MONIVETO

Moniveto tarjoaa pelaajalle pikkurahalla mahdollisuuden mahtaviin voittoihin. Veikkauksen moniveto on peli, jossa yritetään veikata usean ottelun lopputulokset oikein. Moniveto kertoimet saattavat nousta jopa miljooniin, joten pienelläkin panoksella voi päästä huimiin rahasummiin käsiksi. Veikkauksen moniveto pitää sisällään myös ns. Supermonivedon, jolloin lopputulokset pitää tietää neljästä eri ottelusta. Varsinkin supermonivedossa kertoimet nousevat taivaisiin.

Moniveto on tarjolla myös ulkomaalaisilla peliyhtiöllä. Peli kulkee yleensä nimellä ”Jackpot”, joka on säännöiltään samanlainen kuin Veikkauksen moniveto. Moniveto kertoimet ulkomaalaisilla vedonlyöntiyhtiöillä ovat yleensä parempia kuin Veikkauksella, jonka lisäksi pelattavia kohteita on enemmän. Tässä artikkelissa HCBETS.com esittelee miten moniveto toimii, miten tämän pelimuodon kertoimet toimivat ja sen, onko monivetoon tarjolla bonuksia.

MONIVETO NETISSÄ

Moniveto netissä tarjoaa mahdollisuuden lyödä monivetoa melkeinpä mistä otteluista tahansa. Siinä missä Veikkauksen moniveto on tarjolla vain suosituimpiin sarjoihin, voi netissä lyödä myös pienempiä sarjoja. Monivetoa on tarjolla kaikilla suurimmilla vedonlyöntiyhtiöillä.

Palautusprosentit ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä monivedon suhteen ovat myös paljon korkeammat. Pienemmällä panostuksella voittaa siis reippaasti enemmän. Moniveto kertoimet vaihtelevat myös ottelukohtaisesti todella paljon eri yhtiöiden välillä, joten myös monivedossa kannattaa kilpailuttaa kertoimia.

Moniveto netissä
Moniveto netissä

MONIVETO VOITTOLUOKAT

Veikkauksen moniveto tarjoaa kahden, kolmen ja neljän ottelun monivetoja. Kahden sekä kolmen ottelun monivedossa sinun pitää tietää kaikkien otteluiden lopputulokset oikein. Neljän ottelun supermonivedossa pääset sen sijaan voittojen makuun vähintään kolmella osumalla.

Jos neljän kohteen supermonivedossasi on kolme kohdetta oikein, tapahtuu voitonmaksu seuraavalla kaavalla: Kolmen oikein menneen kohteen kerroin kerrotaan panoksellasi, joka kerrotaan vielä neljännen, väärin menneen ottelun merkkimäärällä. Voit siis päästä hyville rahoille jo kolmella osumalla, jos olet saanut yllättävät tulokset kiinni.

Monivedon minimipanos vaihtelee yleensä 0,05 – 0,20€ välillä. Voit kuitenkin panostaa jopa 100 euroa riviä kohti, mutta kannattaa muistaa, että panos nousee äkkiä pilviin merkkejä lisäillessäsi. Jopa viiden sentin panoksella saa nopeasti satoja euroja maksavan lapun tehtyä, jos innostuu tulosvaihtoehtojen kanssa.

SUURIMMAT MONIVETOVOITOT

Veikkauksen moniveto on tarjonnut monelle pelaajalle elämää mullistavia voittoja. Suurin voitto on 641 686 euroa, joka kilahti Siuntiolaisen pelaajan pankkitilille vuonna 2007. Moniveto kertoimet nousevat usein miljooniin, jonka myötä tämmöiset jättivoitot ovat mahdollisia, joskin ne ovat myös äärimmäisen harvinaisia. Monivedot pelataan usein myös kimppana, jolloin voitto jaetaan usean pelaajan kesken.

Moniveto ulkomailla tarjoaa niin ikään mahtavia voittoja, mutta kannattaa aina varmistaa, että pelaa yhtiöllä, josta voitot voi kotiuttaa verovapaasti. Joiltakin yhtiöiltä myös monien satojen eurojen voiton kotiuttaminen voi olla ongelmallista, joten kannattaa valita tarkasti, missä monivetoa pelaa. Vaikka Veikkauksen moniveto kertoimet ovat yleensä muuta markkinaa heikompia, on Veikkaus luotettavuudeltaan omaa luokkaansa, mitä voittojen maksuun tulee.

Suurimmat moniveto voitot
Suurimmat monivetovoitot

MONIVETO KERTOIMET

Moniveto kertoimet tarjoavat pienellä rahalla jännitystä ja kiksejä. Muutaman euron panostuksella voi päästä käsiksi huimiin voittoihin älyttömien kertoimien takia. Moniveto on myös loistava kimppapeli. Kavereiden kanssa voi tehdä yhteisen monivedon vaikka Liiga-kierrokselle, jolloin lapun hinta ei nouse liian suureksi yksittäiselle pelaajalle.

Monivetoa on mahdollisuus pelata myös pitkässä juoksussa voitollisesti erilaisten apuohjelmien avulla. Ideana on pelata ainoastaan suosiollisia tulosvetoyhdistelmiä, jotka ovat rankasti alipelattuja. Toimivalla järjestelmällä tämä tuottaa pitkässä juoksussa hyvää tulosta. Tässä kannattaa kuitenkin olla äärimmäisen kärsivällinen, sillä kuivat kaudet ovat paljon pidempiä ja osumat harvinaisempia.

MONIVETO BONUKSET

Veikkauksen moniveto ei varsinaisesti tarjoa bonuksia, mutta joillain kierroksilla voitonjakosummaan on lisätty bonusrahaa. Yleensä bonusrahaa on lisätty supermonivetokierroksille. Bonusrahalla koitetaan houkutella mahdollisimman paljon pelaajia yrittämään mahdotonta, eli osumaan supermonivetoa.

Ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä voit sen sijaan pelata monivetoa suoraan bonusrahalla. Tarjolla on runsaasti erilaisia vedonlyöntibonuksia, jotka käyvät normaalin urheiluvedonlyönnin lisäksi myös Jackpot- pelimuotoon, joka vastaa Veikkauksen monivetoa. Moniveto kertoimet ovat mahtavia ja niiden jahtaaminen saattaa tuntua mahdottomalta. Bonusrahalla voit kuitenkin kokeilla osumista riskittömästi, joten kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen.

Moniveto bonukset - bonuksia monivetoon
Moniveto bonukset – bonuksia monivetoon

VEIKKAUKSEN MONIVETO

Veikkauksen moniveto tarjoaa mahdollisuuden tienata suuria summia pienellä panostuksella. Moniveto kertoimet nousevat usein miljooniin, joten panosta ei todellakaan tarvitse laittaa paljoa. Monivetoa voi pelata myös kavereiden kanssa, jolloin lapun kustannukset jaetaan porukan kesken. Ja mikä olisikaan parempaa kuin voittaa huima summa rahaa parhaiden kavereiden kanssa. Monivetoa voit pelata kahden, kolmen tai neljän ottelun lopputuloksista, joten osuminen on luonnollisesti vaikeaa, mutta palkitsee varmasti täysosuman osuessa kohdille.

Minimipanos on yleensä 0,05€, joten muutamallakin eurolla saa kioskilla jo mukavan hakulapun tehtyä. Kannattaa myös pitää silmällä mahdollisia bonusrahakierroksia, jolloin pottiin saatetaan lisätä jopa 50 000 euroa riihikuivaa rahaa. Osumat monivedossa ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia, joten pidä järki mukana vedoissa, äläkä menetä malttiasi jos osumia ei tule.