VEDONLYÖNTISIVUT

Vedonlyöntisivut mahdollistavat vedonlyönnin harrastamisen netissä, jonka ansiosta voit pelata urheiluvedonlyöntiä, eli lyödä vetoa urheilusta. Nykyisin vedonlyönti ei ole rajattu vain perinteiseen urheiluun, sillä käytännössä kaikki peliyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden lyödö vetoa myös esimerkiksi vaaleista, sekä TV-ohjelmista. Suomalaisille parhaat vedonlyöntisivut sijaitsevat Euroopassa, mutta muutamia poikkeuksia löytyy Karibianmereltä ja Amerikan mantereelta. Yhdysvalloissa sijaitsevat vedonlyöntisivustot ovat tunnettuja monipuolisesta kohdevalikoimastaan, jonka ansiosta myös eurooppalaiset peliyhtiöt ovat laajentaneen valikoimaansa viime vuosien aikana.

Järjestä:


KAIKKI VEDONLYÖNTISIVUT

Vedonlyöntisivustot tarjoavat kaikessa yksinkertaisuudessaan kertoimia ja kohteita vedonlyöntiin. Yksittäisiä kohteita voi löytyä satoja jo pelkästään yhteen otteluun, ja lajeja on tarjolla päivittäin kymmeniä. Suosituimpia urheilulajeja vedonlyöntiin ovat jalkapallo, koripallo, tennis ja jääkiekko, mutta myös pienempiä markkinoita on monipuolisesti tarjolla. Vedonlyöntikohteita löytyy muun muassa raveihin, dartsiin, vapaaotteluun, nyrkkeilyyn ja shakkiin. Vedonlyöntisivustot mahdollistavat oikealla rahalla veikkaamiseen esimerkiksi tietyn ottelun tai turnauksen voittajasta, ja mikäli veto osuu voitot itsellesi oikeaa rahaa. Erilaisia vedonlyöntisivustoja on maailmassa tuhansia, jonka vuoksi juuri niiden parhaiden löytäminen voi olla vaikeaa. Tämän vuoksi HCB on kerännyt kaikki parhaat vedonlyöntisivut yhdelle sivulle, jotka ovat luotettavia ja turvallisia. Esittelemme tässä artikkelissa vedonlyöntisivustojen eroja, ja kerromme ohjeita, miten löytää itselle paras vedonlyöntisivu.

PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUT

Suosituimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat hyvät vedonlyöntibonukset, ja erityisesti bonuksien ansiosta vedonlyöntisivujen suosio on kasvanut viime vuosien aikana suuresti. Vedonlyöntisivut tarjoavat lähes poikkeuksetta vedonlyöntibonuksia, joita kotimainen monopoli, eli Veikkaus ei tarjoa. Tällä sivulla esittelemme parhaat sivustot vedonlyöntiin, mutta sen lisäksi pääset lukemaan hieman myös vedonlyöntibonuksista. Vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen monipuolisesti erilaisia bonuksia sekä muita etuja, ja olemmekin koonneet yläpuolelle listan parhaista bonuksista, jotka olemme itse testanneet huolellisesti läpi.

Vedonlyöjälle tärkein asia vedonlyöntisivustolla ovat kuitenkin kertoimet, sillä parhailla kertoimilla pelatessa voit maksimoida voittosi. Toki olennaisia ovat myös kohdevalikoima ja vaivattomat rahansiirrot. Nopeat kotiutukset ovat ehdottomasti yksi tärkeimmistä edellytyksistä vedonlyöntisivuston menestymiselle uudella vuosikymmenellä. Suomalaisille pelaajille myös bonukset ovat tärkeässä osassa, sillä meille erilaiset tarjoukset tunnetusti kelpaavat. Myös hyvä käytettävyys ja kilpailukykyiset kertoimet ovat tärkeitä menestyksen kannalta, sillä kukapa jäisi pelaamaan sivustolle, jolla hommat eivät toimi.

Kotimaiset pelaajat arvostavat edellä mainittujen tekijöiden lisäksi verovapaita voittoja, sillä olisihan se ikävää, mikäli verokarhu haukkaisi siivun voitoista. Verovapaat vedonlyöntisivut ovat kuitenkin nykyisin yleisiä, jonka ansiosta vedonlyönti verottomasti onnistuu helposti. Myös mobiilipelaaminen on valtavassa kasvussa, ja vedonlyöntisivustojen käytettävyys mobiilissa on nykyisin huimalla tasolla. Markkinoilta löytyy nykyisin myös sellaisia peliyhtiöitä, joilla vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on mahdollista. Näille sivustoille pelaajan ei tarvitse luoda erillistä tiliä, vaan voittoja pääse tavoittelemaan helposti ja turvallisesti omia verkkopankkitunnuksia käyttäen!

Parhaat vedonlyöntisivut & kaikki vedonlyöntisivustot

VEDONLYÖNTISIVUT & RAHANSIIRROT

Suosituimmat vedonlyöntisivut tarjoavat helpot ja nopeat rahansiirrot. Viiveitä ei ole kumpaankaan suuntaan, ja raha liikkuu niin peliyhtiölle kuin pelaajalle turvallisesti. Parhaat vedonlyöntisivustot, kuten Pinnacle, Unibet ja Mr Green mahdollistavat rahansiirrot usealla eri menetelmällä, eivätkä talletukset tai kotiutukset sisällä lisäkuluja.

Yleisimmät maksuvaihtoehdot vedonlyöntisivuilla ovat verkkopankki, pankkikortit, nettilompakot ja Paysafecard. Verkkopankkitunnuksilla ja pankkikorteilla voi siirtää rahaa lähes jokaiselle peliyhtiöllä, mutta nopeimmat kotiutukset ovat mahdollisia nettilompakoilla. Suosituimmat nettilompakot ovat Skrill ja Neteller, jotka tarjoavat lähes aina välittömät kotiutukset, jonka ansiosta voit siirtää rahaa helposti eri vedonlyöntisivustojen välillä. Pääset siis helposti pelaamaan parhailla kertoimilla, mikäli toinen sivusto tarjoaa ensin käyttämääsi paremmat kertoimet.

Tarkista, mitä talletus- ja kotiutustapoja peliyhtiö tukee

Ennen ensimmäistä talletusta on tärkeää tarkistaa, että vedonlyöntisivu tukee maksutapoja, joita sinä käytät. Verkkopankkitalletus onnistuu lähes jokaisella pelisivulla, mutta esimerkiksi Mastercard-talletukset eivät ole aina mahdollisia. Mastercardilla voit tallettaa rahaa, mutta kotiutukset vedonlyöntisivustoilta eivät ole mahdollisia kyseisen maksukortin kautta. Nostopyynnön voit kuitenkin tehdä verkkopankkiin tai nettilompakkoon, joten sinänsä ongelmaa ei ole. Visa-korttia tukevat käytännössä kaikki vedonlyöntisivut, ja Visalla sekä talletus, että kotiutus on mahdollista.

Tarkasta, tarjoaako vedonlyöntisivusto verovapaat voitot

Verovapaus vedonlyöntisivustoilla on yksi tärkeimpiä asioita, kun valitset uusia peliyhtiöitä. Verovapaat vedonlyöntisivut tunnistat ETA-lisenssistä, joka on helposti tunnistettavissa peliyhtiöin sivuilla. Verovapaita voittoja tarjoavia lisenssejä ovat muun muassa Malta Gaming Authorityn, British Gambling Commissionin, Gibraltarin ja Viron pelilisenssit. Näiden lisenssien alaisuudessa toimivat vedonlyöntisivustot on rekisteröity ETA-maihin, jonka ansiosta kaikki voitot maksetaan aina verovapaasti, sillä Euroopan talousalueella raha liikkuu aina ilman veroja.

Tarkista, onko rahansiirroissa ylimääräisiä kuluja

Osa vedonlyöntisivustoista perii pienen prosentin talletuksista. Useimmiten perityn prosentin suuruus riippuu käytetystä maksutavasta, mutta aivan peliyhtiön piikkiin tätä kulua ei ole syytä laittaa. Monesti maksupalvelu perii tämän veloitetun summan kasinolta, eli talletuskulu on oikeasti palveluntarjoajan perimä maksu. Pienimmillään siirtokulu on alle prosentin, mutta korkeimmillaan talletuskulu on 5%. Tämäkin on varsin korkea summa maksaa, jonka vuoksi emme suosittele tallettamista menetelmillä, joista joudut maksamaan ylimääräisiä kuluja.

VEDONLYÖNTISIVUT – PELITARJONTA

Vedonlyöntisivut tarjoavat pelaajille huikean määrän erilaisia vedonlyöntikohteita ja pelimuotoja. Löydät vedonlyöntisivustoilta kaikki Veikkaukselta tutut pelimuodot, kuten pitkäveto, voittajaveto, liveveto sekä tulosveto ovat aina pelisivun kohdevalikoimassa. Vedonlyöntisivustot kuitenkin murskaavat Veikkauksen kertoimien laadussa sekä kohteiden määrässä täysin ylivoimaisin lukemin.

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat useimmiten varsin saman kohdevalikoiman, mutta erot tehdään kertoimissa. Suomalaisten suosituimmat vedonlyöntisivut ovat jo vuosien ajan Pinnacle, Mr Green, Unibet ja Nordicbet, jotka tarjoavat kilpailukykyiset kertoimet ja monipuolisesti pelattavaa. Yleensä suurin määrä vedonlyöntikohteita löytyy jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, koripallosta, snookerista, esportsista ja jenkkifutiksesta, mutta myös pienempiin lajeihin sekä sarjoihin löytyy paljon kohteita.

Ajankohdasta riippuen vedonlyöntisivustot tarjoavat eri määrän kohteita tiettyihin lajeihin. Eri lajeissa pelataan erilaisia kilpailuja eri vuodenaikoina, jonka vuoksi pelivalikoiman vaihtelu on varsin luonnollista. Esimerkiksi tenniksen Grand Slam -turnauksiin kohdevalikoima on selvästi laajempi, kuin pienempiin turnauksiin, sillä suuri yleisö ei lyö vetoa pienistä otteluista. Toinen hyvä esimerkki on yleisurheilu, joka ei ole kovin suosittu laji vedonlyönnissä. Arvokisojen aikaan kohteita voi kuitenkin olla tarjolla normaalia enemmän, sillä kilpailut ovat enemmän esillä eri medioissa.

Vedonlyöntisivut tarjoavat huikeita mahdollisuuksia

Vedonlyöntisivut tarjoavat samat pelit, mutta eri nimillä

Kotimaiset pelaajat miettivät usein, miksi vedonlyöntisivut eivät tarjoa Veikkauksen pelejä. Kyllä tarjoavat, mutta vain eri nimellä. Veikkaus ei nimittäin ole itse kehittänyt pitkävetoa, monivetoa tai vakiota, sillä ulkomaiset vedonlyöntisivustot tarjosivat kyseisiä pelimuotoja jo kauan ennen Veikkausta. Voit pelata esimerkiksi Unibetilla ja Mr Greenilla täysin samoja pelejä paljon paremmilla palautusprosentilla, jonka ansiosta voitot ovat huomattavasti parempia. Vedonlyöntisivut tarjoavat jopa satoja kohteita yksittäisiin otteluihin, joka on melkoisen uskomatonta, kun asiaa verrataan Veikkauksen kohdevalikoimaan. Vedonlyöntisivustot tarjoavat monipuolisen pelivalikoiman, ja voit kilpailuttaa kertoimia eri pelisivujen välillä helposti ja nopeasti. Voit vaihdella vedonlyöntisivustojen välillä myös bonusten perässä, jonka ansiosta pääset nappaamaan korkeat kertoimet haltuun normaalia isommalla pelikassalla.

KERROINVERTAILU VEDONLYÖNTISIVUILLA

Voitollisen vedonlyönnin yksi tärkeimpiä asioita on parhaan kertoimen löytäminen ja korkeimmalla tarjolla olevalla kertoimella pelaaminen. Ilmaisia kerroinvertailu sivustoja on tarjolla muutamia, joiden ansiosta kertoimien vertailu onnistuu kätevästi. Mikäli Jokereille tarjotaan esimerkiksi 2.00 kerrointa ottelun voitosta, ei ole mitään syytä lyödä vetoa heti ensimmäisellä vedonlyöntisivustolla. Suosittelemme ehdottomasti käymään kertoimet läpi esimerkiksi Pinnaclella, Mr Greenilla ja Bethardilla, jotta voit löytää markkinoiden parhaan kertoimen kohteellesi.

Jos olet päättänyt lyödä vetoa 100 eurolla Jokereiden voitolle, on sinun hyvä vertailla eri kertoimia maksimoidaksesi tuottosi. Esimerkiksi Bethard voi tarjota matsiin 1.85 kerrointa, jolloin saat sadan euron panoksella 85 euron nettovoiton, kun taas Veikkauksen 1.60 kertoimella saat vain 60 euroa. Pinnacle voi tarjota Jokereiden voitolle peräti 2.00 kertoimen. Kyseessä on täysin sama kohde, mutta voit voittaa jopa 40 euroa enemmän vain vertailemalla eri vedonlyöntisivustoja. Kertoimien välillä voi olla suuriakin eroja, mutta pääsääntöisesti suosituimmat ja parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat päivittäin markkinoiden korkeimmat kertoimet.

Parhaat kertoimet vedonlyöntiin

Mikäli tavoitteenasi on voitollinen vedonlyönti, täytyy sinun pelata vain parhailla kertoimilla. Kilpailutetut kertoimet ovat avain voitolliseen vedonlyöntiin, eivätkä kokeneet betsaajat välitä sivustojen ulkoasusta, käytettävyydestä tai edes kohdevalikoimasta, mikäli tarjolla on maailman parhaat vedonlyöntikertoimet. Suurimmilla kertoimilla saat maksimivoitot panoksellesi, joka on tärkeässä osassa pelikassan kasvattamiselle.

Pelaajien onneksi parhaiden kertoimien löytäminen on helppoa, sillä usea eri sivusto vertailee kertoimet puolestasi täysin ilmaiseksi. Pääset tarkistamaan parhaat kertoimet muutamalla klikkauksella, eikä sinun tarvitse käydä manuaalisesti läpi kymmeniä eri sivustoja. Parhaat vedonlyöntisivut löydät helposti tältä sivulta, sillä olemme HCB -tiimin kanssa käyneet läpi huolellisesti jokaisen listaamamme peliyhtiön. Löydät meiltä parhaimmat vedonlyöntisivustot voitolliseen vedonlyöntiin, eikä sinun tarvitse kahlata eri sivustoja käsin läpi.

VEDONLYÖNTISIVUT SUOMALAISILLE

Suomalaisille tarkoitettuja vedonlyöntisivustoja löytyy markkinoilta useita, mutta muutama asia on hyvä tarkistaa ennen uudelle pelisivustolle suuntaamista. Kohdevalikoimaista on syytä löytyä sinulle mielenkiintoisia kohteita, jonka lisäksi kertoimien täytyy olla kilpailukykyiset. Osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa paljon kohteita suosituimpiin sarjoihin ja lajeihin, mutta pienemmät kilpailut on voitu unohtaa täysin. Parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat kuitenkin kohteita myös pienemmälle huomiolle jääneisiin sarjoihin, jonka ansiosta pääset lyömään vetoa esimerkiksi jalkapallon Kolmosesta ja jääkiekon Suomi-sarjasta.

Vedonlyöntisivut suomalaisille

Suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu

Kotimaisille pelaajille parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat hyvien kertoimien lisäksi verovapaat voitot, suomalaisen asiakaspalvelun sekä suomalaisten suosimat maksutavat. Parhaat suomalaiset vedonlyöntisivut mahdollistavat rahansiirrot kaikkiin suomalaisiin pankkeihin jonka lisäksi tarjolla on eri nettilompakkoja sekä maksukortteja. Parhaimmat suomenkieliset vedonlyöntisivustot löydät tietenkin meiltä, jonka lisäksi pääset lukemaan ammattilaisten kirjoittamat kattavat arvostelut jokaisesta esittelemästämme peliyhtiöstä.

LUOTETTAVIN VEDONLYÖNTISIVUSTO

HCB esittelee vain luotettavia ja turvallisia vedonlyöntisivustoja. Markkinoille toki mahtuu myös epärehellisiä toimijoita, jonka vuoksi olemme tutkineet jokaisen listaamamme sivuston huolellisesti läpi. Mistä tunnistaa luotettavat vedonlyöntisivut? Luotettavilla ja turvallisilla vedonlyöntisivustoilla on aina eurooppalainen pelilisenssi, jota ei myönnetä vilunkipeliä harrastaville yhtiöille.

Perinteisten tekijöiden lisäksi myös uudet vedonlyöntisivut ovat tarkan valvonnan alla heti avajaisista lähtien. Epärehellisyyteen ei enää nykyisin ole varaa sillä sana leviää netissä nopeasti, ja pelaajat osaavat väistää epärehelliset sivustot.

Luotettavat vedonlyöntisivut mahdollistavat turvallisen pelaamisen

VEDONLYÖNTISIVUT & VEIKKAUS MOBIILISSA

Mobiilivedonlyönnin suosio on kasvanut viime vuosien aikana räjähdysmäisesti, ja yhä useampi ihminen pelaa lyö vetoa mobiilissa. Vedonlyöntisivut ovat panostaneet mobiilisivustoihinsa viime aikoina valtavasti, jonka ansiosta mobiilivedot pääsee asettamaan helposti  sijainnista riippumatta. Vedonlyönti ja veikkaaminen mobiilissa onnistuu mukavasti kotisohvalta käsin, sillä vetoa asettaakseen pelaajan ei tarvitse liikkua mihinkään.

UUDET VEDONLYÖNTISIVUSTOT & VEIKKAUS

Yhä useampi suomalainen lyö vetoa nykyisin netissä, mutta vielä tälläkin hetkellä valtaosa pelaajista pelaa kotimaisella Veikkauksella. Veikkaus on kuitenkin ollut melkoisten kohujen keskellä viime aikoina, eikä tämä ole ihme. Veikkaus ei ole panostanut tarpeeksi vastuulliseen pelaamiseen, vaikka monesti yhtiön johtohenkilöt puhuvat aivan toista. Ulkomaiset vedonlyöntisivut panostavat vastuulliseen pelaamiseen jopa enemmän kuin Suomen monopoli, sillä peliviranomaiset edellyttävät, että peliyhtiöt huolehtivat pelaajistaan.

Tämän lisäksi Veikkaus ei tarjoa bonuksia, joita ulkomaiset vedonlyöntisivustot tunnetusti tarjoavat. Suomalaisille pelaajille on tarjolla rahanarvoisia etuja jopa ilmaiseksi, jotka kannattaa ehdottomasti napata taskuun. Uudet vedonlyöntibonukset on erinomainen tapa tutustua uusiin peliyhtiöihin normaalia pienemmällä riskillä, sillä voit saada ilmaisvetoja tai jopa ilmaista pelirahaa ilman oikean rahan tallettamista.

Kertoimienkaan puolesta Veikkauksella ei ole syytä pelata, sillä monopolin kertoimet ovat pääsääntöisesti aina markkinoiden häntäpäätä. Veikkauksen kohdevalikoima on myös varsin surullinen ulkomaisiin vedonlyöntisivustoihin verrattuna, eivätkä pelien palautusprosentit Veikkauksella ole kilpailukykyisiä. Kaikki suomalaisille tutut pelimuodot löytyvät esittelemiltämme vedonlyöntisivustoilta, jotka tarjoavat Veikkausta selvästi paremmat voitot.

Mr Green – yksinkertainen ja helppokäyttöinen vedonlyöntisivusto

Mr Green vedonlyönti on yksi parhaita vedonlyöntisivustoja. Kokonaisuus on toteutettu erinomaisesti, ja helppokäyttöinen sivusto sekä hieno ulkoasu mahdollistaa miellyttävän pelikokemuksen.

Mr Green tarjoaa päivittäin markkinoiden kärkikertoimia sekä monipuolisen kohdevalikoiman, jonka ansiosta laadukkaasta pelaamisesta pääsee nauttimaan vuoden jokaisena päivänä. Kokonaisuus on täyttä timanttia, jonka ansiosta Mr Green on täydellinen valinta jokaiselle suomalaiselle vedonlyönnin ystävälle.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN VALITA PARHAAT VEDONLYÖNTISIVUT?

Voit vertailla parhaita vedonlyöntisivustoja helposti tälle sivulle keräämämme listauksen avulla. Olemme käyneet läpi hurjan määrän bookkereita, joista olemme keränneet parhaat yhdelle sivulle.

HCB -tiimi vertailee, arvostelee ja esittelee kaikki parhaat vedonlyöntisivut. Kerromme myös vinkkejä miten löydät juuri itselle sopivat vedonlyöntisivustot – me haluamme auttaa sinua löytämään omat suosikkisi.

MIKSI KANNATTAA KOKEILLA KAIKKI VEDONLYÖNTISIVUT?

Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan kaikki vedonlyöntisivut, jotta löydät oman suosikkisi. Tämän lisäksi on hyvä huomioida vedonlyöntisivustojen tarjoamat kertoimet, sillä voitollisen vedonlyönnin kannalta on olennaista vertailla eri vedonlyöntisivustot kertoimet mukaan lukien.

Nykyään lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat myös bonuksia, jotka kannattaa käydä nappaamassa talteen. Tarjolla on rahanarvoisia etuja jopa ilmaiseksi, joten melkoista herkkua on saatavilla.

SAAKO KAIKILTA VEDONLYÖNTISIVUSTOILTA BONUKSIA?

Aivan kaikki vedonlyöntisivustot eivät tarjoa bonuksia, mutta lähes jokainen kyllä. Meiltä löydät kaikki parhaimmat vedonlyöntisivut, jotka tarjoavat bonuksia – erilaisia etuja on tarjolla käsittämätön määrä.

Mikäli varsinaisia vedonlyöntibonuksia ei ole tarjolla, on niiden puute korvattu usein jollain muulla tavalla. Tervetulotarjouksen sijaan esimerkiksi Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat, joka on parempi asia kuin mikään tervetulobonus.

TARJOAVATKO KAIKKI VEDONLYÖNTISIVUSTOT VEROVAPAAT VOITOT?

Vedonlyöntisivustojen verovapaus riippuu peliyhtiön hallinnoimasta lisenssistä. Eurooppalaiset pelilisenssit takaavat suomalaisille pelaajille verottomat voitot, mutta esimerkiksi Curacaon lipun alla toimivien bookkereiden voitoista kotimaiset vedonlyöjät joutuvat maksamaan veroja.

Nykyisin kuitenkin lähes kaikki parhaat vedonlyöntisivut toimivat EU-lisenssin alla, jonka ansiosta suomalaiset pelaajat pääsevät nauttimaan verovapaista voitoista. Yleisimpiä eurooppalaisia verovapaita lisenssejä ovat Maltan, Gibraltarin ja Viron pelilisenssit.