LIVE-VEDONLYÖNTI

Live vedonlyönti on nykyään yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista. Liveveto tapahtuu nimensä mukaisesti livessä, kesken ottelutapahtuman. Live vedonlyönnin suosio on laittanut vedonlyöntiyhtiöt kehittämään käyttöliittymiään jatkuvasti, sillä livevetoa lyödessä sivujen täytyy toimea rivakasti. Monelta vedonlyöntiyhtiöltä löytyykin todella kattavat liveveto-mahdollisuudet.

Kun lyöt vetoa livessä, voit lyödä vetoa ottelun tapahtumista kesken matsin, joka on vienyt vedonlyönnin aivan uusille leveleille. Livessä voit lyödä vetoa samoista kohteista kuin ennenkin matsia, mutta tarjolla on lisäksi paljon erikoiskohteita. Yksi suosituimmista vetomuodoista on ns. interval -vedot, joilla veikataan jonkun tietyn aikahaarukan tapahtumia. Voit siis veikata joukkueen x tekevän maalin, vaikka seuraavan kymmenen minuutin sisällä, jos pelitapahtumista voi päätellä, että kohta helisee.

Järjestä:

LIVE VEDONLYÖNTI – LISÄJÄNNITYSTÄ MATSEIHIN

Liveveto on mullistanut vedonlyönnin aivan täysin. Nykyään voit lyödä vetoa sisään kesken ottelun, kun katsot suosikkijengisi matseja. Liveveto tarjoaa lisäksi mahdollisuuden napsia kovaa päälle painavat joukkueet tiketille, jos uskot niiden voittavan. Live vedonlyönti on myös loistava työkalu seiftaamiseen. Ideana on siis lyödä vastaveto aikaisempaa lappua vastaan, jotta et jää tyhjin käsin, jos hakulappusi on osumassa.

Livevetoa tarjoavat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat yleensä myös kattavat tilastot matseista, jotta et joudu lyömään vetoa sokkona. Joillakin yhtiöillä on saatavilla myös live stream -palvelu, jonka avulla pääset katsomaan matseja samalla kun lyöt vetoa.

LIVE VEIKKAUS – VEDONLYÖNTIBONUKSET 2023

Live vedonlyöntiin on saatavilla myös eksklusiivisia bonuksia, jotka ovat käytössä vain livessä. Tarjolla on ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja hävityn rahan palauttamista. Kannattaa siis ehdottomasti poimia rahanarvoiset edut talteen, jos liveveto kiinnostaa.

HCBETS.com on listannut kaikki parhaat tervetuliaisbonukset, josta löytyy myös live vedonlyönti bonukset. Tarjolla on todella maukkaita bonuksia, jotka kannattaa ottaa haltuun ja laittaa pelikassa kasvuun. Yksi markkinoiden parhaimmista liveveto-bonuksista on Mr Green tarjoama 100 euron ilmaisveto, ilman kierrätysvaatimusta. Tuo on jo sen luokan tarjous, joka kannattaa ehdottomasti napata talteen.

Live vedonlyönti bonukset
Live vedonlyönti bonukset

LIVE-VEDONLYÖNTI: KERTOIMET & KOHTEET

Liveveto tarjoaa mahdollisuuden odottaa vaikka jättisuosikin kerrointa pelattavaksi, mikäli ottelu etenee pitkälle tasatilanteessa. Kertoimet muuttuvat live vedonlyönnissä jatkuvasti, kun markkina reagoi ottelun tapahtumiin. Pienemmistä sarjoista saattaakin löytyä todellisia lahjakertoimia livessä, koska vaihto on niin pientä. Live vedonlyönti on ehdottomasti paras kokemus ulkomaalaisilla vedonlyöntiyhtiöillä, jotka tarjoavat laajan kirjon kohteita matseihin. Myös kertoimet ovat yleensä todella paljon paremmat ulkomaalaisilla peliyhtiöillä.

OHJEET JA VIHJEET

Liveveto on uniikki mahdollisuus lyödä vedot sisään vasta, kun olet omin silmin todistanut, kumpi joukkueista on paremmalla jalalla pelissä. Jos olet ennen ottelua hieman epävarma joukkueen vireestä, voit huoletta odottaa hetken ja lyödä betsit sisään vasta livessä. Live vedonlyönti tarjoaa myös korttivetoja, jotka voi tarjota hyviä pelikohteita, mikäli toisella joukkueella alkaa tunteet kuumenemaan.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kattavat tilastot livevetoon, jotta saat paremman kuvan ottelun kulusta. Vedonlyöntiyhtiöiden tilastot ovat lähtökohtaisesti hyvin luotettavia, joten voit huoletta käyttää näitä apuna, kun mietit livevetokohteita.

Liveveto toimii hyvin myös pelkästään tilastojen pohjalta. Tilastoista voi nopeasti päätellä, kumpi joukkue on ollut ottelusta pirteämpi. Varmempaa on kuitenkin aina katsoa ottelua itse, jotta voit olla varma ottelun tapahtumista.

Varsinkin maalimäärävetoja lyödessä kannattaa aina tarkastaa peliaika, sillä kertoimet nousevat todella nopeasti ottelun loppua kohti. Älä siis suoraan innostu korkeasta kertoimesta, vaan pidä mielessä, että aikaa saattaa olla todella maltillisesti jäljellä. Liveveto tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden isoille voitoille, jos luottaa omaan ideaansa loppuun asti ja antaa kertoimen nousta taivaisiin.

Live-vedonlyönti ohjeet ja vihjeet
Live-vedonlyönti ohjeet & vihjeet

LIVE-VEDONLYÖNTI JA SÄÄNNÖT

Live vedonlyönti sisältää myös erilaisia sääntöjä kuin prematch-vedot. Yksi suurimmista esimerkeistä on tennis, jossa luovutussäännöt vaihtelevat yhtiökohtaisesti. Jotkut yhtiöt maksavat voitot luovutuksesta, mutta toisen yhtiön säännöissä voi olla pykälä, joka mitätöi livevedon tässä tilanteessa.

Vedonlyöntiyhtiöillä on myös oikeus mitätöidä vedot, jos he epäilevät, että heidän livekertoimensa otteluun ovat olleet myöhässä. Esimerkiksi pienemmissä sarjoissa kertoimet saattavat myöhästyä maalista, jolloin pelaaja on saanut vedon väärällä kertoimella sisään.

Live vedonlyönti tarjoaa tuhansia kohteita päivittäin ja lajeja on aivan laidasta laitaan. Kannattaa ehdottomasti suosia ulkomaalaisia vedonlyöntiyhtiöitä, kun harrastat livevetoja. Löydät yleensä reippaasti enemmän kohteita ja kertoimet ovat poikkeuksetta suuremmat. Myös aasialaiset tasoitusvedot ovat hyvä löytyä, varsinkin jalkapallosta kiinnostuneille livevedonlyöjille. Näitä ei kotimainen Veikkaus tarjoa, joten suuntaa ihmeessä kansainvälisille markkinoille, niin saat livevedonlyönnistä kaiken irti.