PIXEL.BET

LUNASTA: 100% / 250€
Pixel Bet Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 100% / 250€

INFO
 • URL pixel.bet
 • JULKAISTU 2018
 • LISENSSI Malta
 • MIN. TALLETUS 10€
 • MAX. TALLETUS 250€

Pixel Bet on uusi laadukas vedonlyöntisivusto kaikille Esportsin ystäville. Tämän sivuston takaa löytyy todella suurta osaamista, eikä ihme, että Pixel Bet on noussut nopeassa ajassa yhdeksi Esports-vedonlyöjien suosikkisivuista. Pixel Bet tarjoaa kilpailukykyiset kertoimet Esportsiin, monipuolisen ja laadukkaan pelivalikoiman, sekä erinomaiset bonukset, joten paljoa paremmaksi homma ei enää tästä voisi mennä. Pixel Bet on rekisteröintivapaa vedonlyöntisivusto, jonka ansiosta pelaaminen hoituu helposti omien verkkopankkitunnuksien avulla. Kotiutukset maksetaan viimeistään muutamassa minuutissa suoraan pankkitilille, jonka ansiosta sivusto sopii erinomaisesti nopeita nostoja arvostaville pelaajille. Pixel Betin omistaa huippusuosittu LeoVegas, joten kyseessä on erittäin luotettava sivusto.

PIXEL BET BONUS

Pixel Bet vedonlyöntibonus tarjoaa suomalaisille pelaajille erinomaisen talletusbonuksen, joka on yksi markkinoiden suurimmista. Uudet asiakkaat voivat napata itselleen talletuksen tuplauksen jopa 250 euroon asti, eli kyseessä on 100% talletusbonus 250 euroon saakka. Tätä bonusta ei ole kierrätyksellä pilattu, ja myös minimikerroin bonuksessa on varsin maltillinen. Kierrätysaikaakin on varattu pelaajalle erinomaiset 60 päivää, joten kiire ei kierrätyksen kanssa pitäisi tulla.

Tervetulotarjouksen lisäksi Pixel Bet tarjoaa vanhoille pelaajilleen jatkuvan 10% cashbackin, eli mikäli tappiollinen viikko sattuu osumaan kohdalle, saa pelaaja minimoitua tappiot. Käteispalautus maksetaan viikon nettotappioista, ja bonuksen rakenne on varsin simppeli. Mikäli häviät viikon aikana 250 euroa, saat seuraavalla viikolla itsellesi 25 euroa käteistä. Cashback maksetaan kierrätysvapaana rahana, eli voit nostaa rahat heti itsellesi, mikäli näin haluat tehdä.

Pixel Bet vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

 • 100% talletusbonus aina 250€ asti
 • Pre-match vedot kierrättävät bonusta 350% teholla, eli kierrätysvaatimus on 10x
 • Live-vedot kierrättävät bonusta 250% teholla, eli kierrätysvaatimus on 14x
 • Yksittäiset pre-match vedot tulee lyödä vähintään 1.70 kertoimella.
 • Yksittäiset live-vedot tulee lyödä vähintään 1.80 kertoimella.
 • Yhdistelmävedot tulee lyödä vähintään 1.70 kokonaiskertoimella.
 • Maksimipanos 60€ per veto
 • Viikoittainen 10% käteispalautus vanhoille pelaajille
Pixel Bet vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

PIXEL BET BONUSKOODI

Et tarvitse Pixel Bet bonuskoodia tai kuponkikoodia tervetulotarjouksen lunastamiseksi.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Pixel Bet vedonlyöntibonus on käytännössä sidottu 35-kertaiseen kierrätykseen, mutta vedonlyönnissä tehdyt panokset kierrättävät bonusta normaalia suuremmalla teholla. Kierrätysvaatimus on 35x sen vuoksi, että bonuksen voi kierrätellä myös kasinopeleissä. Ennen ottelua asetettavat vedot kierrättävät bonusta 350% teholla, eli kierrätysvaatimus on 10-kertainen. Live-vedot edistävät kierrätysvaatimusta 250% tehokkuudella, eli kierrätysvaatimus on 14-kertainen. Minimikertoimena yksittäisissä pre-match vedoissa ja yhdistelmävedoissa toimii 1,70 kokonaiskerroin, mutta yksittäiset live-vedot tulee lyödä vähintään 1,80 kertoimella.

KERTOIMET & KOHTEET

Pixel Bet tarjoaa erinomaiset kertoimet Esports vedonlyöntiin. Löydät sivustolta kaikki maailman suosituimmat esports kohteet, jonka lisäksi pääset lyömään vetoa myös pienemmistä sarjoista ja kilpailuista. Pixelin kohdevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi CS:GO, League of Legends, Call of Duty, mutta tarjolla on runsaasti myös Overwatch, Starcraft ja Dota2 -kohteita.

Pixel Betin kertoimet ovat ehdottomasti kilpailukykyiset muuhun markkinaan nähden, eikä tämä varmasti yllätä ketään. Sivusto on erikoistunut esports-bookkerina, joten kertoimien on syytä olla kunnossa, kun kyseessä on hieman spesiaalimpi vedonlyöntisivusto. Pixel on ehdottomasti esports-vedonlyöjien kultakaivos, jonka vuoksi sivusto kannattaa ehdottomasti ottaa osaksi omaa bookkerivalikoimaa, mikäli Esports on lähellä sinun sydäntäsi.

Lue Pixel Bet arvostelu & kokemuksia ja nappaa 250€ Bonus!

Bet Builder

Pixel ei ole vielä ottanut käyttöön suosittua Bet Builder -toimintoa, joka mahdollistaa yksittäisen ottelun erillisten kohteiden yhdistelemisen yhdelle vetokupongille. Tämä voi toki muuttua tulevaisuudessa, sillä kyseinen ominaisuus on monen vedonlyöjän suosiossa.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Pixel Bet monipuolisesti livekohteita viikon jokaisena päivänä, ja erinomaisia kertoimia on saatavilla vuorokauden ajasta riippumatta. Pixel Betin live-vedonlyönti mahdollistaa reaaliaikaisen vedonlyönnin kilpailukykyisillä kertoimilla, sillä kertoimet ovat ehdottomasti kilpailukykyiset muuhun markkinaan nähden. Erilaisia tasoitus- ja yli/alle-linjoja on tarjolla runsaasti suurten otteluiden lisäksi myös pienempiin sarjoihin, jonka ansiosta valinnanvaraa riittää.

Tältä sivustolta löydät myös live-streameja esportsiin, sillä Pixel tarjoaa monipuolisesti katsottavaa eri peleihin. Voit seurata matseja helposti ja hyödyntää näkemääsi vedonlyönnillisesti, sillä pääset lyömään vetoa vaivattomasti sivuston live-vedonlyönnissä. Vedot hyväksytään nopeasti, jonka voit lyödä betsit sisään nopeasti, jos pelissä tapahtuu jotain merkityksellistä.

PIXEL BET MOBIILI

Pixel Bet tarjoaa yhden markkinoiden parhaista alustoista mobiilivedonlyöntiin. Sivusto on optimoitu puhelimella tai tabletilla käytettäväsi, mutta moitteita ei toki tietokoneversiostakaan löydy. Löydät mobiilisivustolta kaikki samat ominaisuudet, kuin Pixelin tietokoneversiosta, jonka ansiosta et jää mistään paitsi. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan myös Pixel Bet app -sovellusta, joka on ladattavissa Pixelin sivuilta sekä sovelluskaupasta. Sovellus on suunniteltu varta vasten mobiilipelaajia varten, jonka ansiosta se takaa loistavan käyttökokemuksen pelaajille.

Käytettävyys mobiilisivulla sekä -sovelluksessa on erinomaista, eikä ole mikään ihme, että Pixel Bet on kerännyt valtavaa arvostusta pelialustastaan. Kyseessä on ehdottomasti yksi maailman parhaista vedonlyöntisivustoista mobiilipelaajille, sillä homma toimii juuri niin, kuin sen kuuluukin.

Pixel Bet kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

PIXEL BET SUOMI

Pixel Bet on täysin suomenkielinen sivusto, jonka ansiosta se sopii suomalaisille pelaajille erinomaisesti. Kaikki ominaisuudet löytyvät pelaajan omalla äidinkielellä, jonka ansiosta pelaaminen ja muu selailu onnistuu kätevästi. Tarjolla on toki myös verovapaat voitot, joita suomalaiset pelaajat tunnetusti arvostavat. Maltan lisenssi takaa voitot verovapaasti, jotka kelpaavat varmasti jokaiselle.

Erilaisia bonuksia on suomalaisille tarjolla roppakaupalla, ja suomalaisten suosikkisarjat sekä muut kilpailut ovat aina tarjolla kohdevalikoimassa. Suomalaiset pelaajat pääsevät nauttiman päivittäin huippukertoimista, jonka ansiosta kyseessä on loistava vedonlyöntisivusto kotimaisille vedonlyöjille.

PIXEL BET KOTIUTUS

Pixel Bet on täysin rekisteröintivapaa vedonlyöntisivusto, eli pelaaminen onnistuu näppärästi ilman erillistä pelitiliä. Kotiutukset maksetaan automaattisesti talletuksen yhteydessä käyttämällesi pankkitilille, eikä nostoja tarvitse kauaa odotella. Trustly tarjoaa pikakotiutukset lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin, jonka ansiosta pelivoitot kilahtavat omalle pankkitilille jo viimeistään muutamassa minuutissa. Pixel Betin kotiutukset ovat ehdottomasti nopeudessaan maailman kärkipäätä, jonka ansiosta sivusto on nopeita kotiutuksia arvostavien pelaajien suuressa suosiossa. Erillisiä dokumentteja ei tarvitse kotiutusta varten lähettää, sillä tunnistautuminen tapahtuu jo ensimmäisen talletuksen yhteydessä turvallisesti verkkopankkitunnusten avulla.

Pixel Bet kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

Pixel Bet tarjoaa ammattitaitoisen asiakaspalvelun, joka palvelee pelaajia aina aikaisesta aamusta myöhään yöhön. Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä live-chatin ja sähköpostin kautta, joista live-chat on selvästi suositumpi nykyisin. Voit keskustella chatissa reaaliaikaisesti asiakaspalvelijan kanssa, jonka ansiosta mahdolliset pattitilanteet ratkeavat helposti ja nopeasti.

Sähköpostillakin apua saa toki nopeasti, sillä asiakaspalvelun vastausaika Pixel Betillä on varsin lyhyt. Yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmiin löydät vastaukset helposti Usein Kysytyt Kysymykset -osiosta, joka tarjoaa ratkaisun lähes jokaiseen mahdolliseen ongelmaan. Asiakaspalveluun voi tästä huolimatta olla yhteydessä milloin tahansa, sillä asiakaspalvelijat ovat töissä pelaajien vuoksi.

PIXEL BET KOKEMUKSIA

Meidän kokemukset Pixel Betistä ovat erinomaiset. Homma rullaa juuri niin kuin sen kuuluu, eikä turhia ongelmia tule tällä sivustolla vastaan. Pixel on erikoistunut esportsiin, ja kohdevalikoima on sen mukainen. Tarjolla on yleisimpien kohteiden lisäksi myös erikoiskohteita, joista löytyy herkullista pelattavaa vuoden jokaisena päivänä. Käytettävyys sivustolla on erinomaista, jonka ansiosta käyttökokemus on mainio pelaajan käyttämästä laitteesta riippumatta.

Pixel Betin tervetulotarjous on yksi markkinoiden mehevimmistä, sillä vastaavan kokoisia bonuksia ei aivan jokaiselta saitilta löydy. Kampanjat ja muut edut eivät myöskään jää vain ensimmäiselle talletukselle, sillä pelaajia hemmotellaan monipuolisilla bonuksilla myös ensitalletuksen jälkeen. Myös Pixelin käteispalautus on erinomainen lisä, sillä se on saatavilla jokaiselle pelaajalle.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Pixel Digital Limited on nuori, mutta arvostettu rahapeleihin erikoistunut yhtiö. Pixel ei ole toiminut markkinoilla vielä kovinkaan montaa vuotta, mutta tästä huolimatta yhtiö on jo ehtinyt saavuttamaan suurta menestystä. Vuonna 2018 LeoVegas AB osti enemmistöosuuden Pixel Digital Limitedista, jonka jälkeen Pixel nousi viimeistään myös suuren yleisön tietoisuuteen.

Pixel Betin takaa löytyy Esportsin suuria ystäviä, jonka vuoksi yhtiö perustettiinkin nimenomaan esports-vedonlyöntiä varten. Yhtiö on ollut mukana myös Esports Integrity Coalitionissa (ESIC), joka pyrkii pitämään esportsin eettisesti puhtaana. Yhteenvetona voitaneen sanoa, että Pixel on tullut ryminällä markkinoille, eikä suosion kasvulle näy loppua.

Pixel Bet chat, sähköposti ja puhelin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO PIXEL BET LUOTETTAVA?


Pixel Bet on luotettava ja turvallinen vedonlyöntisivusto, joka toimii Maltan peliviranomaisten tarkan valvonnan alla. Suomalaiset pääsevät aina pelaamaan salatussa ja korkeasti turvatussa ympäristössä, jonka ansiosta pelaajat voivat aina keskittyä pelaamiseen ilman ylimääräistä huolta turvallisuudesta.

Luotettavuutta lisää entisestään se, että Pixel Bet toimii tunnetun LeoVegasin alaisuudessa. LeoVegas on yksi markkinoiden suosituimmista kasino-operaattoreista, joten turvallisuus on aina erittäin korkealla tasolla.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ PIXEL BET BONUS?


Pixel Betin bonus on yksi markkinoiden suurimmista. Bonusta ei ole kierrätysvaatimuksella pilattu, ja bonuksen voi kierrätellä vaikka vedonlyönnissä ja kasinolla sekaisin, mikäli näin haluaa tehdä.

Tällaisia tervetulotarjouksia ei aivan joka päivä näe, ja kyseessä on pelaajan kannalta erittäin edullinen bonus. Esportsin ystävät pääsevät nappaamaan jopa 250 euroa ylimääräistä pelirahaa vedonlyöntiin, ja bonuksen pääsee hyödyntämään markkinoiden kärkikertoimilla.

MIKÄ ON PIXEL BET BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


Pixel Bet bonus on sidottu 35-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, mutta panostukset vedonlyönnissä edistävät kierrätysvaatimusta selvästi normaalia tehokkaammin. Ennen matsia lyötävät vedot edistävät kierrätystä 350% teholla, ja live-vedot 250% tehokkuudella.

Minimikerroin yksittäisissä pre-match vedoissa on 1,70, ja yksittäiset live-vedot tulee lyödä minimissään 1,80 kertoimella kierrätyksen edistämiseksi. Yhdistelmävedoissa vetokupongin yhteiskertoimen täytyy olla vähintään 1,70.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Pixel Bet on rekisteröintivapaa vedonlyöntisivusto, jonka ansiosta pelaaminen onnistuu helposti ja nopeasti omia verkkopankkitunnuksia hyödyntäen. Tämän vuoksi Skrill- tai Neteller-talletustapoja ei ole sivustolla käytössä, jonka vuoksi kyseisillä menetelmillä ei bonusta voi lunastaa.

MILLAINEN ON PIXEL BET VIP?


Pixel Bet VIP-asiakkaista pidetään erinomainen huoli. Tämä ei varmasti ole yllätys, sillä sivuston takana oleva LeoVegas on tunnettu erinomaisesta VIP-ohjelmastaan. Aktiivisia asiakkaita hemmotellaan monipuolisilla bonuksilla, kampanjoilla sekä kilpailuilla, joista pelaajat voivat napata järisyttäviä etuja. Pixel Betin VIP sopii suurilla pelikassoilla varustettujen pelaajien lisäksi myös hieman pienemmille pelaajille täydellisesti.

REKISTERÖIDY