COMEON

LUNASTA: 400% / 40€ TAI 100% / 300€
Comeon Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 400% / 40€ TAI 100% / 300€

INFO
 • URL comeon.com
 • JULKAISTU 2010
 • LISENSSI Malta
 • MIN. TALLETUS 10€
 • MAX. TALLETUS 300€

ComeOn on yksi maailman tunnetuimmista vedonlyöntiyhtiöistä. Yksi syy on varmasti loistava brändäys, joka jää helposti pelaajan mieleen. Eikä ComeOnin suosio pelkästään hyvään brändäykseen perustu, vaan vedonlyöntikokemus on myös mahtava. Tarjolla on kohteita todella laajasti pieniin sekä suuriin sarjoihin. Myös kertoimet ovat kilpailukykyisiä, jonka lisäksi ComeOnin bonus on yksi markkinoiden parhaista.

ComeOn BONUS

ComeOnin bonus on ylivoimaisesti yksi parhaimmista, mitä voit löytää. ComeOn tarjoaa tervetuliaistarjouksena jopa 100% bonuksen 300€ asti. Saat siis käsittämättömät 300 euroa pelirahaa, kun talletat ensimmäisen kerran. Bonus on sidottu kuusikertaiseen kierrätysvaatimukseen, joka on näin suurelle bonukselle hyvä tarjous.

Minimikerroin vetokupongillasi täytyy olla 2,00, joten pelattavaa löytyy runsaasti. Voit myös pelata yhdistelmävetoja, jolloin lapun jokaisen kohteen kerroin täytyy olla vähintään 1,50. Kierrätykseen on varattu aikaa 30 päivää, joten et joudu hätiköimään bonusrahasi kanssa.

Myös pienemmän kaliiberin pelaajille on tarjolla bonus. Voit saada 10 euron talletuksella peräti 50 euroa pelirahaa, joten pääset pienelläkin summalla hyödyntämään ComeOnin mahtavaa bonusta. Kierrätysvaatimukset molemmille bonuksille ovat täysin samat.

ComeOn vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus 300€ asti / 400% talletusbonus 40€ asti
 • Kierrätysvaatimus molemmille bonuksille on 6x.
 • Minimikerroin on 2,00. Yhdistelmävedoissa 1,50 / kohde.
 • Kierrätysaikaa on 30 vuorokautta
 • Minimitalletus 10 euroa
 • Skrill-, Neteller-, Paysafe-, Webmoney- tai Ukash -talletus ei oikeuta bonukseen.
Comeon vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

ComeOn BONUSKOODI

Et tarvitse bonuskoodia ComeOn -bonuksen lunastamiseen!

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

ComeOn vedonlyöntibonus on varustettu todella kepeillä kierrätysvaatimuksilla. Bonus tulee kierrättää vain kuusi kertaa, joka on näin suurelle bonussummalle maltillinen kierrätysehto. Jotta bonus kierrättyy, tulee kertoimen single-vedossa olla vähintään 2,00. Voit myös halutessasi pelata yhdistelmävetoja, jolloin jokaisen kohteen kertoimen tulee olla 1,50.

Bonukselle on varattu 30 päivää aikaa, joten voit rauhassa valita parhaat kohteet, sillä mikään kiire ei ole. Tämä bonus sopii myös aloittelevalle vedonlyöjälle, sillä kierrätysvaatimukset ovat todella maltilliset.

KERTOIMET & KOHTEET

ComeOn tarjoaa kattavan kohdevalikoiman niin pieniin kuin suuriinkin sarjoihin. Yksittäinen ottelu sisältää usein satoja kohteita, joten pelattavaa varmasti löytyy. Pienempiinkin sarjoihin on hyvin kohteita tarjolla, joten mitä tahansa etsitkin, löydät sen todennäköisesti ComeOnilta.

ComeOn tarjoaa myös markkinatoppeja useisiin otteluihin. Vedonlyöntiyhtiö pystyy pitämään kertoimet kilpailukykyisinä, joka pitää asiakkaat tyytyväisinä. ComeOn on luotettava perusbookkeri, jolta löydät takuuvarmasti kaikki peruskohteet kilpailukykyisillä kertoimilla.

Lue Comeon arvostelu & kokemuksia ja nappaa 50€ Bonus!

Bet Builder

Myös suosittu Bet Builder -ominaisuus löytyy ComeOnilta. Bet Builderin avulla voit rakentaa omia vetojasi kaikista otteluun löytyvistä kohteista. Voit siis hakea todellisia jättipaukkuja ja lähteä hurjastelemaan kertoimien kanssa, jos vain olo tuntuu tarpeeksi onnekkaalta.

LIVE-VEDONLYÖNTI JA LIVE STREAM

Live-vedonlyönti sujuu moitteitta ComeOnilla. Tarjolla on valtava määrä kohteita päivittäin, joten pelattavaa löytyy aina. Kohteesta löytyy lisäksi kattavat tilastot, joita voit käyttää apuna ennen kuin teet päätöksen vedostasi. ComeOnilta löytyy livekohteita myös pienempiin sarjoihin, joita monet muut vedonlyöntiyhtiöt eivät tarjoa. Kannattaa siis aina käydä katsomassa tarjonta, sillä haluamasi kohde voi olla livessä ComeOnilla.

Myös striimejä on runsaasti tarjolla ComeOnilla. Kruununa voidaan pitää NBA ja WNBA -lähetyksiä, jotka ovat saatavilla päivittäin. Voit katsoa jokaisen NBA-ottelun kauden aikana ComeOnin kautta, mikäli tililläsi on vähintään 10 senttiä pelirahaa. Tuo ei siis todellakaan ole kallis hinta kauden korismatseista.

ComeOn MOBIILI

ComeOn toimii mobiilissa vähintään yhtä laadukkaasti kuin tietokoneellakin. Tarjolla on samat ominaisuudet, eikä softa petä tiukan paikan tullen. Mobiilista on tehty todella selvälukuinen, jonka avulla löydät haluamasi kohteet nopeasti. Siirtyminen paikasta A paikkaan B sujuu kätevästi selvän navigoinnin avulla, joten et joudu miettimään, mistä pääset mihinkin.

ComeOn tarjoaa myös applikaation, joka on käyttöliittymältään hyvin saman kaltainen kuin selainversiokin. Apissa pääset lyömään betsit kuitenkin sisään vieläkin nopeammin, joten kannattaa ehdottomasti tutustua myös siihen. ComeOn todellakin ajattelee seuraavaa sukupolvea ja hellii naama älypuhelimessa käveleviä vedonlyöjiä.

Comeon kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

ComeOn SUOMI

Suomalaisista pidetään hyvää huolta ComeOnilla. Sivut ovat täydellisesti käännetyt, joka tekee pelaamisesta miellyttävän kokemuksen. ComeOn on ollut jo pitkään suomalaisten suosiossa, jonka takia palvelu meille pohjalaisille pelaa. Suomalaiset saavat säännöllisesti eksklusiivisia bonuksia, joiden avulla saa nostetta vedonlyöntiin. Myös erilaisia kampanjoita on tarjolla kotimaisiin palloilusarjoihin

ComeOn on auttamassa myös hädän hetkellä. Tarjolla on suomenkielinen chat, joka vastaa arkipäivisin kysymyksiin kello 10 -23 ja viikonloppuisin 11 – 20. Myös sähköpostia voi lähettää suomeksi, johon yleensä myös vastataan samalla kielellä.

ComeOnilla pelatessa kaikki voitot ovat täysin verovapaita suomalaisille. Maltan lisenssin alla toimiva yhtiö on täten erinomainen valinta suomalaiselle vedonlyöjälle.

ComeOn KOTIUTUS

ComeOn tarjoaa kaikki suosituimmat maksumenetelmät, joten raha liikkuu luotettavasti molemmin puolin. Pankkitilille kotiuttaessa välikätenä toimii Trustly, joka tarjoaa pikasiirrot melkein kaikkiin suomalaisiin pankkeihin. Myös pankkikortin kautta voitot tulevat pankkitilille nopeasti ja turvallisesti.

ComeOnilta voi kotiuttaa rahaa myös nettilompakkoon. Tarjolla on iso liuta erilaisia nettilompakkoja, joista suosituimmat ovat varmasti Skrill ja Neteller. Kotiutukset ComeOnilta ovat nopeita kotiutustavasta riippumatta, joten et ikinä joudu odottamaan pelivoittojasi kauaa. Nostot käsitellään todella rivakasti ja varsinkin nettilompakoihin raha liikkuu todella nopeasti.

Comeon kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

ComeOn asiakaspalvelu sisältää livechatin ja sähköpostipalvelun, joten saat varmasti jokaiseen pulmaasi asianmukaista apua. Livechat palvelee arkipäivisin kello 10 – 23 välillä ja viikonloppuisin 11 – 20. Suomalaisen chatin kanssa pienemmät pulmat ratkennee melko jouhevasti, sillä asiakaspalveluhenkilökunta on osaavaa ja asiallista.

Isompien asioiden tiimoilta kannattaa olla suoraan yhteydessä sähköpostilla, jolloin asiakaspalvelija voi suoraan konsultoida ylempää tahoa, ennen kuin vastaa sinulle takaisin. Vastausaika on luonnollisesti chattiin verrattuna hieman pidempi, mutta tästä huolimatta suosittelemme hoitamaan isommat pulmat sähköpostin avulla.

ComeOnin sivuilta löytyy myös UKK -osio, joka vastaa kaikista simppeleimpiin kysymyksiin. Kannattaa siis käydä lukaisemassa myös nämä läpi, sillä saatat säästää itseltäsikin aikaa ja vaivaa. Älä kuitenkaan pelkää ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli ongelma sitä vaatii, sillä ComeOnin henkilökunta on asiallista ja osaavaa.

ComeOn KOKEMUKSIA

ComeOnin kokemuksia yhdistää yksi asia – positiivisuus. Vedonlyöntiyhtiö ei turhaan ole pelaajien suosiossa. Kilpailukykyiset kertoimet ja kattava kohdevalikoima takaa sen, että pelikokemuksesta tulee hyvä. ComeOn toimii lisäksi myös mobiilissa, tabletissa kuin tietokoneellakin erittäin hyvin. Varsinkin nykyään, kun mobiilivedonlyönti kasvattaa suosiotaan jatkuvasti, on loistava mobiilisofta tärkeä.

ComeOn tarjoaa myös mahtavan bonuksen, jolla pelaaja pääsee alkuun. Tarjolla jopa 300 euroa pelirahaa ensimmäisen talletuksen päälle, eivätkä kierrätysehdotkaan ole pahimmasta päästä. Pelaamisen voi siis suoraan aloittaa 600 eurolla, joten pienemmälläkin pelaavat pelaajat pääsevät kunnon potilla liikenteeseen.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Legendaarinen ComeOn (CO-Gaming Limited) pitää päämajaa pienellä saarella keskellä Välimerta. Maltan saarella sijaitseva pääkonttori toimii monien muiden vedonlyöntiyhtiöiden lisäksi Maltan lisenssin alla, joten laatustandardit ovat todella korkeat.

ComeOnilta löytyy myös Alankomaiden, Antillien valtion myöntämä e-gaming lisenssi, joka sijaitsee Curacaolla.

Comeon chat, sähköposti ja puhelin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO COMEON LUOTETTAVA?


ComeOn on yksi maailman tunnetuimmista vedonlyöntiyhtiöistä, joten voit luottaa siihen 100 prosenttisesti. Markkinoilla pitkään nimeä niittänyt ComeOn on ansainnut loistavan maineensa kovalla työllä, sekä lukemattomilla positiivisilla palautteilla.

Kirsikkana kakun päällä – ComeOn toimii Maltan lisenssin alla. Tämä valvoo tarkasti kaikkia lisenssin alla toimivia yhtiöitä, joten voit varmasti luottaa korkeisiin laatustandardeihin.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ COMEON BONUS?


ComeOn tarjoaa yhden markkinoiden suurimmista bonuksista, kun ensitalletuksen yhteydessä saa jopa 300 euroa bonusrahaa. Olit sitten aloitteleva, tai hiukan kokeneempi vedonlyöjä, kannattaa ilmaiset 300 euroa napsia talteen.

Kierrätysvaatimukset näin suurelle bonukselle ovat erittäin maltilliset, joten bonus on helppo kierrätellä läpi. Aikaa kierrättelyyn on varattu peräti 30 päivää, eli kiirekään ei ole. Tämän kokoiset bonukset ovat kohtuullisen harvinaisia, joten kannattaa ehdottomasti napsia tämä talteen.

MIKÄ ON COMEON BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


ComeOnin ensitalletusbonus täytyy kierrättää kuusi kertaa. Tämä on suhteellisen matala vaatimus peräti 300 euron bonukselle. Bonusta kierrättää kaikki single-vedot, joissa on vähintään 2,00 kertoiminen kohde lapulla. Pelaaja voi halutessaan myös pelata yhdistelmiä, jolloin jokaisen kohteen kertoimen täytyy olla vähintään 1,50.

Bonuksen kierrättelylle on varattu aikaa 30 päivää, joten voit kaikessa rauhassa valita parhaat kohteet lapulle. Bonusta voi kierrätellä live-vedoilla sekä prematch-vedoilla, joten valinnanvaraa riittää.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Valitettavasti nettilompakoiden kautta ei voi lunastaa ComeOnin talletusbonusta. Talletus pitää tehdä omalta pankkitililtäsi väärinkäytön ehkäisemiseksi. Tämä ei ole kuitenkaan pelkästään ComeOnin sääntö, vaan lähes jokainen vedonlyöntiyhtiö noudattaa tätä samaa sääntöä.

Tervetuliaisbonuksen jälkeen voit kuitenkin tallettaa rahaa nettilompakostasi, mikäli näin vain haluat. Ainoa syy on nimenomaan ehkäistä bonusten väärinkäyttöä, joten ensimmäinen talletus pitää tehdä suoraan pankista.

MILLAINEN ON COMEON VIP?


ComeOn VIP tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ansaita pisteitä. Pelaaja saa ComeOn-pisteitä jokaista panostamaansa euroa kohti, jotka ovat käytettävissä ComeOnin kaupassa.
Pisteillä voi ostaa erilaisia bonuksia, kuten talletusbonuksia, ilmaisvetoja, ilmaiskierroksia ja paljon muuta.

Tämän lisäksi tarjolla on tuotepalkintoja, jotka vaihtelevat jatkuvasti. Jos pelaat siis aktiivisesti ComeOnilla, käy katsomassa oma pistesaldosi ”kauppa” -välilehdeltä.

REKISTERÖIDY