EAGLEBET

LUNASTA: 100% / 150€
EAGLEBET

ARVOSANA

BONUS 100% / 150€

INFO

URL eaglebet.com

JULKAISTU 2019

LISENSSI Malta

MIN. TALLETUS 10€

MAX. TALLETUS 150€

Eaglebet oli yksi vuoden 2019 parhaista tulokkaista vedonlyöntimarkkinoilla. Tältä bookkerilta löydät laatukertoimet, erinomaiset bonukset sekä loistavan alustan vedonlyöntiin. Suomalaiset pelaajat pääsevät nauttimaan Eaglebetilla myös verovapaista voitoista, sillä sivusto toimii arvostetun Maltan pelilisenssin alla. Myös Eaglebetin bonus on yksi tämän hetken kuumimmista tarjouksista, joka kannattaa ehdottomasti napata taskuun.

EAGLEBET BONUS

Eaglebet bonus on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaimmista, mitä on tarjolla. Eaglebet tarjoaa tervetuliaistarjouksena uusille pelaajilleen järisyttävän 100% bonuksen jopa 150€ asti. Voit siis napata itsellesi käsittämättömän 300€ pelikassan ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Bonus on sidottu vain viisikertaiseen kierrätysvaatimukseen, joka on suorastaan naurettavan helppo tämän kokoluokan bonukselle. Minimikerroin kierrätyksessä on 1,70, joten tämäkin kierrätysehto on vallan vaivaton. Voit pelata myös yhdistelmävetoja, kunhan yksittäisen kohteen kerroin on vähintään 1,70. Kierrätykselle on varattu aikaa loistavat 30 päivää, joten voit pelata bonusrahallasi kaikessa rauhassa.

Eaglebet vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

  • 100% talletusbonus 150€ asti
  • Kierrätysvaatimus 5x
  • Minimikerroin 1,70
  • Minimitalletus 10 euroa
  • Bonuskoodi MAXSPORT150
  • Bonusta ei voi lunastaa Skrill- tai Neteller-talletuksella

EAGLEBET BONUSKOODI

Voit lunastaa Eaglebetin tervetulotarjouksen bonuskoodilla MAXSPORT150.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Eaglebet vedonlyöntibonus on koottu kasaan erittäin helpoilla kierrätysvaatimuksilla. Bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä vain viisi kertaa, joka on näin isolle bonussummalle todella maltillinen kierrätysehto. Bonuksen kierrättämiseksi, tulee yksittäisen kohteen kertoimen olla vähintään 1,70. Bonukselle on varattu 30 päivää kierrätysaikaa, jonka ansiosta voit pelata rauhassa parhailla mahdollisilla kohteilla, sillä kiire kierrätyksen kanssa ei tule. Kohteita Eaglebetilla riittää runsaasti, joka tarkoittaa tietenkin sitä, että jokainen pelaaja löytää varmasti niitä juuri itselle mieluisia kierrätyskohteita.

KERTOIMET & KOHTEET

Eaglebet tarjoaa monipuolisen kohdevalikoiman niin pieniin kuin isoihin sarjoihin. Yksittäisiin otteluihin on usein tarjolla satoja erilaisia kohteita, joten pelattavaa varmasti riittää. Suurten sarjojen lisäksi pienempiin kilpailuihin on tarjolla mukava määrä kohteita, joten valinnanvaraa riittää. Eaglebetilta voi löytää myös markkinatoppeja, eli markkinoiden parhaita kertoimia. Kertoimet ovat myös markkinatoppien lisäksi erittäin kilpailukykyiset, sillä vaikka kyseessä on varsin uusi bookkeri, ovat kertoimet päivästä toiseen taattua laatua.

Bet Builder

Löydät Eaglebetilta myös suositun Bet Builder -ominaisuuden. Tämän toiminnon avulla voit rakentaa omia vetoja yksittäisen ottelun eri kohteista. Voit siis yhdistellä kertoimia mukavasti yhdelle lapulle ja tavoitella sitä kuuluisaa jättipottia.

LIVE-VEDONLYÖNTI JA LIVE STREAM

Live-vedonlyönti onnistuu Eaglebetilla helposti. Kohteita on tarjolla päivittäin huikea määrä, joten pelattavaa löytyy kellon ympäri.  Kohteiden lisäksi tarjolla on monipuoliset tilastot jokaisesta ottelusta, joita voit käyttää apuna vetopäätöstä tehdessäsi. Eaglebet livekohteet kattavat suurten sarjojen lisäksi myös pienemmät lajit sekä sarjat, joita ei aivan jokaiselta sivustolta ei löydy. Striimejä Eaglebet ei valitettavasti ainakaan vielä tarjoa, mutta sivusto on toki vielä varsin nuori. Live-striimit ovat hyvin suosittuja vedonlyöjien keskuudessa, eikä olisi ihme, mikäli nopeasti suomalaisten pelaajien suosioon noussut Eaglebet tarjoisia lähitulevaisuudessa myös live-lähetyksiä asiakkailleen.

EAGLEBET MOBIILI

Eagletbetilla hommat rullaavat myös mobiilissa. Käytettävyys on mobiilissa on jopa parempaa kuin tietokoneella, joten tästä ei homma juuri paremmaksi voisi mennä. Eaglebet mobiili on helppokäyttöinen, ja halutut asiat löytyvät kätevästi hakutoiminnon eli navigoinnin avulla. Käyttöliittymä sivustolla on erinomainen, ja siirtyminen eri osa-alueiden välillä käy nopeasti. Pääset siis lyömään vedot sisään kiirelliselläkin aikataululla, sillä Eaglebetilla asiat hoituvat salamannopeasti.

EAGLEBET SUOMI

Suomalaisista pelaajista pidetään erinomaista huolta Eaglebetilla. Sivut on käännetty kokonaisuudessaan suomenkielelle, jonka ansiosta käytettävyys on helppoa ja mukavaa. Eaglebet on vielä varsin nuori toimija markkinoilla, mutta se on lyhyen elinkaarensa aikana löytänyt tien suomalaisten sydämiin. Eagletbetilla pelatessa sinun ei myöskään tarvitse maksaa veroja voitoistasi, sillä saat kaikki voit täysin verovapaasti. Maltan lisenssin alla toimia yhtiö on siis loistava valinta suomalaiselle vedonlyönnin ystävälle. Eaglebet Suomi on saavuttanut nopeasti kotimaisten pelaajien arvostuksen, eikä suosion kasvu tule varmasti hiipumaan tulevaisuudessakaan.

EAGLEBET KOTIUTUS

Eaglebet tarjoaa kaikki suomalaisten suosimat maksumenetelmät, jonka ansiosta raha liikkuu helposti ja turvallisesti molempiin suuntiin. Pankkitilille kotiutukset kilahtavat nopeasti Trustlylla, joka tarjoaa välittömät pikasiirrot lähes joaiseen suomalaiseen pankkiin. Toki pankkitilille voi kotiuttaa myös pankkikortin kautta, ja tämäkin hoituu tietenkin täysin turvallisesti. Rahaa voi nostaa nostaa myös nettilompakkoon, sillä Eaglebet kotiutus onnistuu nopeasti myös Skrillin ja Netellerin kautta. Kotiutukset kilahtavat nettilompakkoihin välitömästi nostopyynnön hyväksynnän jälkeen, joten pelivoittoja ei tarvitse kauaa odotella.

ASIAKASPALVELU

Eaglebet asiakaspalvelu auttaa pelaajia live-chatin ja sähköpostin kautta, jonka ansiosta apua on tarjolla monessa eri muodossa. Livechat palvelee suomalaisia pelaajia aamusta iltaan, joten mikäli kysymyksiä tai ongelmia ilmenee, on apua aina tarjolla. Mikäli pattitilanne on hieman laajempi, on sähköpostipalvelu paras väline avun pyytämiseen. Asiakaspalvelija voi tässä tapauksessa olla helposti yhteydessä korkeampaan tahoon, joka ei kesken livechatin välttämättä olisi mahdollista. Livechatin ja sähköpostin lisäksi Eaglebet asiakaspalvelu auttaa sinua UKK -osion muodossa, josta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

EAGLEBET KOKEMUKSIA

Eaglebet kokemukset ovat meidän osaltamme erinomaiset, sillä tällä bookkerilla kaikki tehdään laadukkaasti. Nuoresta iästään huolimatta saitti on saavuttanut nopeasti pelaajien suosion, sillä kenellepä kilpailukykyiset kertoimet, herkulliset bonukset sekä nopeat kotiutukset eivät kelpaisi. Myös käytettävyys sivustolla on hyvää, jonka ansiosta Eaglebet kokemuksia yhdistää yksi sana – miellyttävyys. Eagletbetin tarjontaan kuuluu myös loistava tervetulobonus, joka yksi tämän hetken parhaista. Tarjolla on hulppeat 150 euroa ylimääräistä pelirahaa ensitalletuksen päälle, eikä tätä bonusta ole vaikeilla kierrätysehdoilla pilattu. Pelaamaan pääsee siis jopa 300 euron pelikassalla, ja voit ottaa huippukertoimet haltuun normaalia suuremmalla potilla.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Eaglebetin (LG Trading Limited) päämaja sijaitsee vähemmän yllättäen piskuisella Maltalla, joka sijaitsee keskellä Välimerta. Maltan saari on tunnettu peliyhtiöistä ja arvostetusta lisenssijärjestelmästä, jonka alaisuudessa myös Eaglebet toimii.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO EAGLEBET LUOTETTAVA?

Eaglebet on nuori sivusto, mutta tästä huolimatta kyseessä on erittäin luotettava vedonlyöntiyhtiö. Markkinoiden arvostuksen nopeasti saavuttanut Eaglebet on 100% luotettava, jolla suomalaiset pelaajat voivat pelata turvallisin mielin.

Kaiken tämän lisäksi – Eaglebet toimii Maltan lisenssin alla. Maltan peliviranomaiset valvovat tarkasti kaikkia lisenssin alaisia yhtiöitä, joten turvallisuus Eaglebetilla on aina kunnossa.
MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ EAGLEBET BONUS?

Eaglebet tarjoaa yhden tämän hetken suurimmista bonuksista, sillä voit napata ensimmäisen talletuksen yhteydessä jopa 150 euroa ylimääräistä bonusrahaa. Mikäli olet kokenut vedonlyöjä, tai vasta aloitteleva, kannattaa tämä bonus käydä nappaamassa talteen.

Bonuksen kierrätysvaatimus on myös helppo, sillä tämän kokoluokan bonukset on usein varustettu järeillä kierrätysehdoilla. Näin ei kuitenkaan ole Eaglebetilla, sillä suuresta koosta huolimatta tervetulobonus on kierrätykseltään yksi markkinoiden helpoimmista.
MIKÄ ON EAGLEBET BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?

Eaglebetin tervetuliaistarjous täytyy kierrättää viisi kertaa. Tämän on varsin helppo vaatimus, sillä usein bonus tulee kierrättää vähintään kahdeksan kertaa. Bonusta kierrättävät niin single- kuin yhdistelmävedot, joten tämä tervetulosbonus sopii monelle eri pelityylille.

Kierrätykseen on varattu aikaa 30 päivää, joten bonuksen voi kierrättää kaikessa rauhassa. Voit valita parhaat kohteet pelilapulle, ja kierrätellä bonusta niin live-vedonlyönnin puolella kuin prematch-vedoilla.
VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?

Ikävä kyllä Eaglebetin ensitalletusbonusta ei voi lunastaa nettilompakoilla. Talletus täytyy siis tehdä omalta pankkitililtä tai maksukortilta. Nettilompakoilla tervetulobonusten hyväksikäyttö on turhan helppoa, jonka vuoksi tarjouksia ei voi lähes koskaan lunastaa Skrill- tai Neteller talletuksella.

Tervetulotarjouksen lunastamisen jälkeen voit kuitenkin tallettaa rahaa nettilompakosta, mikäli näin haluat tehdä.
MILLAINEN ON EAGLEBET VIP?

Eaglebet ei tällä hetkellä tarjoa varsinaista VIP-ohjelmaa, mutta aktiivisista asiakkaista pidetään tästä huolimatta erinomaisesti huolta. Erilaisia bonuksia ja kampanjoita on tarjolla monta kertaa viikossa, ja ne voivat sisältää ilmaista pelirahaa, talletusbonuksia sekä ilmaisvetoja.

REKISTERÖIDY

Uudet nettikasinot