PINNACLE

LUNASTA: Parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat
Pinnacle Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS Parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat

INFO
  • URL pinnacle.com
  • JULKAISTU 1998
  • LISENSSI Malta
  • MIN. TALLETUS 10€
  • MAX. TALLETUS Ei ole

Pinnacle tarjoaa maailman parhaimmat kertoimet ja markkinoiden korkeimman palautusprosentin vedonlyöntiin. Tämän lisäksi pelaajien ei tarvitse huolehtia panosrajoista, sillä Pinnacle ei rajoita ketään asiakasta. Arbitraasit Pinnaclella ovat täysin sallittuja, joten tästä ei vedonlyönti voisi enää paremmaksi mennä. Pinnaclea on kutsuttu vedonlyöjän paratiisiksi, eikä syitä tälle tarvitse erikseen miettiä.

PINNACLE BONUS

Pinnacle ei ole enää aikoihin tarjonnut varsinaista tervetulotarjousta pelaajilleen, mutta markkinoiden parhaat kertoimet riittävät korvaamaan tämän tuskan. Bonuksettomuus voi osaa pelaajista haitata, mutta kun sivustolla pelailee hieman kauemmin, jokainen varmasti huomaa laatukertoimien merkityksen.

Pinnacle vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

PINNACLE BONUSKOODI

Pinnacle ei tarjoa bonuskoodia tai kuponkikoodia bonuksien lunastamiseen.

KERTOIMET & KOHTEET

Pinnacle tarjoaa tunnetusti parhaat kertoimet, jonka ansiosta markkinatoppeja löytyy jatkuvasti. Voit napata huippukertoimet haltuun lukuisissa eri lajeissa ja sarjoissa, sillä Pinnaclen kohdevalikoima on todella monipuolinen. Tarjolla on hurja määrä kohteita suosikkilajeihin ja -sarjoihin, mutta myös hieman pienemmälle huomiolle jääneisiin kilpailuihin löytyy maukkaita pelikohteita.

Yksittäiset ottelut sisältävät jopa satoja erilaisia kohteita, jonka avulla jokaiselle löytyy varmasti juuri itselle sopivia linjoja. Voit lyödä vetoa kattavasti erilaisilla maalimäärä- ja tasoituslinjoilla, joiden kertoimet ovat aina markkinoiden huippua.

Bet Builder

Pinnacle ei ole ottanut käyttöön suosittua Bet Builder -toimintoa. Bet Builderin voi kuitenkin odottaa saapuvan, sillä se on saavuttanut nopeasti suuren suosion vedonlyöjien keskuudessa.

Lue Pinnacle arvostelu & kokemuksia ja nappaa Bonus!

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaita kertoimia myös live-kohteissaan. Live-vedonlyönti Pinnaclella onnistuu helposti, sillä tarjolla on monipuolisesti eri lajeja ja sarjoja vuorokauden ajasta riippumatta.

Live streameja Pinnacle ei ainakaan vielä tarjoa, mutta tähän voi hyvällä todennäköisyydellä tulla muutos tulevaisuudessa. Yhteenvetona voidaan sanoa, että Pinnacle live-vedonlyönti on maailman parhaimmistoa, kuten tältä sivustolta voi hyvin odottaa.

PINNACLE MOBIILI

Pinnacle tarjoaa erinomaisen mobiilialustan, jonka ansiosta vedot voi asettaa helposti ja nopeasti myös puhelimella tai tabletilla. Pinnacle panosti aivan hiljattain mobiilisivustoonsa, jonka ansiosta mobiilipelaajat pääsevät nauttimaan entistä paremmasta käytettävyydestä.

Lajit ja sarjat löytyvät helposti hakutoiminnon ansiosta, ja mobiilisivusto tarjoaa kaikki samat ominaisuudet, kuin Pinnaclen tietokoneversio. Mobiilisivusto on ehdottomasti markkinoiden kärkeä, ja Pinnacle on selvästi huomannut toimivan mobiilialustan merkityksen pelaajille.

Pinnacle kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

PINNACLE SUOMI

Pinnacle on suomalaisten vedonlyöjien arvostama sivusto, joka tarjoaa täysin suomenkielisen alustan. Suomenkielisyyden ansiosta halutut asiat löytyvät sivustolta nopeasti, eikä turhaan etsimiseen kulu aikaa. Suomalaisille pelaajille on toki tärkeää myös se, että Pinnacle tarjoaa voitot verovapaasti. Maltan lisenssin ansiosta Pinnacle maksaa kotimaisille pelaajille nostot verottomasti, jonka ansiosta ylimääräisiä veroja ei omista voitoista tarvitse maksaa.

Kaiken tämän lisäksi Pinnaclen valikoimasta löytyy aina kaikki suomalaisten suosikkisarjat, jonka ansiosta kotimaisilla pelaajilla on erinomaiset oltavat. Kotimaisiin sarjoihin löytyy usein selviä markkinatoppeja, jonka vuoksi Pinnacle on ehdoton valinta aktiiviselle vedonlyöjälle.

PINNACLE KOTIUTUS

Pinnacle mahdollistaa kotiutukset helposti ja nopeasti kaikilla suomalaisten suosimilla maksutavoilla. Pankkikotiutukset hoituvat kätevästi Trustlyn, kautta eikä nostoja tarvitse odotella kuin muutama minuuttia. Pankkikortille voit nostaa Visan kautta, jonka lisäksi tarjolla on useita nettilompakkoja, joista Skrill ja Neteller ovat selvästi suosituimpia.

Nopeimmillaan Pinnacle kotiutus hyväksytään jo muutamassa sekunnissa, joten varsin nopeasta palvelusta on kyse. Nostojen nopeudesta Pinnacle ansaitsee suuren hatunnoston, sillä kotiutusten nopeus on pelaajille luonnollisesti tärkeää.

Pinnacle kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

Pinnacle asiakaspalvelu auttaa pelaajia kaikissa mahdollisissa kysymyksissä avuliaasti ja ammattitaidolla. Yleisimpiin kysymyksiin voit lukea vastaukset Usein Kysytyt Kysymykset -osiosta, mutta myös asiakaspalveluun saa helposti yhteyden, mikäli haluat kysyä asiaa suoraan ammattitaitoiselta asiakaspalvelijalta.

Asiakaspalvelu auttaa pelaajia livechatin ja sähköpostin kautta. Chatin kautta saat reaaliaikaisen yhteyden asiakaspalvelijaan ympäri vuorokauden, jonka ansiosta voit selvittää mahdolliset pattitilanteet helposti ja nopeasti. Myös sähköpostilla hommat hoituvat kätevästi, sillä vastausaika Pinnaclella on todella nopea.

PINNACLE KOKEMUKSIA

Meillä on mahtavat kokemukset Pinnaclesta, mutta toki voisi kysyä, että kenellä ei ole? Markkinoiden parhaat kertoimet kelpaavat varmasti kaikille, ja tämän vuoksi hyviä kokemuksia Pinnaclesta löytyy ympäri maailman. Kohteita on tarjolla upea määrä, ja homma rullaa kokonaisuudessaan loistavasti.

Käytettävyys on ensiluokkaista, eikä kotiutuksia tarvitse kauaa odotella. Pinnacle on aktiivisten vedonlyöjien kultakaivos, jonka vuoksi suosittelemme ehdottomasti ottamaan tämän sivuston mukaan omaan portfolioon, mikäli pelaaminen parhailla mahdollisilla kertoimilla kiinnostaa sinua.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Pinnaclen takaa löytyy perinteikäs PinBet Malta Ltd. PinBet on tullut tunnetuksi korkealaatuisesta tekemisestään, ja yhtiö on palkittu lukuisilla eri palkinnoilla vuosien aikana. PinBet on kansainvälinen rahapeleihin erikoistunut yhtiö, joka on toiminut iGaming-alalla jo vuosikymmenien ajan. Yhtiö on yksi markkinoiden arvostetuimmista toimijoista, eikä tämä varmasti yllätä ketään. PinBet on tullut tunnetuksi erityisesti Pinnaclen kautta, joka on vuodesta toiseen erityisesti ammattivedonlyöjien ykkössivusto.

Pinnacle chat, sähköposti ja puhelin

REKISTERÖIDY