ILMAISVETO

Ilmaisvetoja löytyy markkinoilta kahdenlaisia, jotka on varsin helppo erotella toisistaan. Pelaajien kannalta edullisin on ilmaisveto ilman talletusta, mutta talletuksen yhteydessä saatava bonus voi olla ensiksi mainittua suurempi. Talletuksella saatavat ilmaisvedot tunnetaan myös termillä riskitön veto, sillä aivan ilmaiseksi vetoa ei voi lunastaa. Riskitön veto on kuitenkin täysin eri asia, kuin tällä sivulla käsittelyssä oleva ilmainen veto. Tässä artikkelissa HCBETS.com esittelee parhaat ilmaisvedot ja kerromme, miten hyödynnät ilmaisia vetoja sisältävät tarjoukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Järjestä:

Ilmaisvedot lunastetaan useimmiten talletuksen yhteydessä. Yleensä uusille pelaajille tarjottavat ilmaisvedot napataan taskuun rekisteröitymisen yhteydessä, kun avaat uuden ilmaisen pelitilin. Talletettu summa tulee usein panostaa kerran vedonlyönnissä, jonka jälkeen saat panostasi vastaavan suuruisen vetolapun, jolla voit lyödä uuden betsin – tätä kutsutaan ilmaiseksi vedoksi. Vaihtoehtoisesti pelaajan täytyy lyödä esimerkiksi veto ennalta määritellyllä summalla, jonka ratkeamisen jälkeen pelitilille kilahtaa tarjouksen mukainen ilmaisbetsi. Näin toimii esimerkiksi Casumo ilmaisveto, joka tarjotaan uusille asiakkaille.

MITEN ILMAISVETO KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Yleensä ilmaisvedon lunastamiseksi pelaajan täytyy panostaa omaa rahaa vedonlyönnissä, jonka vuoksi ensimmäinen veto kannattaa lyödä mahdollisimman järkevästi. Suosittelemme lyömään todennäköiseen kohteeseen, sillä pelaat omalla rahalla. Vedon ratkeamisen jälkeen olet toivottavasti voittanut jo ensimmäisellä vedollasi, jonka lisäksi pääset vielä lyömään vetoa ilmaisvedolla. Ilmaisvedot mahdollistavat lisävoittojen tavoittelun, eli parhaassa tapauksessa teet reilusti voittoa – tai vähintään jäät omillesi.

Ilmaisveto on kannattavaa laittaa hieman korkeampaan kertoimeen, sillä pääset hakemaan ilmaiseksi suurempaa voittoa. Ilmaisvedot ovat loistava tapa hakea esimerkiksi isoa rekkaa tai tulosvetoa, sillä tappiota et tätä bonusta käyttämällä voi tehdä.

Miten ilmaisveto kannattaa käyttää

ILMAISVETO & KIERRÄTYSVAATIMUS

Ilmaisia vetoja sitoo yleensä kierrätysvaatimus, mutta aina näin ei ole. Yksi parhaita ilmaisvetotarjouksia on Mr Green ilmaisveto, jonka voittoja ei tarvitse kierrättää. Mr Green tarjoaa uudelle asiakkaalle ilmaisvedon, jonka voi käyttää mihin tahansa kohteeseen – saavutetuista voitoista vähennetään vain ilmaisvedon panos. Pelaajalle siis maksetaan ilmaisvedon nettovoitto, eikä kierrätysvatimusta aina ole – aivan kuten Mr Greenin tapauksessa.

Toki myös ilmaisia vetoja voi sitoa kierrätysvaatimus, mutta yleensä niiden kierrätysehdot ovat hyvin maltilliset. Näissä tapauksissa ilmaisvedon panosta ei yleensä vähennetä pelaajalta, vaan asiakas saa voiton kokonaisuudessaan itselleen. Kierrätysvapaudesta poiketen pelaajan täytyy kierrättää voitot bonusehtojen mukaisesti vedonlyönnissä, jonka jälkeen ne muuttuvat kotiutettavaksi rahaksi.

KIERRÄTYSEHDOT

Aivan kuten edellä mainittiin, voivat ilmaisvedot sisältää kierrätysvaatimuksen. Tämän vuoksi on tärkeää lukea ilmaisvetojen kierrätysehdot tarkasti, sillä joissain tapauksissa bonus-ehtoihin voi kuulua kierrätysvaatimus, joka voi olla esimerkiksi 3x ilmaisvedon voitot. Mikäli asia on näin, tulee sinun pelata ilmaisella vedolla saavutetut voitot kolme kertaa, jonka jälkeen voit kotiuttaa pelivoittosi itsellesi.

Ilmaisvetojen kierrätysvaatimukset

Minimikerroin ja muut ehdot

Ilmaisia vetoja voit koskea myös muut ehdot – hyvä esimerkki on ilmaisvetojen minimikerroin. Joillain vedonlyöntisivustoilla on asetettu kierrätykseen pienin kerroin, jolla kierrätys voidaan suorittaa. Kenties perinteisin minimikerroin on 1,80, joka voi olla kierrätyksen tai ilmaisvedon kohteen ehto.

Ilmaisveto: voimassaolo ja kierrätysaika

Yleensä ilmaisveto on voimassa vain tietyn aikaa, jonka vuoksi mahdollinen aikarajoitus on hyvä tarkistaa ennen bonuksen lunastamista. Esimerkiksi Mr Green ilmaisvedot ovat voimassa lähes aina 7 vuorokautta, mutta muualla ne voivat olla voimassa vaikkapa 30 vuorokautta. Mikäli pelaaja ei käytä ilmaisvetoa aikarajoituksen puitteissa, se poistetaan tililtä eikä sitä voida käyttää enää.

Toinen mahdollinen aikaraja voi olla kierrätysvaatimukseen liittyvä. Kierrätysaika on varmasti monelle tuttu talletusbonuksien puolelta, mutta myös ilmaisvedot voivat sisältää aikarajoituksen. Yleensä bonusvarat on sidottu 14-90 päivän aikarajaan, jonka aikana kierrätys tulee suorittaa. Mikäli kierrätysvaatimusta ei täytetä aikaikkunan sisällä, bonusraha mitätöidään eli ilmainen peliraha lähtee roskakoriin.

Ilmaisvedon vetomuoto

Ilmaisvetoa voi koskea myös pelimuotorajoitus, eli ilmaisvedon voi käyttää esimerkiksi vain yksittäisiin vetoihin tai yhdistelmiin. Useimmiten järjestelmävedot on suljettu pois kaikista ilmaisvedoista, sillä ilmaisia vetoja ei voi jakaa osiin, vaan se pitää käyttää kerralla. Yhdistelmiin ilmaisvedot toimivat lähes aina, mutta osa bonuksista voi olla tarkoitettu vain single-vetoihin.

Ilmaisveto ja kohteet

Ilmaisvedot voi olla sidottu myös tiettyyn kohteeseen, sarjaan tai tapahtumaan. Mikäli säännöistä löytyy tällainen ehto, et välttämättä saa lyödä vetoa aivan mihin tahansa kohteeseen. Se voi olla mahdollista lyödä esimerkiksi tiettyyn peliin tai liigaan. Ilmaisveto voi olla tarjolla myös tietynlaisiin vetoihin – esimerkiksi 1×2-kohteisiin tai maalimääriin.

Ilmaisvedot ilman kierrätystä

ILMAINEN VEDONLYÖNTI

Mitään ei saa ilmaiseksi, vai miten se sanonta menikään? Tästä huolimatta ilmainen vedonlyönti on täysin totta, vaikka hurjalta se voi kuulostaa. Vedonlyöntisivut tarjoavat asiakkailleen ilmaisia lahjoja rekisteröitymisen yhteydessä ja myös vanhoja pelaajia palkitaan säännöllisesti. Erilaiset kampanjat ja kilpailut ovat hyviä paikkoja, joista voi ilmaiseksi napata ilmaisvetoja, ilmaista pelirahaa tai ilmaiskierroksia.

Vedonlyöntisivustojen välinen kilpailu uusista asiakkaista on jatkuvasti kovempaa, jonka vuoksi niiden täytyy tarjota jatkuvasti parempia etuja asiakkailleen. Tämän ansiosta yhtiöt tarjoavat aina vain parempia tervetuliaistarjouksia, bonuksia, ja jopa ilmaista pelirahaa. Ilmaisveto on noussut yhdeksi suosituimmista bonuksista, ja tulevaisuudessa niitä tulee varmasti näkymään markkinoilla entistä enemmän.

MIKSI VEDONLYÖNTISIVUT TARJOAA ILMAISVETOJA?

Ilmaisvetojen ja muiden bonusten saaminen voi tuntua monesta kummalliselta, mutta etujen jakaminen on vedonlyöntisivustoille varsin luonnollista. Peliyhtiöt pyrkivät houkuttelemaan uusia pelaajia sivustoilleen tarjoamalla erilaisia bonuksia, joita ovat talletusbonukset, ilmaisvedot, riskitön veto ja ilmainen peliraha. Toki myös vanhat pelaajat pidetään tyytyväisinä säännöllisillä bonuksilla, ja hyvä esimerkki tästä on Mr Green, joka tunnetaan maailman parhaan VIP-ohjelman lisäksi loistavista bonuksista sekä kampanjoista.

Yleensä uudet vedonlyöntisivut tarjoavat kaikista mehevimpiä vedonlyöntibonuksia ja ilmaisvetoja markkinoidakseen sivustoaan. Uusia sivuja saapuu maailmaan kuin sieniä sateella, jonka ansiosta tervetulobonukset ovat jatkuvasti aiempaa parempia. Esimerkiksi Eaglebet nousi pelaajien tietoisuuteen tarjoamalla 100% talletusbonuksen 150€ asti helpolla kierrätyksellä, joka meille suomalaisille tunnetusti kelpasi.

Toinen tarkoitusperä vedonlyöntibonusten jakamiselle on vanhojen pelaajien aktivointi. Vanhoille asiakkaille tarjoillaan talletusbonuksia ja ilmaisvetoja tasaisin väliajoin, jotta pelaajat eivät unohtaisi kyseessä olevaa vedonlyöntisivua ja siirtyisi pelaamaan uudelle peliyhtiölle. Jokainen asiakas on vedonlyöntisivustolle tärkeä, ja pelaajista pidetään nykyisin erinomaisesti huolta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ ON ILMAISVETO?


Ilmaisveto on vedonlyöntisivuston pelaajalle tarjoama etu tai lahja. Ilmaisvedot voi olla tarjolla ilman talletusta tai talletuksen yhteydessä, ja niitä tarjotaan niin uusille kuin vanhoille pelaajille.

Ilmaisia vetoja käyttämällä pääset lyömään vetoa täysin ilmaiseksi, sillä vedonlyöntisivusto maksaa vetokuponkisi panoksen. Kyseessä on pelaajan kannalta todella hyvä bonusmuoto, sillä voittoja voi tavoitella ilman oman rahan panostamista.

MITEN ILMAISVETO TOIMII?


Ilmaisveto toimii useimmiten siten, että pelaaja saa peliltilille yhden tai useamman ilmaisvedon. Ilmaisvedon panos on ennalta määritetty, ja se voi olla esimerkiksi ensitalletusta vastaavan suuruinen.

Yleensä ilmaisvedon voi käytää mihin tahansa vedonlyöntikohteeseen, mutta joskus ilmaisia vetoja voi koskea ehdot, jotka määrittävät sallitut vetokohteet. Ilmaisvetoja on mahdollista saada myös ilman talletusta, ja parhaimmillaan kyseessä voivat olla jopa kierrätysvapaat ilmaisvedot.

MISTÄ SAA ILMAISVETOJA?


Ilmaisvetoja on tarjolla lähes jokaisella vedonlyöntisivustolla. Ilmainen veto voidaan tarjota uudelle asiakkaalle rekisteröitymisen tai ensimmäisen talletuksen yhteydessä, mutta myös vanhoja pelaajia hemmotellaan näillä lahjoilla. Helpoimmat ilmaisvedot löydät tältä sivulta, sillä HCB kerää kaikki parhaat ilmaiset vedot tälle sivulle.

Ilmaisten vetojen lisäksi tarjolla voi olla riskittömiä vetoja, jotka ovat hyvin saman kaltaisia kuin ilmaisvedot. Parhaita ilmaisvetotarjouksia ovat tietenkin ne, joita ei ole sidottu kierrätykseen ja ilmaisvedot ilman talletusta.

MITEN ILMAISVETO KANNATTAA KÄYTTÄÄ?


Kyseessä on monipuolinen bonus, jonka voi käyttää monella eri tapaa. Pääset lyömää vetoa ilmaiseksi, eikä ilmaisvedolla voi tehdä tappiota. Voit tavoitella suuria voittoja ilman minkäänlaista riskiä, mutta mikäli haluat hakea hieman ”varmempia” voittoja, onnistuu sekin mainiosti.

Yhtä oikeaa vastausta ei siis löydy kysymykseen ”Miten ilmaisveto kannattaa käyttää?”, sillä pelaajat tavoittelevat erilaisia asioita. Toinen pelaaja voi haluta tavoitella jättikertoimia ilman riskiä, kun toinen ”tyytyy” hakemaan helpot riskittömät voitot pois. Molemmat tavat ovat hyviä, mutta meidän mielestämme ilmaisvedolla on parempi tavoitella suuria voittoja, sillä kovin usein vetoa ei pääse lyömään täysin riskittömästi.

MISTÄ TUNNISTAA PARHAAT ILMAISVEDOT?


Parhaat ilmaisvedot on helppo tunnistaa. Kierrätysehdot ovat helpot, eikä tarjoukseen sisälly kohderajoitusta. Paras ilmaisveto on myös täysin kierrätysvapaa, eli bonuksella saatuja voittoja ei tarvitse kierrättää lainkaan.