TULOSVETO

Tulosveto on nimensä mukaisesti pelimuoto, jossa sinun täytyy saada ottelun tulos täsmälleen oikein. Tulosveto tarjoaa yleensä korkeat kertoimet, sillä osuma vaatii tietämyksen lisäksi myös rutkasti tuuria. Veikkauksen tulosveto on suomalaisille ehkä se tunnetuin, sillä sille löytyy ihan oma osionsa vedonlyöntipuolelta. Veikkauksen tulosveto kertoimet eivät ole kiinteitä.

Tulosvetoa voi pelata myös ulkomailla. Kohteet löytyvät sports betting -puolelta ja ovat pelattavissa kiinteillä kertoimilla. Tulosveto kertoimet eivät siis muutu enää sen jälkeen, kun olet saanut vedon tehtyä. Yleensä ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat myös korkeammat tulosveto kertoimet, kuin kotimainen Veikkaus.

TULOSVETO NETISSÄ

Veikkauksen tulosveto kertoimet eivät vedä vertoja ulkomaalaisille vedonlyöntiyhtiöille. Vaikka tulosveto on peli, jolla ei pitkässä juoksussa tehdä voittoa, kannattaa silti ottaa kaikki ylimääräinen raha omiin taskuihin. Netistä löytyy tulosvetokohteita melkein jokaiseen otteluun, kun taas Veikkauksen tulosveto ei ole kovin kattava.

Tulosveto kertoimet ovat saatavilla netissä myös eräkohtaisesti, joten voit halutessasi veikata vaikka ensimmäisen erän tulosta. Näissä kertoimet ovat luonnollisesti reippaasti pienempiä, mutta todennäköisyys osumalle kasvaa myös melkoisesti.

Tulosveto netissä
Tulosveto netissä

TULOSVETO KERTOIMET

Tulosveto kertoimet vaihtelevat sivustokohtaisesti todella paljon. Tulosvedossa voi saada kiinni kohteita, joiden kertoimet ovat monia satoja. Tämä tietysti houkuttelee kokeilemaan isoa pommia pienellä panoksella. Ulkomaalaisilla vedonlyöntiyhtiöillä tulosvetoa voi pelata myös monen kohteen lapulla. Voit siis yhdistellä usean eri ottelun tulosvetoja ja rakentaa aivan järisyttäviä kertoimia.

Tulosvetoa lyödessä tulee aina muistaa, että kyseessä on hupivedonlyöntiä, eikä tulosvedolla ole mitään tekemistä voittavan vedonlyönnin kanssa. Tulosveto kertoimet tuovat lisäjännitystä vaikka suosikkijoukkueesi matsiin. Hyvällä tuurilla voit napata suosikkijoukkueesi voiton lisäksi siis oivan summan rahaa.

Tulosveto kertoimet
Tulosveto kertoimet

MOBIILI

Tulosveto toimii mobiilissa aivan yhtä kätevästi kuin tietokoneellakin. Mobiilivedonlyönti on yleistynyt huimasti, joten vedonlyöntiyhtiöt ovat joutuneet kehittämään mobiilisivuja hurjasti. Myös Veikkauksen tulosveto on saatavilla mobiilissa, ulkomaalaisten yhtiöiden tavoin.

Tulosveto kertoimet mobiilissa ovat luonnollisesti täysin samat kuin työpöytäversiossakin. Voit siis laittaa vedot sisään vaikka paikan päällä, kun olet katsomassa matsia. Ulkomaalaisilla vedonlyöntiyhtiöillä voi lyödä tulosvetoa myös livessä, joten nopean maalin missaaminenkaan ei haittaa. Löydät tulosvedon ulkomaalaisilta peliyhtiöiltä nimellä ”correct score”.

TULOSVETO BONUKSET

Tulosveto ei yksin tarjoa bonuksia, mutta ulkomaalaisilla vedonlyöntiyhtiöillä on erilaisia bonuksia, joita voit käyttää tulosvetoon. Olemmekin keränneet HCBETS.com -tiimin kanssa tämän sivun ylälaitaan parhaita bonuksia, joita voi käyttää myös tulosvedossa. Tilin rekisteröinnin yhteydessä saa yleensä talletusbonuksen, joka saattaa nykypäivinä olla useita satoja euroja. Myös vanhat asiakkaat saavat ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja muita bonuksia, joilla voit pelata tulosvetoa.

Veikkauksen tulosveto ei sen sijaan onnistu bonuksilla, sillä kyseinen peliyhtiö ei niitä tarjoa. Tulosveto kertoimet kannattaa siis ehdottomasti napata muualta, niin saa samalla kassaan nostetta bonuksien avulla. Puhumattakaan siitä, että Veikkauksen tulosveto kertoimet eivät ole kiinteitä, joten et ikinä tiedä kuinka paljon loppujen lopuksi voitat.

Tulosveto bonukset
Tulosveto bonukset

VEIKKAUKSEN TULOSVETO

Veikkauksen tulosveto tarjoaa kyllä uniikin tavan lyödä vetoa ottelun lopputuloksesta, sillä kertoimet eivät ole kiinteitä. Tulosveto kertoimet siis elävät jatkuvasti, eikä vedon asettamishetkellä katsomasi kerroin ole todennäköisesti voimassa enää ottelun lopussa. Veikkauksen tulosveto on myös todella suppea. Kertoimia ei ole saatavilla hirveän moneen otteluun, eivätkä tulosveto kertoimet ole yleensä kovin hyviä.

Kannattaa siis täyden tulosvetokokemuksen irti saamiseksi suunnata ulkomaisille vedonlyöntiyhtiöille. Täten saat taskuusi parhaat kertoimet, kaikki ottelut ja mahdolliset vedonlyöntibonukset.