BETHARD

LUNASTA: 100% / 100€
Bethard Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 100€

INFO
  • URL bethard.com
  • JULKAISTU 2014
  • LISENSSI Malta
  • MIN. TALLETUS 20€
  • MAX. TALLETUS 100€

Bethard on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä vedonlyöntisivustoista, joka on kerännyt valtavaa arvostusta ympäri maailmaa. Tämä ei toki yllätä, sillä Bethard tarjoaa herkullisia bonuksia, luotettavan sivuston, sekä päivittäisiä markkinatoppeja kertoimissa. Suositun sivuston takaa löytyy myös mielenkiintoisia nimiä, sillä Bethardin keulakuvana toimii Zlatan Ibrahimovic, joka vaikuttaa myös yhtiön taustajoukoissa.

Tämän kaiken lisäksi Bethard vedonlyönti tarjoaa uusille asiakkaille 100€ bonuksen vedonlyöntiin, joka kannattaa ehdottomasti napata taskuun. Pääset nappaamaan parhaat kertoimet eri otteluihin normaalia suuremmalla pelikassalla, jonka lisäksi suomalaiset saavat verovapaat voitot Maltan lisenssin ansiosta.

BETHARD BONUS

Bethard vedonlyöntibonus on yksi markkinoiden parhaita, sillä tätä bonusta ei ole kierrätysvaatimuksella pilattu. Uudet pelaajat voivat napata itselleen 100% talletusbonuksen aina 100€ asti, joka tarkoittaa sitä, että voit aloittaa pelaamisen jopa 200€ pelikassalla! Kierrätysvaatimus on melkoisen vaatimaton, sillä talletusbonus tulee kierrättää vain neljä kertaa minimikertoimella 1,80. Kierrätysaikaa on Bethard bonus kierrätykseen on varattu mukavat 60 päivää, joten kiire ei kierrättelyn kanssa pitäisi tulla.

Bethard vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

  • 100% talletusbonus aina 100€ asti
  • Minimitalletus 20€
  • Kierrätysvaatimus 4x
  • Minimikerroin 1,80
  • Kierrätysaika 60 vuorokautta
Bethard vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

BETHARD BONUSKOODI

Et tarvitse Bethard bonuskoodia tai kuponkikoodia uuden asiakkaan bonuksen lunastamiseksi.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Bethardin vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimus on yksi markkinoiden helpoimpia, sillä talletusbonus tulee kierrättää vain neljä kertaa. Minimikerroin kierrätyksessä on 1,80 ja kierrätysaikaa on varattu pelaajalle 60 vuorokautta. Kupongin yhteiskertoimen täytyy olla vähintään 1,80 kierrätyksen edistämiseksi, eli voit lyödä vetoa esimerkiksi kahdella 1,40 kertoimen sisältävällä kohteella. Bethard kierrätysvaatimukset ovat varsin helppoja myös vanhojen pelaajien tarjouksissa, jonka ansiosta sivusto sopii mainiosti matalia kierrätysehtoja arvostaville pelureille.

KERTOIMET & KOHTEET

Bethardin kertoimet ovat tunnetusti laadukkaat, jonka ansiosta vedonlyöntisivusto onkin yksi suomalaisten suosikeista. Löydät sivustolta kaikki maailman suosituimmat lajit ja sarjat, mutta tarjolla on monipuolisesti myös hieman pienemmälle huomiolle jääneitä kohteita.

Markkinatoppeja on tarjolla päivittäin, joten Bethard on aktiivisen vedonlyöjän kultakaivos. Kertoimet ovat kohdillaan jokaisessa lajissa, jonka ansiosta sivusto sopii jokaiselle pelaajalle – suosikkilajista riippumatta.

Lue Bethard arvostelu & kokemuksia ja nappaa 100€ Bonus!

Bet Builder

Bethard mahdollistaa yksittäisen ottelun kohteiden yhdistämisen suositulla Bet Builder -ominaisuudella. Voit siis yhdistää esimerkiksi voittaja- ja maalintekijävetoja yhdelle kupongille, jonka avulla kertoimet kohoavat pilviin.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Bethardin live-vedonlyönti on laadukas, kuten tämän tason sivustolta sopiikin odottaa. Kertoimet ovat myös live-vedonlyönnissä kilpailukykyiset, jonka ansiosta Bethard sopii myös livekohteiden ystäville.

Kertoimien lisäksi myös kohdevalikoima on laadukas ja monipuolinen, jonka ansiosta pelattavaa löytyy kaikille kellon ympäri. Live streameja Bethard ei ikävä kyllä ainakaan vielä tarjoa.

BETHARD MOBIILI

Bethardin mobiilisivusto on yksi markkinoiden parhaista, jonka ansiosta sivusto on mobiilipelaajien suosiossa. Pelaaminen onnistuu kätevästi joko mobiilisivun tai Bethard appin kautta, jonka voit ladata sovelluskaupasta tai Bethardin verkkosivuilta.

Lajit ja sarjat löytyvät helposti ja nopeasti hakutoiminnon avulla. Bethad mobiilissa pelaajat pääsevät nauttimaan kaikista samoista ominaisuuksista kuin tietokoneella pelaavat asiakkaat, joten puhelimella tai tabletilla pelatessasi et jää mistään paitsi.

Bethard kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

BETHARD SUOMI

Bethard soveltuu suomalaisille pelaajille erinomaisesti, sillä sivusto on kokonaisuudessaan suomenkielinen. Bethard Suomi tarjoaa kaikki ominaisuudet ja toiminnot suomeksi, jonka ansiosta pelaaminen ja muu asiointi onnistuu näppärästi. Suomalaiset pääsevät nauttimaan myös suomenkielisestä asiakaspalvelusta, joka auttaa kotimaisia asiakkaita aikaisesta aamusta aina myöhään yöhön.

Suomalaiset pelaajat pääsevät tietenkin nauttimaan myös verovapaista voitoista, jotka ovat mahdollisia Maltan pelilisenssin ansiosta. Kampanjoita, kilpailuja ja muita tarjouksia on tarjolla monipuolisesti, joista osa on jopa vain suomalaisille pelaajille suunnattuja. Suomalaisista pidetään huolta myös kohdevalikoiman osalta, sillä kaikki suosikkilajit ja -sarjat ovat aina saatavilla Bethardilla.

BETHARD KOTIUTUS

Bethard kotiutukset hoituvat näppärästi suomalaisten suosimilla maksutavoilla, joita on tarjolla runsaasti. Voit nostaa voitot pankkitilille nopeasti ja turvallisesti Trustlyn avulla, jonka lisäksi korttikotiutukset ovat mahdollisia Visan kautta. Nettilompakoista Bethardilta löytyy Skrill ja Neteller, jotka mahdollistavat jopa välittömät rahansiirrot niin sivuston, kuin pelaajan suuntaan.

Kehuja Bethard kotiutus ansaitsee siitä, että nostot maksetaan tilille usein jopa muutamassa sekunnissa. Välittömät kotiutukset ovat pelaajille tärkeitä, ja näitä Bethard todellakin tarjoaa.

Bethard kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

Bethard tarjoaa ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun, joka on saanut kehuja rennosta otteestaan. Kysymyksiin vastataan avuliaasti ja ongelmat ratkaistaan jämäkästi, mutta mahdollisuuden tullen myös vitsiä voi heittää. Bethardin asiakaspalveluun voit olla yhteydessä live-chatin ja sähköpostin kautta, jotka ovat molemmat erinomaisia kanavia avun saamiseen.

Yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin voit lukea vastaukset FAQ eli Usein Kysytyt Kysymykset -osiosta, joka tarjoaa monipuolisen tietopaketin sivustosta.

BETHARD KOKEMUKSIA

Bethard on yksi tämän hetken kuumimpia vedonlyöntisivustoja, eikä ihme. Myös HCB:n kokemukset Bethardista ovat erinomaiset, sillä kokonaisuus on loistava. Kertoimet ovat markkinoiden ehdotonta kärkeä ja kohdevalikoima on kattava. Bethard on saavuttanut suurta kansainvälistä arvostusta varsin lyhyessä ajassa, mutta nuoren iän ei tule antaa hämätä. Kyseessä on erittäin luotettava ja turvallinen sivusto, joka tarjoaa suomalaisille pelaajille mahtavan peliympäristön.

Bethardin bonustarjoukset ja muut kampanjat ovat myös laadukkaita, jonka ansiosta pelaajilla on hyvät oltavat. Kotiutukset hoidetaan nopeasti ilman turhia viiveitä ja käytettävyys on erinomaista. Paljoa enempää vedonlyöntisivustolta ei oikein enää voisi edes vaatia, joten ei ole ihme, että Bethard kokemukset ovat erinomaisia myös meidän osaltamme.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Bethard on Bethard Group Limitedin ykkössivusto. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2012 Curacaon lisenssin alaisuudessa, kuten monet muut uudet kasinoyhtiöt. Bethard haki vuonna 2016 Maltan pelilisenssiä ja yhtiö saikin lisenssin itselleen, jonka jälkeen Bethard on toiminut Maltan peliviranomaisten alaisuudessa.

Vuonna 2018 Bethard julkaisi Fastbet -sivuston, joka tarjoaa pikapelaamista asiakkailleen. Fastbet saavutti nopeasti pelaajien suosion, mutta Bethard -sivusto on vielä tällä hetkellä selvä yhtiön kruununjalokivi. Bethard on ehtinyt keräämään kansainvälistä arvostusta jo verrattain lyhyen ikänsä aikana, ja tulevaisuudessa Bethard tulee varmasti valtaamaan markkinoita vielä nykyistä enemmän.

Bethard chat, sähköposti ja puhelin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO BETHARD LUOTETTAVA?


Bethard on erittäin luotettava vedonlyöntisivusto, joka toimii arvostetun Maltan pelilisenssin alaisuudessa. Voit olla varma, että pelaaminen Bethardilla tapahtuu aina turvallisesti.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ BETHARD BONUS?


Bethard tarjoaa herkullisen 100% talletusbonuksen 100€ asti, jota ei ole kierrätyksellä pilattu. Kierrätysvaatimus on vain 4x, joka on varsin helppo myös vasta vedonlyöntiin tutustuvalle pelaajalle.

MIKÄ ON BETHARDIN BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


Bethard vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimus on 4-kertainen, jossa minimikertoimena toimii 1,80.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Bethardin vedonlyöntibonus on lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksella.

MILLAINEN ON BETHARD VIP?


Bethardin VIP-asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista bonuksista, kampanjoista sekä kilpailuista, joiden palkinnot ovat todella hulppeita. Bethardilla kaikista pelaajista pidetään erinomaista huolta, ja tämä korostuu entisestään sivuston VIP-ohjelmassa.

REKISTERÖIDY