PITKÄVETO

Pitkäveto on ylivoimaisesti suosituin tapa lyödä vetoa. Pitkäveto kertoimet ovat kiinteät, joten tiedät heti, kuinka paljon vedostasi voitat. Veikkauksen pitkäveto kertoimet ovat lähtökohtaisesti markkinoita paljon matalammat, joka ajaa vedonlyöjiä ulkomaisille yhtiöille. Veikkauksen pitkävetoa voi kuitenkin pelata vaikka kolikoilla kauppareissun yhteydessä, joka lisää sen suosiota. Internetissä pelatessa, kannattaa pelaaminen keskittää ulkomaille.

Pitkäveto tunnetaan maailmalla nimellä sports betting, joka tarkoittaa urheiluvedonlyöntiä. Pitkäveto tarjoaa mahdollisuuden pelata jopa 15 kohdetta samalle lapulle. Voit siis yhdistellä 15 eri ottelun pitkäveto kertoimet, joten kokonaiskertoimesta voi rakentaa todella hulppean. Pitkävetoa voi pelata myös ns. singlenä, jolloin lapulla on vain yksi kohde. Tämä on järkevin tapa pelata pitkävetoa ja ainoa mahdollisuus harrastaa voitollista vedonlyöntiä.

PITKÄVETO NETISSÄ

Veikkauksen pitkäveto kertoimet ovat häpeällisen huonoja, kun vertaa kansainvälisiin yhtiöihin. Tämä ajaa vedonlyöjiä jatkuvasti ulkomaille, sillä Veikkaus ei tarjoa kilpailukykyisiä pitkäveto kertoimia. Veikkauksen pitkäveto on myös kohdevalikoimaltaan paljon suppeampi, joten kannattaa ehdottomasti tutustua ulkomaalaisiin vedonvälittäjiin.

Pitkäveto löytyy ulkomaalaisilta vedonlyöntiyhtiöiltä nimellä sports betting. Kyseessä on täysin sama vedonlyöntimuoto, mitä Veikkauksen pitkäveto tarjoaa. Pitkäveto kertoimet ulkomailla ovat todella paljon laadukkaampia, kuin kotimaisen Veikkauksen pitkäveto kertoimet. Tämä onkin suurin yksittäinen syy pelata vetonsa ulkomaille.

Kannattaa siis ehdottomasti suunnata ulkomaalaisille vedonlyöntiyhtiöille, jos haluat nauttia urheiluvedonlyönnistä täysin rinnoin. Sama pitkäveto löytyy paljon paremmilla kertoimilla, sekä kohteita on aivan älyttömästi enemmän. Veikkauksen pitkäveto ei pysty kilpailemaan ulkomaalaisten vedonlyöntiyhtiöiden kanssa oikeastaan missään.

Pitkäveto netissä
Pitkäveto netissä

PITKÄVETO KERTOIMET

Pitkäveto kertoimet ovat aina kiinteät, joten et vedon hyväksymisen jälkeen joudu miettimään, kuinka paljon voitat. Kertoimet vaihtelevat todella paljon eri sivustojen välillä, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa kertoimia enemmän kuin koskaan. Esimerkiksi Veikkauksen pitkäveto kertoimet ovat jatkuvasti ulkomaalaisia sivustoja jäljessä, joten kannattaa suunnata suuremman voitonmaksun perässä ulkomaille.

Pitkävetoa pelatessasi voit yhdistellä useita kohteita, jolloin kertoimet kerrotaan yhteen kaikkien kohteiden kanssa. Loppujen lopuksi nämä kertoimet kerrataan vielä panoksella, joka määrittää voitonmaksun.

PALAUTUSPROSENTTI

Palautusprosentti pitkävedossa vaihtelee yhtiökohtaisesti. Veikkauksen pitkäveto kertoimet tarjoavat palautusprosentin, joka on lähellä 90 prosenttia. Samoilla kohteilla voit saada ulkomaalaisilta peliyhtiöiltä jopa 99 prosentin palautuksen, joten kannattaa todellakin miettiä missä pelinsä pelaa.

Palautusprosentti kertoo, kuinka monta prosenttia panoksestasi palautetaan, kun pelaat kohteen tukkoon. Tämä kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon, sillä pitkässä juoksussa huonojen palautusprosenttien pelaaminen on varmasti tappiollista.

PITKÄVETO OHJEET

Pitkävedossa voit pelata yhtä tai useampaa kohdetta samanaikaisesti. Voit myös tehdä erilaisia järjestelmiä, jolloin esimerkiksi kahdeksan kohteen lapussa pääset rahoissa, jos vain kuusi kohdetta osuu. Pitkävedon kanssa voi siis todellakin käyttää luovuuttaan. Pitkäveto kertoimet voivat olla hankalia tulkittavia, joten otetaan pieni esimerkki, miten voitonmaksu pitkävedossa muodostuu. Käydään myös muutama yleisin kohdemuoto läpi.

Esimerkki: Sinulla on Veikkauksen pitkäveto, josta löytyy kertoimet 1,51, 1,64 sekä 1,71. Päätät panostaa pitkävetoon 12 euroa. Jos haluat selvittää voitonmaksun suuruuden, niin kerrot summat 1,51 x 1,64 x 1,71 keskenään, jolloin saat lappusi kokonaiskertoimeksi 4,23. Tämän jälkeen kerrot vielä kokonaiskertoimen panoksellasi, eli teet laskutoimituksen 12,00 x 4,23. Tämän laskun summa on voitonmaksusi, eli ylläolevassa esimerkissä voittaisit Veikkauksen pitkäveto kertoimilla 50,81 euroa.

Pitkäveto ohjeet - ohjeita pitkävetoon
Pitkäveto ohjeet – ohjeita pitkävetoon

1×2

Tämä ehkä legendaarisin vetomuoto tarjoaa mahdollisuuden veikata kotivoittoa, tasapeliä sekä vierasvoittoa. Mitään tasoitusvetokikkailuja ei tässä vetovaihtoehdossa ole, joten veikkaat ihan puhtaasti ottelun lopputulosta. 1×2-vedoissa pitkäveto kertoimet voivat jakaantua todella epätasaisesti, joten tämä vetomuoto ei sovi jokaiseen otteluun, vaan kannattaa käyttää apuna tasoitusvetoja.

12

Tässä vetomuodossa veikataan ottelun lopullista voittajaa. Veikkauksen pitkäveto kertoimet tarjoavat mahdollisuuden lyödä ottelusta vetoa, niin että tasapelin mahdollisuus on otettu pois. Tätä vetomuotoa käytetään usein lajeissa, joissa ei voi tulla tasapelejä. Eli esimerkiksi jääkiekossa, jos ottelu menee jatkoajalle, on veto yhä voimassa 60 minuutin jälkeenkin.

Tasoitusvedot

Tasoitusvedoilla pyritään tasoittamaan epätasaisesti jakautuneita kertoimia. Vedonlyöntiyhtiö arvioi, kuinka paljon tasoitusta toiselle joukkueelle pitää antaa, jotta kertoimista saadaan tasaiset. Koripallossa tasoitukset voivat olla kymmeniä pisteitä, kun taas jääkiekossa ja jalkapallossa tasoitukset ovat huomattavasti pienempiä. Veikkauksen pitkäveto kertoimet tarjoavat myös tasoitusvedot, joilla voit tasapainottaa epätasaisia otteluita.

Yli / Alle

Maalimäärävedoissa veikataan ottelun maalimääriä voittajan sijaan. Tarjolla on myös pitkäveto kertoimet molempien joukkueiden maaleille, joten voit halutessasi veikata vaikka pelkästään kotijoukkueen maaleja. Maalimäärävedot ovat usein kaksisuuntaisia, mutta voit joihinkin otteluihin veikata myös tarkkaa maalimäärää. Näissä on useasti korkeat kertoimet, sillä osuma vaatii yleensä myös hyvää onnea.

PITKÄVETO BONUKSET

Veikkauksen pitkäveto on tässäkin osa-alueessa kansainvälisiä yhtiöitä perässä, sillä Veikkaus ei tarjoa lainkaan mitään bonuksia. Ulkomaalaiset vedonlyöntisivut saattavat tarjota jopa tuhansien eurojen edestä bonusrahaa, jolla saa pelikassaan mukavasti nostetta. Jos Veikkauksen pitkäveto kertoimet eivät siis ole riittävä syy vaihtaa ulkomaille, luulisi tämän olevan viimeinen niitti.

Tervetuliaistarjoukset ovat bonuksista maukkaimpia. Tarjolla on talletusbonuksia, jotka ovat nykyään useita satoja euroja. Kilpailu asiakkaista kasvaa jatkuvasti, joten vedonlyöntibonukset kasvavat koko ajan, kun taas kierrätysvaatimuksia lasketaan. Rekisteröinnin jälkeenkin tarjolla on usein ilmaisvetoja, riskittömät vedot ja muita bonuksia.

Pitkäveto bonukset - bonuksia pitkävetoon
Pitkäveto bonukset – bonuksia pitkävetoon

PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet ovat mainio tapa oppia jostain sarjasta lisää. Vihjeitä lukemalla voi kasvattaa omaa vedonlyöntitietämystään, joka varmasti tuottaa hedelmää pitkässä juoksussa. Pitkävetovihjeet ovat nykyään todella helppo kasa kalastella lukijoita, koska vedonlyönti on suositumpaa kuin koskaan. Kannattaa siis olla tarkkana, keiden pitkävetovihjeet peesaat.

HCBETS.com -tiimi kirjoittaa jokaiseen suomalaisten suosikkilajiin pitkävetovihjeet laajalla ammattitaidolla. Jokaiselle lajille löytyy omat asiantuntijat, jonka lisäksi vihjeet sisältävät aina parhaat pitkäveto kertoimet. Vihjeet kirjoitetaan aina positiivisella odotusarvolla, joten esimerkiksi Veikkauksen pitkäveto kertoimet eivät pääsääntöisesti kelpaa meille.

YHTEENVETO – PITKÄVETO NETISSÄ

Pitkäveto netissä on mahdollisuus isompiin voittoihin. Veikkauksen pitkäveto kertoimet ovat usein luokattomia, eikä niitä pelaamalla pääse kunnon voittojen makuun. Pitkäveto on myös kohteiden puolesta paljon antoisampaa netissä, koska kohdevalikoima on valtavasti suurempi. Jos haluat siis saada kaiken irti urheiluvedonlyönnistä suuntaa ehdottomasti ulkomaisille yhtiöille ja laita pelikassa kasvuun.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITÄ PITKÄVETO ON?


Pitkäveto on suosituin vedonlyönnin muoto, joka on ollut suomalaisten pelaajien suosiossa jo vuosikymmenien ajan. Pitkävedossa vedonlyöntisivusto määrittää pelikohteelle kiinteän kertoimen, joka ei muutu vedon asettamisen jälkeen.

Pitkävedon pelaaminen onnistuu yksittäiskohteiden lisäksi yhdistelminä, ja parhaimmillaan voit yhdistää jopa 15 kohdetta yhdelle lapulle. Vetokupongin voitto lasketaan kertomalla asettamasi panos kohteiden kokonaiskertoimella.

MITEN PITKÄVETOA PELATAAN?


Pitkävedossa lyöt veto yhdestä tai useammasta kohteesta. Pitkävedon kertoimet ovat ennakkoon tiedossa ja pelikohteet löytyvät helposti vedonlyöntisivustolta. Kohteiden lukumäärä ei vakuta vetolapun hintaan.

Mikäli haluat pelata Barcelona – Arsenal -ottelussa Barcelonan voittoa sadalla eurolla ja kerroin on 1,90, voit voittaa 190 euroa. Nettovoitto vedon osuessa on 90 euroa, jonka lisäksi saat sadan euron panoksen takaisin itsellesi.

MITÄ PITKÄVETO KOHTEITA ON OLEMASSA?


Pitkävedon yleisimmät kohdetyypit ovat 1X2, tasoituskohteet sekä yli/alle -kohteet. Edellä mainittujen vetokohteiden lisäksi suosittuja ovat myös puoliaika- ja tuplamerkkikohteet.

Voit lyödä vetoa myös ensimmäisen maalin tekevästä joukkueesta tai siitä, päästääkö koti- tai vierasjoukkue ottelussa maalia. Myös joukkuekohtaiset vedonlyöntikohteet sekä aasialaiset tasoitukset ovat nykyisin hyvin suosittuja pitkäveto kohteita.