PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet ovat HCBETS -tiimin suurin ylpeydenaihe. Laaja ja asiansa osaava vihjetiimimme työskentelee jatkuvasti vedonlyönnin parissa, jotta pystyy tarjoamaan lukijoillemme parhaat mahdolliset vihjeet. Tiimimme kirjoittaa vihjeitä, joiden kohteissa on varmasti positiivinen odotusarvo. Emme myöskään tuputa jokaiseen isoon urheilutapahtumaan vihjeitä, kuten muut vihjesivustot, vaan etsimme oikeasti parhaiden odotusarvojen kohteet lukijoillemme.

UUSIMMAT PITKÄVETOVIHJEET

Löydät sivuiltamme parhaat jalkapallovihjeet, kuten muun muassa Veikkausliigavihjeet, Mestarien Liiga –vihjeet sekä Valioliigavihjeet. Myös parhaat tennisvihjeet, NHL-vihjeet ja NBA-vihjeet kuuluvat palveluumme, puhumattakaan Suomalaisten suosikista SM-liigasta.  Liiga-vihjeet ovat myös vahvasti edustettuna hcbetsin sivuilla.

AMMATTILAISTEN TUOTTAMAT PITKÄVETOVIHJEET

HCB:n ammattitaitoinen tiimi käsittää melkein kaikki mahdolliset lajit ja sarjat, joten saat takuuvarmasti laadukkaita vihjeitä  lajista riippumatta. Kaikki mahdolliset pitkävetovihjeet ovat lisäksi tarjoiltu parhailla mahdollisilla kertoimilla. Päivittäin tarjolla on aina Suomalaisen suosikkilajeista myös hieman eksoottisempiinkin sarjoihin, joten pitkävetovihjeet kannattaa ehdottomasti tarkistaa päivittäin.

Ammattilaisten pitkävetovihjeet
Ammattilaisten pitkävetovihjeet

MIKSI MEIDÄN PITKÄVETOVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Ilmaiset pitkävetovihjeet päivittäin, eikö kuulostakin hyvältä? Tässä ainakin yksi syy tarkistaa meidän tiimin vihjeet, aina kun kohde omalla pitkävetolapulla hieman epäilyttää. Joukossamme on monia vedonlyöjiä, jotka lyövät päivätöikseen vetoa, joten sitä osaamista kyllä löytyy. Vaikka et samaa mieltä kohteista lopuksi olisikaan, tarjoaa hcbetsin pitkävetovihjeet ainakin mielipiteen pitkän linjan vedonlyöjiltä, joka kannattaa huomioida vetovalintoja tehdessä.

ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET

HCB-tiimi tarjoaa aina ilmaiset pitkävetovihjeet kymmeniin eri lajeihin vankalla ammattitaidolla. Vihjeitä löytyy sivustolta todella laajalti, ja joka ikinen on laadittu vankan kokemuksen avulla. Veikkaajillamme on vuosien kokemus jo pelkästään vihjaamisesta, mutta myös vedonlyönnistä ylipäätänsä. HCB-tiimin ilmaiset pitkävetovihjeet hyödyntämällä, pääset varmasti pitkässä juoksussa hyvään tulokseen.

Ilmaiset veikkausvihjeet pitkävetoon
Ilmaiset veikkausvihjeet pitkävetoon

PITKÄVETOVIHJEET JALKAPALLOON

Maailman suosituin urheilulaji, jalkapallo, tarjoaa päivittäin satoja kohteita kymmenistä eri liigoista ympäri maailmaa. Näistä totta kai suosituimmat, eli Valioliiga-vihjeet, Veikkausliiga-vihjeet sekä Mestarien Liiga –vihjeet ovat tarjolla hcbetsin sivuilla. Ilmaiset pitkävetovihjeet sisältävät päivittäin monia muitakin liigoja kuin yllämainittuja, joten kannattaa ehdottomasti tarkistaa, mitä vihjetiimimme on sinne loihtinut.

ILMAISET NHL VIHJEET

Jos on jalkapallo maailman suosituin urheilulaji, niin Suomessa tämän tittelin vie ylivoimaisesti jääkiekko, ja varsinkin NHL. Maailman paras jääkiekkoliiga on vahvasti esillä myös hcbetsin ilmaisissa pitkävetovihjeissä. Tämä on yksi meidän sivumme parhaista osioista, joista olemme aidosti ylpeitä, joten kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan hcbetsin ilmaiset NHL vihjeet.

Vihjeitä tulee sivustolle päivittäin. Suuren kysynnän vuoksi yritämme myös vastata huutoon, ja lisätä myös jatkuvasti kapasiteettiamme NHL vihjeisiin. Ilmaiset NHL vihjeet löydät siis ehdottomasti laatutakuulla HCB-tiimin luomina.

PITKÄVETOVIHJEET LIIGAAN

NHL:n lisäksi myös kotimainen Liiga kiinnostaa suuresti täällä pohjolassa. Kuten yllämainittu NHL, on myös ilmaiset Liiga vihjeet yksi HCB-tiimin ylpeyksistä. Suomijääkiekon pitkän linjan asiantuntijat kirjoittavat sivuillemme parhaat Liiga vihjeet, joita lukemalla saa varmasti uusia näkökulmia omaan vedonlyöntiin.

Kotimainen Liiga voi olla arvaamattomuudeltaan todella vaikea veikattava, mutta hcbetsin ilmaiset Liiga-vihjeet tarjoavat varmasti apua jokaiselle kierrokselle. Olit sitten vasta aloitteleva vedonlyöjä, tai jo kokeneempi konkari, niin vihjeemme markkinoiden parhaimmilla kertoimilla kannattaa ehdottomasti lukaista läpi.

Parhaat pitkävetovihjeet joka lajiin
Parhaat pitkävetovihjeet joka lajiin

ILMAISET KHL PITKÄVETOVIHJEET

Rakas itänaapurimme Venäjä ja sen perustama KHL on saavuttanut valtavan suosion Jokereiden loikattua kyseiseen sarjaan. Joukkueista voi olla todella vaikea saada tietoa muutamaa kärkihevosta lukuun ottamatta, jonka vuoksi sen veikkaaminen on myös vaikeaa. Laajentuneen kysynnän vuoksi on HCB-tiimi pestannut kuitenkin asiantuntijoita itänaapurista, joilta löytyy vankkaa tietoa kyseisestä sarjasta. Parhaat ilmaiset KHL vihjeet löydät siis hcbetsin sivuilta, jossa on tarjolla myös vähän tuntemattomampienkin joukkueiden otteluihin kohteita.

KHL-vihjeet ovat nykyisin todella suosittuja, koska kyseinen sarja pyörii Suomessa ihmisten aikaan, ja sitä pelataan joka päivä. Liigan välipäivinä tätä herkkua on siis jääkiekkoniiloille tarjolla, ja vedonlyöjät ovat sarjasta hyvin kiinnostuneita samasta syystä. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua HCB-tiimin luomaan KHL-osioon, jossa on tarjolla parhaat ilmaiset KHL vihjeet.

Parhaat KHL-vihjeet pitkävetoon hcbets.comista!

HCB tarjoaa ilmaiset KHL vihjeet markkinoiden parhailla kertoimilla. Sivustomme vihjeistä löytyy aina myös kattavat perustelut, jotka eivät taatusti nojaa pelkkään Livetulosten tarjoamaan dataan. Vetovihjeet ovat ilmaisia, joten kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa parhaat KHL vihjeet päivittäin, mikäli tämä hiukan hämärä, itänaapurin jääkiekkosarja kiinnostaa.

PITKÄVETO

Pitkäveto on Vakion ohella suomalaisten suosituin vetomuoto, joka on Veikkauksen oma termi tälle suositulle vedonlyöntityypille. Nimi on aivan omalaatuinen, etkä varmasti törmää kyseiseen nimitykseen muualla.

Muita Suomalaisia tuttuja termejä voivat olla muun muassa urheiluveikkaus, vedonlyönti, urheiluvedonlyönti tai ihan vain veikkaus. Puhekielessä kuulee myös usein sanaa ”betsata”, joka tarkoittaa niinikään vedon lyömistä.

Maailmalla vastaavia termejä on muun muassa sports betting, betting, wagering, gambling, capping. Näitä esimerkkejä ja slangisanoja löytyisi kymmeniä, joten jätetään lista lyhyeksi ja ytimekkääksi.

Pitkäveto & kertoimet
Pitkäveto & kertoimet

KERTOIMET JA ESITYSTAPA

Nimitysten ohella myös kertoimien esitystapoja on useampia. Suomalaisilla on lähes poikkeuksetta käytössä desimaalit, joka on selvä ja nopea tapa esittää kerroin. Tarjolla on yleensä kaksi desimaalia, mutta jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat myös kolmannen.

Desimaalikertoimet

Desimaalikertoimet ovat helppo ja todella yksinkertainen tapa ilmaista kohteen kerroin. Mitään ylimääräisiä laskutoimituksia ei tarvita, vaan kyse on puhtaasti kertolaskusta, jossa panos kerrotaan kertoimella. Esimerkiksi jos panostat kymmenen euroa kohteeseen, jonka kerroin on 1,50, voitat 15 euroa josta viisi euroa on nettovoittoa. Pienin mahdollinen desimaaleilla ilmaistu kerroin on 1,00, joka tarkoittaa pelkkää panoksen palautusta.

Murtolukukertoimet eli fractional odds

Murtolukukertoimet ovat tarkka kertoimien ilmoitustapa, mutta vaativat vedonlyöjältä yleensä laskinta, ellei omista aivan uskomatonta matikkapäätä. Esimerkki murtolukukertoimista; panostat kohteeseen kymmenen euroa murtolukukertoimella 5/1, joka vastaa desimaalikertoimella kerrointa 6,00. Kohteen osuessa voitat siis 60 euroa, josta 50 euroa on nettovoittoa. Pienin mahdollinen murtoluku kerroin on 1/1000, joka vastaa kerrointa 1,00.

Amerikkalaiset kertoimet

Kuten lämpötilaan, päivämäärään ja kellonaikaan, täytyy amerikkalaisilla olla myös kertoimiin oma ilmoitustapa. Kyseiset kertoimet ovat helppo oppia, jos muistaa pari nyrkkisääntöä. Jos kerroinluku alkaa plusmerkillä, voitat plusmerkin takana olevan määrän rahaa. Jos taas edessä on miinusmerkki, täytyy sinun panostaa miinusmerkin takana oleva summa, jotta voitat kyseisen summan rahaa.

Esimerkiksi jos lyöt vetoa Golden State Warriorsin voitosta kertoimella +350, voitat kohteen osuessa 450 euroa, josta 350 euroa on nettoa. Plussan takana oleva luku kuvaa siis aina nettovoittoa, joka jää käteen panoksen jälkeen.

Jos taas lyöt vetoa Indiana Pacersin puolesta kertoimella -150, täytyy sinun panostaa 150 euroa, jotta nettovoittosi on 100 euroa.

VEDONLYÖNTIPÖRSSIT

Vedonlyöntipörssi toimii samalla tavalla kuin oikea pörssikin. Vedonlyöjät ostavat ja myyvät kanssapelaajien kertoimia, joten vedonvälittäjää ei tässä vedonlyönnin muodossa tarvita. Vedonlyöntipörssi on todella mielenkiintoinen kokemus, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Tarjolla saattaa olla välillä aivan uskomattoman kovia kertoimia, joita ei vedonlyöntiyhtiöllä olisi tarjota.

Jokaisen vedonlyöntiyhtiön takana pyörii aivan järjetön koneisto, jonka takia positiivista odotusarvoa on vaikea löytää nykyisin. Vedonlyöntipörsseissä yksityishenkilöt kuitenkin myyvät kertoimia toisilleen, joten isojakin näkemyseroja voi syntyä. Kun otat vedonlyönnissä askeleen ammattimaisempaan suuntaan, kannattaa ehdottomasti ottaa vedonlyöntipörssi mukaan. Pörsseistä saattaa löytyä kertoimia, jotka takaavat yksittäisille vedoille aivan järkyttävän hyviä odotusarvoja.

Vedonlyöntipörssit pitkävetoon
Vedonlyöntipörssit pitkävetoon tuovat uuden ulottuvuuden pelaamiseen

PARHAAT VEDONLYÖNTIPÖRSSIT

Suosituin vedonlyöntipörssi maailmanlaajuisesti on varmaan Matchbook, eikä myöskään myös urheiluvedonlyöntipalveluja tarjoava Betfair jää paljoa tästä tittelistä. Betfair tarjoaa nykyinen kohteita jo moniin pienempiin sarjoihin, joita ei ennen ollut pörsseissä saatavilla. Laajan kohdevalikoiman takia Betfair onkin varsinkin Eurooppalaisten pelaajien suosiossa. Matchbook on sen sijaan erikoistunut isoihin amerikkalaisiin sarjoihin, josta löydät kaikki tarvitsemasi kohteet Amerikan major-sarjoihin.

Myös bonuksia on tarjolla vedonlyöntipörsseillä. Parhaat vedonlyöntipörssit muistavat pelaajaa tervetuliaistarjouksilla, jotka ovat hyvin samankaltaisia urheiluvedonlyönnin kanssa. Tarjolla on siis talletusbonuksia, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja kaikkea muuta. Myös pelaaminen ilman komissiota on tarjolla joillakin pörsseillä, jonka avulla pelaat ilman välityspalkkiota pörssin ylläpitäjälle.

VEDONLYÖNTITERMIT

Vedonlyöntitermejä on kymmeniä, jonka lisäksi jokaiselle termille on myös monia nimityksiä. Nämä voivat olla aloittelijalle todella vaikea muistaa, sillä termit muistuttavat hyvin paljon toisiaan. Käsittelemme tässä osiossa tärkeimmät vedonlyöntitermit, ja niiden merkityksen.

Rajakerroin

Kun hyppäät harrastelijasta vähän ammattimaisempaan vedonlyöntiin, tulee termi rajakerroin hyvin usein vastaan. Rajakertoimella lasketaan odotusarvo kohteelle, joka yritetään markkinoilta löytyvillä kertoimilla päihittää. Ehdottoman tärkeää on pitkässä juoksussa pelata positiivisen odotusarvon kohteita, jotta et pelaa ns. alikerrointa.

Kun olet selvittänyt kohteen lopputuloksien todennäköisyydet, lasketaan rajakerroin kaavalla; 1/todennäköisyys% x 100.

Jos olet esimerkiksi saanut joukkueen voitolle todennäköisyyden 66.1%, lasket 1 / 66.1% x 100, joka tekee 1,512. Jos löydät markkinoilta kyseistä kerrointa suurempaa, on kyseessä ylikerroin.

Vedonlyöntitermejä on moneen lähtöön
Vedonlyöntitermejä on moneen lähtöön

Ylikerroin

Ylikerroin on kerroin, jolloin vedonlyöntiyhtiön tarjoama kerroin ylittää sinun kohteelle laskeman rajakertoimen. Ylikertoimien metsästys on tärkeää, ja on ainoa tapa pelata voitollista urheiluvedonlyöntiä pitkässä juoksussa.

Odotusarvo

Odotusarvo on todella tärkeä termi ja mittari vedonlyöjälle. Odotusarvolla lasketaan oletettua tuottoa, kun sama kohde pelataan uusiksi monia kertoja, ilman että lähtökohdat otteluun muuttuu. Tällöin on ehdottoman tärkeä pelata positiivisen odotusarvon kohteita, jotka varianssi kääntää pelaajan puolelle pitkässä juoksussa.

UKK – PITKÄVETOVIHJEET

SISÄLTÄÄKÖ PITKÄVETOVIHJEET PARHAAT KERTOIMET?


Kyllä sisältää. On kohteen vihjaajan vastuulla etsiä markkinoiden paras kerroin, ja ilmiantaa vedonlyöntiyhtiö josta tämä löytyy. Parhaat kertoimet voi myös napata painamalla suoraan ”Pelaa” –nappia, joka ohjaa sinut kyseisen vedonlyöntiyhtiön sivuille.

MISTÄ LÖYTÄÄ ILMAISET PITKÄVETOVIHJEET?


Ilmaiset pitkävetovihjeet löytää hcbetsin sivuilta, jotka sinulle tarjoilee asiantuntijatiimimme vankalla kokemuksella. Tarjolla on monen eri sarjan vihjeitä päivittäin, joten kannattaa ehdottomasti ottaa sivu haltuun.

OVATKO PITKÄVETOVIHJEET ILMAISIA?


HCB-tiimin parhaat pitkävetovihjeet ovat ilmaisia lukijoillemme. Hyvillä perusteluilla varustetut pitkävetovihjeet löydät ”Pitkävetovihjeet” –välilehdeltä.