RABONA

LUNASTA: 100% / 200€
Rabona Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 200€

INFO
 • URL rabona.com
 • JULKAISTU 2018
 • LISENSSI Curaçao
 • MIN. TALLETUS 10€
 • MAX. TALLETUS 200€
Rabona vedonlyönti saapui markkinoille vuoden 2019 loppupuolella, ja se on saavuttanut nopeassa ajassa suomalaisten pelaajien suosion. Rabonan käytettävyys on ensiluokkaista, kertoimet ovat kunnossa ja bonukset ovat meheviä, joten sivuston saavuttama arvostus ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä.

RABONA BONUS

Rabona tarjoaa uusille pelaajilleen erinomaisen tervetuliaistarjouksen. Uudet suomalaiset asiakkaat voivat napata itselleen loistavan 100% talletusbonuksen aina 200 euroon asti, eikä tätä bonusta ole haasteellisella kierrätysvaatimuksella pilattu. Kierrätys onnistuu single-vedoissa minimikertoimella 2,00, ja yhdistelmissä yksittäisen kohteen kertoimen täytyy olla vähintään 1,50. Rabona bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä viisi kertaa, jonka jälkeen bonussumma muuttuu kotiutettavaksi rahaksi. Kierrätysaikaa on erinomaiset 30 päivää, joten kierrättelyn kanssa ei todellakaan tule kiire.

Rabona vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus 200€ asti
 • Minimikerroin singleissä 2,00 – yhdistelmissä yksittäisen kohteen minimikerroin 1,50
 • Bonus pitää kierrättää viisi kertaa
 • Kierrätysaikaa 30 vuorokautta
 • Minimitalletus 10 euroa.
 • Bonus ei ole lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksella

RABONA BONUSKOODI

Rabonalle et tarvitse bonuskoodia ensitalletusbonuksen lunastamiseksi.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Rabonan kierrätysvaatimukset ovat hyvin maltilliset. Minimikertoimena on singleissä 2,00, ja yhdistelmissä yksittäisten kohteiden kertoimien täytyy olla vähintään 1,50. Kierrätysvaatimuskin on vaivaton 5x, joka on todella helppo. Bonuksen kierrätykseen on varattu 30 päivää aikaa, joten kiire ei kierrätyksen kanssa tule. Voit kierrättää bonusta live-vedonlyönnissä sekä prematch-vedoilla.

KERTOIMET & KOHTEET

Rabona on saavuttanut nopeasti niin aloittelevien kuin kokeneempien vedonlyöjien suosion – eikä syyttä. Kohteita on tarjolla kattavasti moneen eri lajiin sekä sarjaan, ja kertoimet ovat päivästä toiseen kunnossa. Voit siis olla varma, että suosikkilajisi löytyvät Rabonalta, eikä pelaaminen jää kohdevalikoimasta tai kertoimien laadusta kiinni. Suosituimpien sarjojen lisäksi tarjolla on monipuolisesti pienempiä sarjoja, joten pelattavaa löytyy varmasti jokaiselle.

Bet Builder

Valitettavasti suosittua Bet Builder -ominaisuutta Rabona ei ainakaan vielä tarjoa. Tähän voi kuitenkin tulla muutos jo pian, sillä Bet Builder on hyvin suosittu pelaajien keskuudessa, joten ei olisi ihme, mikäli kyseinen toiminto löytyisi Rabonan valikoimasta jo lähikuukausien aikana.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Rabona on taattua laatua myös live-vedonlyönnin puolella. Kohteita on tarjolla vuorokauden ajasta riippumatta ja softa toimii näppärästi, jonka ansiosta betsit voi iskeä nopeasti sisään. Kohteiden lisäksi kertoimet ovat laadukkaita, eikä niitä pidetä kiinni pitkään esimerkiksi maalien jälkeen, kuten monella muulla sivustolla. Live-streameja Rabona ei ikävä kyllä ainakaan vielä tarjoa. Live-lähetykset ovat hyvin suosittuja vedonlyöjien keskuudessa, eikä olisi ihme, mikäli Rabona toisi tulevaisuudessa myös live streamit tarjontaansa.

RABONA MOBIILI

Aivan kuten odottaa saattaa, onnistuu vedonlyönti Rabonalla myös mobiilissa. Mobiilisofta toimii nopeasti ilman turhia viiveitä, ja pääset puhelimella sekä tabletilla kiinni kaikkiin samoihin ominaisuuksiin kuin tietokonepelaajat. Mobiilikäyttäjät pääsevät siis nauttimaan huippukertoimista sekä maukkaista bonuksista jopa helpommin kuin tietokoneversion käyttäjät. Vedot on mahdollista lyödä sisään sijainnista riippumatta, sillä mobiilisivu tarjoaa mahdollisuuden pelata esimerkiksi kesämökiltä tai vaikka uimarannalta käsin. Mikäli tykkäät lyödä vetoa puhelimella tai tabletilla, sopii Rabona mobiili sinulle kuin nenä päähän

RABONA SUOMI

Rabonan sivut ovat saatavailla suomeksi, joten mikäs sen parempaa. Sivusto on käännetty laadukkaasti ammattilaisten toimesta, eikä minkäänlaisia käännösvirheitä ole päässyt tiukan seulan läpi. Rabona tarjoaa usein myös vain suomalaisille pelaajille rajattuja bonustarjouksia, joten tämä bookkeri sopii kotimaisille pelaajille paremmin kuin hyvin. Myös suomalaisten suosimat lajit sekä sarjat löytyvät aina sivuston kohdevalikoimasta, jonka ansiosta Rabona Suomi onkin saavuttanut suomalaisten vedonlyönnin ystävien suosion. Kaiken kaikkiaan voidaan siis sanoa, että tämä sivusto on suomalaiselle erinomainen valinta.

RABONA KOTIUTUS

Rabona tarjoaa nopeat kotiutukset, ja erilaisia kotiutustapoja on tarjolla kattavasti. Voit kotiuttaa pelivoitot kätevästi suoraan verkkopankkiin, sillä suosittu maksupalvelu Trustly siirtää rahat turvallisesti pelaajan ja bookkerin välillä. Trustly-palvelu tarjoaa välittömät kotiutukset lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, jonka ansiosta nostot kilahtavat omalle tilille jopa sekunneissa. Kotitukset Rabonalla onnistuvat myös nettilompakkoihin, joita on tarjolla useita. Nettilompakkoihin Rabona kotiutus kilahtaa välittömästi nostopyynnön hyväksymisen jälkeen, joten voittoja ei tarvitse kauaa odotella. Voitot voi nostaa myös pankkikortin kautta omalle pankkitilille, ja tämäkin menetelmä on nopea sekä turvallinen.

ASIAKASPALVELU

Rabona asiakaspalvelu on ammattitaitoinen, jonka ansiosta mahdolliset ongelmat ratkeavat käden käänteessä. Tarjolla on livechat ja sähköpostipalvelu, joiden kautta saat helposti vastaukset kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, eikä vastauksia tarvitse kauaa odottaa. Chat on nopein tapa selvittää asiat suoraan asiakaspalvelijan kanssa, mutta myös sähköposti on oiva väline, mikäli ongelma sattuu olevaan hieman vaativampi. Chatin ja sähköpostin lisäksi tarjolla on kattava UKK -osio. Tämä tarjoaa vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin, joten ongelmat voivat ratketa helposti myös tätä kautta. Voit kuitenkin olla aina yhteydessä suoraan ihmisasiakaspalveluun asiasta riippumatta, sillä Rabona asiakaspalvelu on töissä pelaajia varten.

RABONA KOKEMUKSIA

Meidän kokemukset Rabonasta ovat positiiviset. Tällä sivustolla asiat hoidetaan laatutakuulla, eli hommat toimijat juuri niin kuin niiden kuuluu. Rabona kokemuksia parantavat erinomainen käytettävyys, hyvät kertoimet sekä erinomaiset bonukset, joista hyvä esimerkki on loistava tervetuliaistarjous. Tämän kokoluokan ensitalletusbonuksia ei markkinoilla aivan joka kulman takaa tule vastaan, joten bonari kannattaa ehdottomasti käydä nappaamassa talteen. Pelikassaan saa mukavasti nostetta ensimmäisen talletuksen yhteydessä, eikä kierrätysvaatimus päätä huimaa. Tämän ansiosta bonusta sopii kokeneempien vedonlyöjien lisäksi myös aloitteleville pelaajille. Kierrätykselle on varattu runsaasti aikaa, eikä minikerroin rajoita pelaamista juuri ollenkaan.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Rabona on suositun Tranello Limited -yhtiön sivusto. Tranellon muita sivuja ovat muun muassa Zulabet, Librabet ja Campobet, joten yhtiöltä löytyy melkoinen määrä kokemusta. Rabona jakaa samat kertoimet ja kohteet kuin edellä mainitut sivustot, jonka ansiosta laatu on aina kunnossa. Tranello on alalla erittäin arvostettu toimija – eikä ihme. Yhtiö tarjoaa luotettavaa ja turvallista pelaamista, joten kenellepä se ei kelpaisi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO RABONA LUOTETTAVA?

Rabona on erittäin luotettava sivusto suomalaisille. Rabonan takaa löytyy tunnettu Tranello Limited, joka on toiminut rahapelialalla jo pitkään.

Tällä alalla epärehelliset toimijat eivät selviä pitkään, sillä mikäli huijauksia ilmenee, lähtee sana kiertämään nopeasti. Rabona ja sen taustayhtiö on saavuttanut arvostuksensa laadukalla työllä, ja suomalaiset pelaajat pääsevät pelaamaan sivustolla aina turvallisin mielin.
MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ RABONAN BONUS?Rabonan bonus tarjoaa sinulle 200 euroa ylimääräistä pelirahaa ensimmäisen talletuksen päälle, eikä tämän bonuksen kierrätysvaatimus ole vaikea. Tervetulobonus täytyy kierrättää vain viisi kertaa, ja minimikerroinkin on varsin vaatimaton.Tämä bonus kannattaa siis ehdottomasti napata talteen, sillä kotiuttamaan pääsee jo muutaman vedon jälkeen. Kierrätysaikaakin on kuukausi, joka on erittäin pitkä aika näin helpoille kierrätysvaatimuksille.
MIKÄ ON RABONA BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?

Rabonan bonus tulee kierrättää vain viisi kertaa. Minimikertoimena kierrätyksessä toimii single-vedoissa 2,00, ja yhdistelmissä yksittäisen kohteen kertoimen täytyy olla vähintään 1,50. Kyseessä on siis varsin vaatimaton minimikerroin, joka ei rajoita pelaamista juurikaan.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA NETELLER TAI SKRILL TALLETUKSELLA?

Valitettavasti tervetulobonusta ei voi lunastaa nettilompakkotalletuksella. Nettilompakoilla tallettaminen mahdollistaa bonusten hyväksikäytön, jonka vuoksi lähes jokainen vedonlyöntiyhtiö on poistanut oikeuden bonuksiin kyseisellä maksutavalla.

MILLAINEN ON RABONA VIP?

Rabona ei tällä hetkellä tarjoa varsinaista VIP-ohjelmaa, mutta aktiiviset asiakkaat pääsevät tästä huolimatta nauttimaan ensiluokkaisesta palvelusta. Tarjolla on runsaasti erilaisia kampanjoita ja kilpailuja, joita järjesteään monta kertaa viikossa. Bonuksia tarjotaan monessa eri muodossa, sillä tarjolla on ilmaisrahaa, talletusbonuksia sekä ilmaisvetoja.

REKISTERÖIDY