FEZBET

LUNASTA: 100% / 200€
Fezbet Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 200€

INFO
 • URL fezbet.com
 • JULKAISTU 2020
 • LISENSSI Curaçao
 • MIN. TALLETUS 20€
 • MAX. TALLETUS 200€

Fezbet on kaiken kattava vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa valtavasti pelattavaa lajista riippumatta. Fezbet on panostanut pääasiassa jalkapalloon, joka on todella vahvasti edustettuna heidän sivustollaan. Sivustolta löytyy myös pienempiä kilpailuja, joten et varmasti jää nuolemaan näppejäsi vedonlyöntitarjonnan parissa.

FEZBET BONUS

Fezbet tarjoaa uusille käyttäjilleen 100% bonuksen aina 200 euroon asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on 10-kertainen, joka on markkinoiden keskitasoa, mitä näin suureen bonussummaan tulee. Bonus lisätään automaattisesti pelaajan tilille, kun hän on panostanut tallettamansa summan kerran urheiluvedonlyönnissä. Kierrätysaikaa on 30 päivää, joten kiire Fezbetin bonuksen kanssa ei tule.

Fezbet vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus aina 200 euroon asti
 • Bonuksen lunastamiseksi ensimmäinen talletus täytyy panostaa kertaalleen vähintään kertoimella 1,50
 • Kierrätysvaatimus 10x
 • Minimikerroin yksittäisvedolle on 2,00. Yhdistelmävedoissa jokaisen kohteen minimikerroin on 1,50
 • Kierrätysaika 30 vuorokautta
 • Minimitalletus Fetzbetille on 20 euroa
 • Maksimipanos bonusrahalla on 50 euroa
 • Skrill-, Neteller- tai Paysafecard -talletus ei oikeuta bonukseen
Fezbet vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

FEZBET BONUSKOODI

Et tarvitse bonuskoodia tervetuliaistarjouksen lunastamiseksi. Bonus lisätään automaattisesti tilillesi, kun olet panostanut tallettamasi summan kerran vedonlyönnissä.

KIERRÄTYSVAATIMUS

Fezbetin ensitalletusbonuksen kierrätysvaatimus on 10-kertainen. Jos lunastat siis täyden 200 euroa, täytyy sinun pelata urheiluvedonlyönnissä 2000 euroa, ennen kuin voit kotiuttaa bonusrahat. Bonusta kierrättäessä minimikertoimen single-vedolle täytyy olla vähintään 2,00, tai yhdistelmävedoissa vähintään 1,50 per valinta. Kierrätysaikaa bonukselle on 30 päivää, joten kohteet ehtii todellakin katsomaan rauhassa. Maksimipanos bonusrahalla on 50 euroa.

KERTOIMET & KOHTEET

Fezbet tarjoaa mukavan kattauksen kohteita suosituimpiin lajeihin, mutta tämän ulkopuolella kohdetarjonta voi olla suppeahkoa. Peruskohteet löytyvät kuitenkin todella laajalti, joten saat varmasti haluamasi betsin sisään Fezbetillä.

Kertoimet Fezbetillä ovat markkinoiden keskitasoa. Löydät markkinoilta varmasti parempia kertoimia kilpailuttamalla, sillä markkinatoppeja Fezbetillä on niukasti. Kertoimet sopivat kuitenkin erinomaisesti peruspelaamiseen, sillä ne peittoavat selkeästi esimerkiksi kotimaisen Veikkauksen kertoimet.

Lue Fezbet arvostelu & kokemuksia ja nappaa 200€ Bonus!

Bet Builder

Fezbetiltä ei valitettavasti löydy suosittua Bet Builder -ominaisuutta. Sivustoa kehitetään kuitenkin jatkuvasti, joten voi olla hyvin mahdollista, että lähitulevaisuudessa myös Bet Builder on saatavilla.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Live-vedonlyönti toimii Fezbetillä loistavasti. Varsinkin mobiilisofta on nopea, josta löytää haluamansa kohteet todella nopeasti. Myös hakuominaisuus auttaa silloin, kun livessä on satoja kohteita samanaikaisesti. Kaiken kaikkiaan livepelaaminen Fezbetillä on erittäin miellyttävä kokemus, sillä kohteet avataan todella nopeasti uudestaan esimerkiksi maalien jälkeen.

Live stream ja Fezbet eivät ainakaan vielä muodosta matchia, sillä livelähetykset eivät ole saatavilla Fezbetillä. Sivusto on kuitenkin perustettu vasta tämän vuoden puolella, joten voi olla hyvin mahdollista, että myös live streamit ovat tarjolla lähitulevaisuudessa. Fezbet tarjoaa kuitenkin kattavan tulospalvelun, joka helpottaa valtavasti, kun miettii mahdollisia livevetoja.

FEZBET MOBIILI

Fezbet tarjoaa hyvän mobiilikokemuksen. Vaikka sivusto saattaa alkuun olla hieman sekavan oloinen, pääsee siitä kärryille hyvin nopeasti. Softa toimii mallikkaasti eikä jää bugailemaan, joten saat aina varmasti haluamasi vedot sisään. Fezbetillä pelatessa mobiili tarjoaa aivan yhtä hyvän vaihtoehdon, kuin työpöytäversiokin.

Tarjolla on myös mobiiliapplikaatio, joka on ladattavissa sovelluskaupasta. Sovellus pistää vielä muutaman pykälän tehoa lisää mobiilikäytettävyyteen, joten saatavilla on todella laadukas paketti mobiilipelaajille. Sovellus on optimoitu myös tabletille, joka on kieltämättä iso plussa.

Fezbet kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

FEZBET SUOMI

Suomalaiselle pelaajalle Fezbet ei ehkä ole se ykkösvaihtoehto, ainakaan vielä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että sivusto on lisensoitu Curacaolle, jonka johdosta pelivoitoista joutuu maksamaan veroa. Jos Fezbet hommaa lähitulevaisuudessa Maltan lisenssin, nostaa se arvoaan todella paljon eurooppalaisten pelaajien keskuudessa.

Fezbetin sivut ovat käännetty suomen kielelle, joskin käännökset saattavat olla paikoittain erittäin tönkköjä. Täytyy kuitenkin muistaa, että Fezbet on ollut toiminnassa vasta alle vuoden, joten parannuksia on varmasti tulossa lähitulevaisuudessa. Tällä hetkellä suosittelen käyttämään englannin kieltä pääkielenä, mikäli kielipää siihen riittää.

FEZBET KOTIUTUS

Yksi Fezbetin suurimmista valttikorteista on ehdottomasti nopeat kotiutukset. Kotiutusmenetelmiä on tarjolla todella runsaasti, jonka lisäksi raha vaihtaa osoitetta hyvin rivakasti. Nettilompakoihin raha tulee välittömästi, eikä pankkisiirtojakaan tarvitse kauaa odotella.

Fezbet tarjoaa myös ns. pikapelaamista, eli voit kirjautua sisään verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen olet välittömästi valmis pelaamaan. Raha siirtyy tällöin Trustlyn kautta, joka on erittäin luotettava, ruotsalainen pikasiirtoyhtiö. Pikakasinolla pelatessasi raha kotiutuu siis vieläkin nopeammin, joka on äärettömän iso plussa.

Fezbet kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu palvelee sinua suomen kielellä, joka kertoo siitä, että Fezbetillä on tulevaisuudessa isoja suunnitelmia suomalaisten pelaajien suhteen. Live chat palvelee sinua suomeksi jokaisena viikonpäivänä, jonka lisäksi myös sähköpostia voi lähettää suomeksi. Fezbetin asiakaspalveluun voi myös halutessaan soittaa. Tällöin kielenä toimii kuitenkin englanti.

Suomalainen asiakaspalvelu nostaa isosti Fezbetin osakkeita. Ongelmatilanteet ovat siis äärimmäisen helppo ratkaista, sillä et joudu painimaan kielimuurin kanssa. Asiakaspalvelu on erittäin osaavaa, nopeaa ja ystävällistä. Tämän lisäksi sitä on saatavilla ympäri vuorokauden, joten Fezbetillä pelatessasi olet taatusti hyvissä käsissä.

FEZBET KOKEMUKSIA

Fezbetistä ei sen lyhyen historian takia ole hirveästi tarjolla asiakaskokemuksia. Tästä syystä HCB kävi testaamassa vedonlyöntiyhtiön lukijoitaan varten. Fezbetillä homma pelittää erittäin mallikkaasti, vaikka yhtiö on ollut markkinoilla vasta vuoden. Sivua päivitetään jatkuvasti, eikä ole mitään syytä epäillä, etteikö Fezbet loisi itselleen nimeä vedonlyöntimarkkinoilla lähivuosien sisällä.

Tällä hetkellä isoin miinus on Curacaon lisenssi, jonka takia suomalaiset joutuvat maksamaan pelivoitoistaan veroa. Rahasiirrot toimivat nopeasti, emmekä ajautuneet ongelmatilanteisiin Fezbetiä testatessamme. Sivustolta on myös saatavilla suomalaista asiakaspalvelua, jonka lisäksi sivu löytyy suomen kielellä. Voisi siis olettaa, että myös maltalainen lisenssi olisi tuloillaan lähitulevaisuudessa, joka nostaisi Fezbetin osakkeita valtavasti suomalaisten silmissä.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Fezbetin omistaa yritys nimeltä Tranello Ltd. Curacaon lisenssin alla operoiva vedonlyöntiyhtiö on vasta alle vuoden vanha, joten kyseessä on todellakin uusi tulokas. Tästä huolimatta sivusto toimii jo nyt erittäin mallikkaasti, ja parannuksia on varmasti luvassa.

Fezbet mahdollistaa myös rekisteröintivapaan pelaamisen. Voit siis kirjautua sisään verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen olet heti valmis pelaamaan. Mitään dokumentteja ei tarvitse tässä tilanteessa lähettää, sillä yhtiö saa tarvitsemansa tiedot verkkopankkitunnuksien kautta.

Fezbet chat, sähköposti ja puhelin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO FEZBET LUOTETTAVA?


Fezbet on erittäin luotettava vedonlyöntisivusto. Testatessamme sivua, kaikki sujui erittäin mallikkaasti, eikä ongelmatilanteita ollut lainkaan.

Kahlasimme läpi myös ison kasan internetistä löytyviä asiakaspalautteita, jotka olivat pelkästään positiivisia. Voit siis luottaa siihen, että rahasi ovat täysin turvassa, kun harjoitat vedonlyöntiä Fezbetillä.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ FEZBET BONUS?


Fezbetin bonus tarjoaa sinulle peräti 200 euroa bonusrahaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Voit siis aloittaa pelaamisen suoraan 400 eurolla. Kierrätysvaatimukset eivät ole mahdottomat, joten bonus on erittäin helposti läpäistävissä.

Fezbet tarjoaa myös tervetuliaistarjouksen jälkeen ison kasan erilaisia bonuksia vanhoille asiakkaille, joten tälle sivustolle liittyminen ehdottomasti kannattaa.

MIKÄ ON FEZBET BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


Fezbetin bonus täytyy kierrättää vedonlyönnissä 10 kertaa, ennen kuin bonusraha muuttuu nostettavaksi rahaksi. Minimikerroin, joka kierrättää bonusta on yksittäisvedossa 2,00 ja yhdistelmävedoissa 1,50.

Kierrätysaikaa Fezbet tarjoaa 30 päivää, joten bonuksen kanssa ei tule missään nimessä kiire. Ehdit siis valitsemaan kohteet huolellisesti, eikä pelivalintojen kanssa tarvitse hätäillä. Kyseessä on siis taitavalle vedonlyöjälle varsin maukas bonus hyvillä kierrätysehdoilla.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Fezbetin tervetuliaistarjousta ei valitettavasti pysty lunastamaan nettilompakkotalletuksella. Skrill sekä Neteller -talletus ovat siis molemmat kiellettyjä, mikäli haluat bonuksen hyödyntää.

Tällä estetään bonusten väärinkäyttöä, sillä tervetuliaistarjous on tarjolla vain ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

MILLAINEN ON FEZBET VIP?


Fezbet tarjoaa erittäin laajamittaisen VIP-kokemuksen. Matkaat kohti parempia ja parempia etuja sitä mukaa, kun VIP-tasosi nousee. Tasoja on viisi, joista paras kulkee nimellä ”King”.

King-tason VIP antaa sinulle henkilökohtaisen tilinhoitajan, nopeammat kotiutukset, pelaamisen ilman panosrajoja ja paljon muuta. Saat myös 15% kuukaudessa hävityistä rahoista takaisin, joten tarjolla on todella maukas paketti. Fezbetin VIP-ohjelma sisältää lisäksi asiakaspalvelun, joka on käytettävissä 24/7. FezBetin VIP-ohjelmalla olet siis todellinen kuningas.

REKISTERÖIDY