10BET

LUNASTA: 100% / 50€
10BET

ARVOSANA

BONUS 100% / 50€

INFO
 • URL
 • JULKAISTU
 • LISENSSI
 • MIN. TALLETUS
 • MAX. TALLETUS

10Bet on yksi urheiluvedonlyönnin pioneereista. 2003 toiminta aloittanut sivusto on pitkän historiansa aikana noussut vedonlyöjien suosioon – eikä ihme. 20 vuotta on pitkä aika, joten vedonlyöntikokemus on luonnollisesti huippuunsa hiottu. Sivulla on ihan älytön kohdetarjonta, jonka lisäksi kohteet löytävät usein markkinoiden korkeimmilla kertoimilla.

10BET BONUS

10Betin bonus on hyvä perusbonus, joka kannattaa käydä napsimassa pois, sillä sivusto on todella hyvä. Tarjolla on 100% talletusbonus 50 euroon asti, joka pitää kierrättää vain viisi kertaa. Vedonlyöntibonuksessa on minimikertoimena 1,80 yksittäiselle valinnalle, mutta voit myös pelata yhdistelmävetoja, kunhan jokaisen valinnan kerroin on yli 1,40. Kierrätysaikaa on mukavat 30 päivää, jossa ehtii tutustua sivustoon huolellisesti.

10Bet vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus aina 50 euroon asti
 • Kierrätysvaatimus 5x
 • Minimikerroin single-vedossa 1,80. Yhdistelmävedossa jokaisen kohteen kertoimen täytyy olla yli 1,40.
 • Kierrätysaikaa 30 päivää
 • Minimitalletus 10Betille on 15 euroa
 • Skrill- tai Neteller-talletus ei oikeuta bonukseen

10Bet BONUSKOODI

Bonuskoodia ei tarvita tervetuliaistarjouksen lunastamiseen. Riittää, kunhan teet ensimmäisen talletuksesi, joka on vähintään 15 euroa, niin olet oikeutettu bonukseen.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Kierrätysvaatimukset ovat todella maltillisia. Vedonlyöntibonus täytyy kierrättää vain kuusi kertaa, joka on taitavalle vedonlyöjälle helppo nakki. Myös aloittelevat vedonlyöjät läpäisevät tämän helposti, sillä kierrätysaikaa sivusto tarjoaa peräti 30 päivää. Pelivalintojen kanssa ei siis tarvitse hätäillä, vaan voi ottaa oman aikansa ja miettiä kohteet tarkasti.

Minimikerroin yksittäiselle kohteelle on 1,80. Voit myös pelata yhdistelmävetoja, jolloin jokaisen kohteen pitää olla yli 1,40. Nämä ovat hyvin maltillisia minimikertoimia, jotka eivät rajoita pelivalintoja lainkaan. 1,80 ja korkeimmilla kertoimilla pelattavaa löytyy runsaasti.

KERTOIMET JA KOHTEET

Kohdevalikoima 10Betillä on todella kattava. Kokemusta on karttunut 17 vuotta, joten tässä ajassa sivusto on luonnollisesti hiottu huippuunsa. Löydät kaikki suosituimmat kohteet, jonka lisäksi tarjolla on valtava kattaus pienempiä sarjoja. Pienemmät sarjat sisältävät myös paljon otteluita, joihin on saatavilla paljon vetovaihtoehtoja. 10Betillä pelatessasi, voit siis olla huoletta, että löytyykö juuri sinun etsimäsi kohde listoilta.

Kertoimet 10Betillä ovat niin ikään huippuluokkaa. Palautusprosentit heiluvat 95 molemmin puolin, joka on todella kunnioitettava palautus. Suurempiin sarjoihin on vieläkin suurempia kertoimia, joten markkinatoppejakin löytyy luonnollisesti todella usein. 10Bet kannattaa siis ehdottomasti lisätä rotaatioon, mikäli kilpailutat kertoimia usein.

Bet Builder

10Bet sisältää myös todella suositun Bet Builder -ominaisuuden. Tällä työkalulla voit yhdistellä loputtomasti kohteita saman ottelun sisällä, joten pääset tekemään todella villejä virityksiä. Voit myös yhdistellä useita otteluita keskenään, joten mielikuvitusta saa todellakin käyttää.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Live-vedonlyönti on todella laadukasta 10Betillä. Kertoimet aukeavat todella nopeasti sen jälkeen, kun pelitilanne on muuttunut merkittävästi. Kohteita on saatavilla todella paljon ja livekertoimet ovat aivan markkinan huipputasoa. Live-vedonlyönnissä on myös ”Cash Out” -ominaisuus, jolla voit varmistaa aikaisen voitonmaksun, mikäli mielesi muuttuu kesken vedon.

10Bet ei valitettavasti tarjoa livelähetyksiä. Kuka tietää onko kyseinen ominaisuus saatavilla lähitulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä matseja ei 10Betin kautta voi katsoa. Livekohteista löytyy kuitenkin todella kattavat tilastot, joka auttaa vedonlyöjää valitsemaan, mitä kohteita lapulle ottaa.

10Bet MOBIILI

Vaikka 10Bet on perustettu jo reippaasti ennen älypuhelimien vallankumousta, löytyy sivustolta loistava mobiilialusta. Vedonlyönti onnistuu aivan yhtä hyvin mobiilissa kuin tietokoneellakin. Mobiilisivut ovat tehty vankalla ammattitaidolla, jonka huomaa niitä käyttäessä. Sivustolla on todella helppo navigoida, sillä kaikki ovat selkeästi esillä. Myös hakuominaisuus on saatavilla, joka helpottaa oikean kohteet löytymistä huomattavasti.

Sivusto tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jonka voi halutessaan asentaa puhelimeen. Applikaatio tekee mobiilivedonlyönnistä vielä piirun verran herkullisempaa, joten kannattaa ehdottomasti harkita sen asentamista, mikäli viihdyt paljon puhelin kourassa. Applikaation saa myös tabletille optimoituna. 10Bet on siis todellakin ottanut nykyisen sukupolven huomioon.

10Bet SUOMI

Pitkän historiansa aikana 10Bet on varmasti huomannut, kuinka pelihullua kansaa me suomalaiset olemme. Vuonna 2016 yhtiö sai Maltan lisenssin, jonka avulla kaikki vetovoitot ovat verovapaita suomalaisille. Sivustolta löytyy myös valtavasti kohteita suomalaisten suosikkisarjoihin, joka takaa sen, että suomalaiset varmasti viihtyvät sivulla.

Sivusto on myös suomenkielinen. Joitain käännösvirheitä saattaa löytyä, mutta yleisesti ottaen kääntäjät ovat tehneet mallikasta työtä. 10Bet on siis sivusto, jota voi todellakin suositella suomalaisille, jotka lyövät vetoa yhtään aktiivisemmin.

10Bet KOTIUTUS

10Bet tarjoaa rahansiirtovälineinä ison kasan mahdollisuuksia, joten myös suomalaisten suosikkitavat ovat messissä. Raha siirtyy tilille muutamassa päivässä pankkikortti- tai pankkitili -siirrolla. Yhtiön kotiutukset eivät vedä nopeudessa vertoja uusille tulokkaille, sillä sivustolla on valtava asiakaskunta. Rahaliikennettä on siis todella paljon, jonka takia kotiutuksissa voi joskus kestää.

Myös suositut nettilompakot Skrill ja Neteller kuuluvat sivuston kotiutusvaihtoehtoihin. Näihin kotiutukset tulevat rivakammin kuin pankkitilille, joten voimme ehdottomasti suositella nettilompakoiden käyttöä. Nettilompakot ovat nykyään todella nopea väline liikutella rahaa eri yhtiöiden välillä, ja tästä syystä ne ovatkin vedonlyöjien suuressa suosiossa.

ASIAKASPALVELU

10Betin asiakaspalvelu on varmasti kohdannut 17 toimintavuotensa aikana valtavasti erilaisia pulmia, joten kokemusta löytyy todella isosti. Asiakaspalvelu on nopeaa, erittäin asiantuntevaa ja kaiken lisäksi ystävällistä. Sivustolta löytyy live chat, jonka lisäksi yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse.

Sivustolla ei ole suomalaista livechattia, joka on pieni miinus muuten erittäin loistavalle sivulle. Englanninkielistä apua on kuitenkin saatavilla ympäri vuorokauden – livechatin sekä sähköpostin muodossa. Tämän lisäksi sivustolta löytyy UKK -osio, joka vastaa asiakkaiden toimesta useimmiten kysyttyihin kysymyksiin. Olet siis takuuvarmasti hyvissä käsissä, vaikka suomalaista asiakaspalvelua ei vielä saatavilla olekaan.

10Bet KOKEMUKSIA

Meidän kokemuksemme 10Betsin kanssa ovat kaikki positiivisia. HCB-tiimin ammattivedonlyöjät käyttävät sivustoa usein, sillä yhtiö tarjoaa todella usein markkinatoppeja. Yhtiön alkutaipaleella saattoi liikkua joitain negatiivisia uutisia, mutta 10Bet on tehnyt hienon kasvojenkohotuksen ja onkin tätä lukua yksi internetin luotettavammista yhtiöistä.

10Bet tarjoaa todella luotettavan vedonlyöntikokemuksen. Tarjolla on kohteita jokaiseen mahdolliseen urheilusarjaan, jonka lisäksi kertoimet ovat todella laadukkaita. 10Betillä muistetaan myös vanhoja asiakkaita, sillä esimerkiksi cash back –bonusta on tarjolla lojaaleille pelaajille todella usein.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Vasta vuonna 2016 Maltan pelilisenssin saanut on kuitenkin ollut markkinoilla aina vuodesta 2003. Yhtiöitä operoi Ocean Star Limited, joka on rekisteröity Maltalle. 10Bet on siis Maltan peliviranomaisten tiukan valvonnan alla, joka tekee yhtiöstä todella luotettavan.

Päämajaa 10Bet pitää täyteen rakennuksia ahdetulla kivellä Välimeren kupeessa, eli Maltalla. Tämän lisäksi yhtiöltä löytyy toimisto Iso-Britanniasta sekä Irlannista.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO 10BET LUOTETTAVA?


10Bet on varma valinta pelaajalle, joka haluaa tuntea rahojensa olevan turvassa. Pitkän toimintahistoriansa aikana 10Bet on joskus saanut osansa negatiivisista otsikoista, mutta viimeistään vuosi 2016 – jolloin yhtiö siirtyi Maltan peliviranomaisten valvonnan alle, sinetöi lopullisesti 10Betin luotettavuuden.

Voit siis nukkua yösi rauhassa, vaikka pelitililläsi makaa sievoinen summa rahaa. Rahansiirto toimii moitteettomasti molempiin suuntiin, eikä kotiutuksista joudu ikinä tappelemaan

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ 10BET BONUS?


10Betin bonus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä kierrätysvaatimukset bonukselle ovat melko vaatimattomat. Tarjolla on 50 euroa pelirahaa, jonka taitava vedonlyöjä tuo helposti kotiin.

Lisäksi saat tilin yhdelle maailman legendaarisimmista vedonlyöntiyhtiöistä, jolta löytyy aina takuuvarmasti liuta markkinatoppeja.

MIKÄ ON 10BET BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


Kierrätysvaatimus 10Betin bonukselle on kuusinkertainen. Bonusta kierrätellessä single-kohteen minimikerroin tulee 1,80 ja yhdistelmävedoissa jokaisen valinnan kerroin tulee olla 1,40 tai suurempi.

Kierrätysaikaa on 30 päivää, joten kiire ei todellakaan tule. Voit siis valita kohteesi rauhassa ja huolellisesti, sillä minimikerroinkaan ei sinua rajoita. 1,80 kertoimella löytyy reippaasti pelattavaa, joten löydät varmasti kohteita lapullesi

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


10Betin tervetuliaisbonusta ei valitettavasti voi lunastaa nettilompakoiden avulla. Sekä Skrill ja Neteller ovat nettilompakoita, joten molemmat ovat pois suljettuja.

Kyseessä on normaali käytäntö, joka estää bonusten käyttöä useampaan kertaan. Tervetuliaistarjous on tarjolla vain kerran, ja sen lunastaminen useampaan kertaan on ankarasti kiellettyä.

MILLAINEN ON 10BET VIP?


10Bet ei valitettavasti tarjoa erillistä kanta-asiakasohjelmaa. Tarjolla on kuitenkin rekisteröitymisen jälkeen iso liuta bonuksia, joilla pelaajat pidetään tyytyväisinä. 10Betiltä löytyy esimerkiksi ”Reload” -bonukset myös toiselle ja kolmannelle talletuskerralle, joten pelaamaan pääsee bonuksilla myöhemminkin.

Tämän lisäksi tarjolla on kampanjoita, joissa on tarjolla monia rahanarvoisia etuja. Kampanjoista löytyy ilmaisvetoja, ilmaiskierroksia, kerroinboosteja ja paljon muuta. 10Betille kannattaa siis ehdottomasti olla lojaali, sillä sitä hyvää tulee myös takaisinkin päin.

REKISTERÖIDY