NETBET

LUNASTA: 30€ ilmaisveto
NETBET

ARVOSANA

BONUS 30€ ilmaisveto

INFO
 • URL netbet.fi
 • JULKAISTU 2001
 • LISENSSI Malta
 • MIN. TALLETUS 10€
 • MAX. TALLETUS Ei ole

NetBet on yksi vedonlyöntimarkkinan pioneereista, sillä yhtiö perustettiin jo vuonna 2001. NetBet on suomalaisille ehkä vähän tuntemattomampi yhtiö, mutta maailmalla se on valtavan suosittu. NetBet tarjoaa sulavan käyttöliittymän, joka on hiottu todellisesti huippuunsa. Lisäksi kohteita on tarjolla valtavasti, eivätkä yhtiön kertoimetkaan kalpene muuhun markkinaan verrattaessa.

NETBET BONUS

NetBet ei tarjoa asiakkailleen perinteistä talletusbonusta, vaan vedonlyöntiosioon tarjolla on ilmaisveto. Pelitilin avaamisen yhteydessä saat sivustolle 30 euron ilmaisvedon, joka lisätään tilillesi viimeistään 24 tuntia ensimmäisen vedon ratkettua. Sinun tulee siis lyödä vähintään yksi veto, jonka ratkettua tilillesi lisätään ilmaisveto aina 30 euroon asti. Voitot ilmaisvedosta tulevat täysin ilman kierrätysvaatimuksia.

NetBet vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 30 euron ilmaisveto
 • Bonuksen lunastamiseksi sinun tulee lyödä yksi vähintään 30 euron arvoinen veto vähintään 1,20 kertoimella
 • Ilmaisvedon nettovoitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia
 • Ilmaisveto on voimassa seitsemän vuorokautta
 • Minimitalletus 10 euroa
 • Ilmaisvetoa ei voi lunastaa Skrillin tai Netellerin kautta.
Netbet vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

NETBET BONUSKOODI

Et tarvitse bonuskoodia, jotta pääset lunastamaan NetBetin 30 euron arvoisen ilmaisvedon. Ainoa vaatimus on, että sinun tulee lyödä yksi 30 euron arvoinen veto, ja kun tämä veto on ratkennut, lisätään ilmaisveto tilillesi 24 tunnin sisällä.

KIERRÄTYSVAATIMUS

NetBetin bonus ei ehkä ole markkinoiden suurimmasta päästä, mutta hyvänä puolena on, että siinä ei ole lainkaan kierrätysvaatimuksia. Saat siis pitää kaikki nettovoitot, jotka onnistut 30 euron ilmaisvedolla voittamaan.

Voit yrittää pelata mielestäsi varmaa kohdetta, tai vaihtoehtoisesti yrittää ilmaiseksi tietä äkkirikkauksiin rekan muodossa. Ja jos niin uskomaton tuuri kävisi, että rekkasi ajaisi maaliin asti NetBetin ilmaisvedolla, saat kotiuttaa kaikki nettovoitot välittömästi tilillesi.

KERTOIMET JA KOHTEET

NetBetin vedonlyöntipuoli tarjoaa jäätävän kohdevalikoiman. Vuodesta 2001 asti palveluitaan kehittänyt NetBet on kasvanut pikkuhiljaa melkoiseksi jättiläiseksi. Tarjolla on takuuvarmasti kaikki suosituimmat sarjat sekä lajit, jonka lisäksi myös pienemmät sarjat saavat reippaasti huomiota. Voit siis olla varma, että etsimäsi kohde löytyy NetBetiltä. Kohdekattaus on mainio niin prematch- kuin live-vedonlyönnissäkin.

Kertoimet NetBetillä ovat yleensä erinomaiset, joskin parannettavaakin löytyy. Suurimpiin sarjoihin palautusprosentti on useasti reippaasti yli 95 paremmalla puolella, mutta joihinkin pienempiin sarjoihin kertoimet voivat olla heikkoja. Suosittelemme silti ehdottomasti ottamaan NetBetin mukaan rotaatioon, sillä markkinatoppejakin on tarjolla runsaasti.

Lue Netbet arvostelu & kokemuksia ja nappaa 100€ Bonus!

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

NetBetin tarjoaa asiakkailleen erittäin hyvän livevedonlyöntikokemuksen. Samaa softaa käyttää mm. ComeOn ja Mobilebet, joten voit olla varma, että homma rokkaa livessä. Livessä on tarjolla satoja kohteita, jonka lisäksi saatavilla on erittäin kattavat tilastot matseista. Myös aasialaiset vedot löytyvät moneen lajiin, joka vie vedonlyöntikokemuksen uudelle levelille. Näillä voit todella kikkailla ja pelata juuri sitä mitä haluat.

NetBet tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden katsoa live streamejä, sillä tarjolla valtava kattaus urheilua. Livelähetyksille löytyy myös oma applikaatio, joka kulkee nimellä ”NetBet TV”. Saat käyttöoikeuden NetBetin live streameihin, kunhan sinulla on pelitililläsi vähintään yksi euro.

NETBET MOBIILI

Mobiilikäytettävyys NetBetillä on vertaansa vailla. Selainversio toimii erittäin nopeasti, jonka lisäksi sivusto on helppokäyttöinen, eikä kohteita tarvitse ehtiä kauaa. Hakuominaisuus sekä onnistunut värimaailma viimeistelevät kokonaisuuden. Jos lyöt siis valtaosan vedoista sisään älypuhelimellasi, kannattaa ottaa NetBetin mobiili haltuun.

NetBet tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jonka voi ladata niin puhelimeen kuin tablettiinkin. Loistava mobiilisovellus vie hommat vielä yhden pykälän korkeammalle, kuin selainversio, joten tällekin ehdoton suositus. NetBet tarjoaa myös erillisiä kampanjoita, jotka ovat saatavilla vain mobiililaitteilla. Tarjolla on siis kokonaisuutena todella hyvä paketti, mikäli mobiilivedonlyönti on sinun suosituin vedonlyöntimuotosi.

Netbet kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

NETBET SUOMI

NetBet tarjoaa suomalaisille loistavan vedonlyöntikokemuksen. Tarjolla on suomalaiset sivut, suomalainen asiakaspalvelu, paljon suomalaisia kohteita sekä kirsikkana kakun päällä kaikki voitot ovat täysin verovapaita. Sivut ovat todella laadukkaasti käännetty, eikä käännösvirheitä ole päällisin puolin näkyvissä.

Suomalaisia pelaajia hemmotellaan myös vain meille räätälöidyillä tarjouksilla ja bonuksilla, joista muut eivät pääse nauttimaan. Veikkausliiga & Sm-Liiga ovat vahvasti edustettuina kohdetarjonnassa, jonka lisäksi näihin liigoihin on jatkuvasti tarjolla maistuvia etuja. Tarjolla voi olla ilmaisvetoja, korotettuja kertoimia ja paljon muita rahanarvoisia etuja.

NETBET KOTIUTUS

Kuten ylempänä mainittiin, pitää NetBet hyvää huolta suomalaisista asiakkaista. Tästä syystä kaikki suomalaisten suosituimmat rahansiirtomenetelmät ovat vahvasti edustettuina. Rahaa voi kotiuttaa suoraan pankkitilille Trustlyn kautta, joka takaa äärimmäisen turvalliset siirrot. Tämän lisäksi voit imeä rahaa suoraan pankkikortillesi tai nettilompakkoon, ihan miten ikinä haluat.

Kotiutukset käsitellään NetBetillä myös rivakasti. Pankkitili- sekä korttikotiutukset ottavat yleensä muutaman pankkipäivän, kun taas nettilompakoihin raha tulee viimeistään tunneissa. NetBet myös maksaa voitot aina mukisematta, joten et joudu ruinaamaan pelivoittojasi erikseen kotiutuspyynnön jälkeen. Kotiutus on siis kokonaisuutena varsin mallikkaasti hoidettu paketti NetBetillä.

Netbet kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelua on NetBetillä saatavilla täysin suomen kielellä, mikä tekee ongelmien ratkomisesta helppoa. Tarjolla on perinteisistä vaihtoehdoista livechat sekä sähköpostipalvelu, jonka lisäksi NetBet näyttää nykyaikaisuuttaan, sillä voit halutessasi lähettää heille suoran viestin myös WhatsAppissa.

Livechat ja Whatsapp ovat vaihtoehdoista nopeimpia, kun taas sähköpostin välityksellä on helpompi hoitaa isommat asiat kuntoon. Asiakaspalvelu on todella ystävällistä, ripeää ja asiantuntevaa, joten olet varmasti hyvissä käsissä NetBetillä pelatessasi.

NETBET KOKEMUKSIA

Kokemuksia ja palautteita on varmasti kertynyt uskomaton määrä, kun olet toiminut pelialalla melkein 20 vuotta. Fakta on kuitenkin se, että NetBet on tarjonnut luotettavan, turvallisen ja kattavan vedonlyöntikokemuksen asiakkailleen pitkin maailmaa jo melkein kaksi vuosikymmentä. Ikinä ei ole korviin kantautunut, että asiakasta olisi yritetty huijata, tai että voittoja olisi jätetty maksamatta.

HCB voi siis hyvillä mielin suositella NetBetiä jokaiselle lukijalle siellä ruudun toisessa päässä. Tarjolla on jo vuodesta 2001 asti kehitetty palvelu, joten sivusto on saatu hiottua melkoiseen timanttikuntoon. Kattavat kohdevalikoimat ja hyvät kertoimet kuuluvat vahvasti NetBetin identiteettiin, joten avaa ihmeessä tili sivustolle ja nappaa samalla tervetuliaistarjous taskuun.

TIETOJA YHTIÖSTÄ

Maltan lisenssin alla vuodesta 2006 asti toiminut NetBet on tarjonnut asiakkailleen vedonlyöntipalveluja jo vuodesta 2001. NetBet Enterprises LTD. nimellä kulkeva yritys on siis todennäköisesti nähnyt kaikkeen, mitä vedonlyöntialaan tulee.

NetBetin voi bongata myös urheilujoukkueiden sponsorina. Tällä hetkellä NetBetin logo komistaa kahden Brasilian Seria A -joukkueen pelipaidan etumusta. NetBetin logon löydät sekä Vasco de Gaman että Bragantinon pelipaidoista.

Netbet chat, sähköposti ja puhelin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO NETBET LUOTETTAVA?


NetBet on erittäin luotettava, internetissä toimiva vedonlyöntisivusto. Tarjolla on vedonlyönnin ohella myös pokeria, livepelejä sekä kolikkopelejä. Vuodesta 2001 toiminut NetBet on sementoinut asemansa pelimarkkinoilla, jossa virheisiin ei ole varaa.

Voit siis olla täysin huoletta, kun pelaat NetBetillä ja käytät heidän tarjoamia rahansiirtomenetelmiä. NetBet on myös Maltan peliviranomaisten valvovan silmän alla, joka tarkkailee jatkuvasti peliyhtiöiden toimintaa.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ NETBET BONUS?


Jos sinulla ei vielä jostain syystä ole pelitiliä tälle legendaariselle sivustolle – kannattaa se ehdottomasti tehdä. NetBet on loistava yhdistelmä kokemusta, sekä nuoruuden tuomia innovaatioita. Kokemus takaa sen, että asiat hoidetaan niin kuin pitääkin, jonka lisäksi uudet ominaisuudet pitävät palvelun tuoreena.

Rekisteröinnin yhteydessä saat maistuvan ilmaisvedon, jonka voit käyttää vedonlyönnissä haluamaasi kohteeseen. Kannattaa siis ehdottomasti napata ilmaisveto talteen ja nauttia NetBetillä pelaamisesta.

MIKÄ ON NETBETIN BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


NetBetin bonuksen kierrätysvaatimus on melko vaatimaton – sillä sitä ei ole! Saat vedonlyöntiin 30 euron arvoisen ilmaisvedon ensimmäisen vetosi ratkettua, jonka voit käyttää mihin tahansa kohteeseen vedonlyönnissä. Voit myös tehdä useamman kohteen lapun ja kokeilla äkkirikastumista ilmaiseksi, jos olosi tuntuu onnekkaalta.

Ainoa vaatimus on, että ilmaisveto tulee käyttää seitsemän päivän kuluttua siitä, kun ensimmäinen vetosi on ratkennut. Mistään muusta ei tarvitse murehtia, sillä kaikki vetovoitot ovat täysin kierrätysvapaita, ja voit nostaa ne vaikka heti pankkitilillesi.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Valitettavasti NetBet noudattaa samaa kaavaa, kuin muutkin vedonlyöntiyhtiöt, eli nettilompakkotalletus ei oikeuta bonukseen. Tällä ehkäistään bonusten väärinkäyttöä, sillä tervetuliaistarjoukset ovat saatavilla vain kerran.

Nettilompakot ovat kuitenkin saatavilla NetBetillä, ja voit käyttää niitä heti lunastettuasi bonuksen.

MILLAINEN ON NETBET VIP?


NetBet tarjoaa yhden markkinoiden parhaimmista VIP-ohjelmista. Tarjolla on muun muassa välittömät kotiutukset ja talletukset, joiden ansiosta saat rahat heti tilillesi. VIP-memberit saavat myös uniikkeja bonuksia, jotka ovat todella paljon avokätisempiä, mitä tavalliset pelaajat saavat.

VIP-jäsenenä sinulla on myös oma tilinhoitaja, joka pitää huolen, että vedonlyöntikokemuksesi on markkinoiden paras. Voit pyytää omia kohteita sivustolle, saat roimasti ilmaisvetoja, eikä panostasi rajoiteta pelatessasi. Kirsikkana kakun päällä, NetBet VIP-ohjelma tarjoaa sinulle ja kavereillesi lippuja urheilutapahtumiin ympäri maailmaa. Lojaalius siis todellakin kannattaa NetBetillä pelatessasi!

REKISTERÖIDY