UNIKRN

LUNASTA: 300% / 300€
Unikrn Vedonlyönti - Bonus, Ilmaisveto & Kokemuksia

ARVOSANA

BONUS 300% / 300€

INFO
  • URL unikrn.com
  • JULKAISTU 2014
  • LISENSSI Mansaaret
  • MIN. TALLETUS 10€
  • MAX. TALLETUS 100€

Unikrn on kansainvälistä menestystä kerännyt vedonlyöntisivusto, joka on saapunut Euroopan markkinoille vasta hiljattain. Unikrnilta löydät erinomaiset kertoimet, mehevät bonukset niin uusille kuin vanhoille pelaajille, sekä tietenkin loistavan kohdevalikoiman. Uudet suomalaiset asiakkaat voivat napata itselleen käsittämättömän 300% talletusbonuksen jopa 300 euroon asti, eli voit lunastaa 100 euron talletuksella järisyttävät 400 euroa pelirahaa. Unikrn toimii Mansaarten pelilisenssin alaisuudessa, jonka ansiosta suomalaiset pelaajat saavat kotiutukset verovapaasti!

UNIKRN BONUS

Unikrn tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille herkullisen bonuksen ensitalletukselle, sillä saat 300% talletusbonuksen jopa 300 euroon asti. Kierrätys tässä bonuksessa on erittäin helppo, sillä kierrätysvaatimus on vain 5-kertainen. Minimikerroin kierrätyksen edistämiseksi on 1,50, joten bonus sopii niin aloitteleville, kuin kokeneemmille vedonlyöjille. Kierrätysaikaa on mukavat 90 päivää, joten kiirekään bonuksen kanssa ei tule. Voit jakaa bonussumman pienempiin osiin ”My Wallet” -osiossa. Tervetulotarjouksen lisäksi Unikrn tarjoaa vanhoille asiakkaille päivittäisiä tarjouksia, joista voit napata hulppean määrän bonusrahaa, ilmaisvetoja ja ilmaista pelirahaa.

Unikrn vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa

  • Nappaa jopa 300€ bonusrahaa
  • Minimitalletus 10€
  • Kierrätysvaatimus 5x
  • Minimikerroin 1,50
  • Kierrätysaika 90 vuorokautta
Unikrn vedonlyönti bonus - Ilmaisveto, Riskitön veto & talletusbonus

UNIKRN BONUSKOODI

Et tarvitse Unikrn bonuskoodia tai kuponkikoodia tervetuliaistarjouksen lunastamiseksi.

KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Unikrn vedonlyöntibonus on kierrätykseltään helppo. Pelaajan täytyy kierrättää bonussumma vain 5-kertaisesti minimikertoimella 1,50. Kierrätysvaatimuksen täytettyä voit nostaa kaikki voitot itsellesi heti, mikäli näin haluat tehdä. Bonuksen kierrätysvaatimus on yksi markkinoiden helpoimpia, jonka ansiosta Unikrn tervetulotarjous sopii kaikille pelaajille erinomaisesti.

KERTOIMET & KOHTEET

Unikrn tuli aikaisemmin tunnetuksi esportsiin erikoistuneena bookkerina, mutta vuosien saatossa se on panostanut entistä enemmän myös perinteisiin urheilulajeihin. Tämän ansiosta Unikrnilta löytyy nykyisin kattavasti kohteita kaikkiin suosituimpiin urheilulajeihin, jonka lisäksi tarjolla on myös hieman pienempiä lajeja sekä sarjoja.

Unikrn kertoimet ovat varsin kilpailukykyiset muuhun markkinaan nähden, jonka ansiosta myös markkinoiden kärkikertoimia on tasaisin väliajoin tarjolla. Pelivalikoiman laatu sopii myös kokeneemmille vedonlyöjille, jonka ansiosta sivusto on suuressa suosiossa myös aktiivisten pelaajien keskuudessa.

Lue Unikrn arvostelu & kokemuksia ja nappaa 300€ Bonus!

Bet Builder

Ikävä kyllä Unikrn ei ole vielä ottanut käyttöön suosittua Bet Builder -ominaisuutta, mutta ei olisi mikään ihme, mikäli kyseinen toiminto tulisi saataville pian. Bet Builder mahdollistaa yksittäisen ottelun eri kohteiden yhdistelemisen yhdelle vetokupongille, jonka avulla pelaaja voi napata melkoisen hulppeita kertoimia taskuun.

LIVE-VEDONLYÖNTI & LIVE STREAM

Unikrn live-vedonlyönti mahdollistaa vedonlyönnin kellon ympäri, sillä livekohteita on saatavilla vuoden jokaisena päivänä – kellonajasta riippumatta. Voit seurata matseja reaaliaikaisesti ja hyödyntää näkemääsi maistuvilla kertoimilla.

Kertoimet Unikrnin live-vedonlyönnissä ovat kilpailukykyiset. Täytyy myös mainita, että kertoimista löytyy välillä ihmeellisiä markkinatoppeja, sillä välillä Unikrn laahaa melkoisesti muun markkinan perässä. Unikrn live-streamit mahdollistavat otteluiden seuraamisen helposti, ja live streameja saitilta löytyy päivittäin useita satoja moneen eri lajiin.

UNIKRN MOBIILI

Unikrn tarjoaa kaikille pelaajilleen laadukkaan mobiilisivun, sillä sivusto on optimoitu käytettäväksi puhelimella tai tabletilla. Kohteet löytyvät helposti ja nopeasti hakutoiminnon avulla, jonka lisäksi myös muu selaaminen onnistuu näppärästi, kun turhia viiveitä ei sivustolla tule vastaan. Unikrn on kehittänyt mobiilipuoltaan suuresti viime vuosien aikana, jonka ansiosta käytettävyys on erittäin korkealla tasolla.

Mobiilivedonlyönnin suosion ansiosta Unikrn tarjoaa runsaasti mobiilibonuksia, jotka ovat lunastettavissa vain mobiilissa. Voit napata tarjoukset taskuun puhelimella tai tabletilla, mutta voit toki pelata bonuksilla myös tietokoneella, kun olet aktivoinut bonuksen. Yhteenvetona voidaan sanoa, että Unikrn tarjoaa yhden markkinoiden parhaista mobiilialustoista vedonlyöntiin, jonka ansiosta pelaaminen onnistuu helposti laitteesta riippumatta.

Unikrn kohteet & kertoimet - voitollinen vedonlyönti

UNIKRN SUOMI

Unirkn ei ole vielä kääntänyt sivustoaan suomenkielelle, mutta tästä huolimatta tämä vedonlyöntisivu sopii suomalaisille pelaajille paremmin kuin hyvin. Mansaarten pelilisenssin ansiosta pelivoitot kilahtavat tilille aina verovapaasti, eikä ylimääräisistä kuluista tarvitse huolehtia. Suomalaisille on tarjolla monipuolisesti erilaisia kohteita, ja pelattavaa löytyy runsaasti Suomen eri urheilusarjoista.

Sivustolta löytyy myös runsaasti suomalaisille asiakkaille suunnattuja bonuksia, kampanjoita ja kilpailuita. Tarjolla on satojen eurojen arvoisia etuja, joita ei ole kierrätyksellä pilattu, jonka ansiosta Unikrn on saavuttanut varsin lyhyessä ajassa suuren suosion suomalaisten pelaajien keskuudessa.

UNIKRN KOTIUTUS

Unikrn mahdollistaa kotiutukset kätevästi monella eri maksutavalla. Sivustolta löytyy kaikki suomalaisten suosituimmat maksutavat, mutta tämän lisäksi Unikrn nostot hoituvat helposti uusilla nettilompakoilla. Voit kotiuttaa pelivoitot helposti pankkitilillesi, mutta tarjolla on myös suositut Skrill ja Neteller, jotka mahdollistavat rahansiirrot erittäin nopeasti. Unikrn on tullut tunnetuksi myös lukuisten kryptovaluuttojen tukemisesta, jonka ansiosta voit siirtää rahaa helposti myös usealla eri kryptovaluutalla.

Unikrn kotiutus - Nopea ja vaivaton tunnistautumisprosessi

ASIAKASPALVELU

Unikrnilta löydät avuliaan ja ystävällisen asiakaspalvelun, joka auttaa suomalaisia pelaajia kaikissa mahdollisissa pattitilanteissa. Asiakaspalvelua on tarjolla kellon ympäri, joten apua on siis saatavilla aina. Yleisimpiin kysymyksiin voit lukea vastaukset näppärästi FAQ-, eli Usein Kysytyt Kysymykset -osiosta, mutta myös itse asiakaspalveluun voit olla yhteydessä tilanteesta riippumatta.

Unikrn asiakaspalvelu palvelee suomalaisia asiakkaita live-chatin ja sähköpostin avulla. Chatti on usealla sivustolla selvästi nopeampi apu, mutta Unikrnilla myös sähköposti toimii erittäin nopeasti. Kaikkiin kysymyksiin vastataan todella pikaisesti, jonka ansiosta apua on mukava pyytää myös sähköpostin välityksellä.

UNIKRN KOKEMUKSIA

HCB suosittelee Unikrnia suuresti, sillä meidän kokemukset Unikrnista ovat erinomaiset. Bonukset ovat ehdotonta markkinoiden parhaimmistoa, ja niitä ei ole tarjolla pelkästään uusille pelaajille. Vanhoja asiakkaita hemmotellaan päivittäin vaihtuvilla tarjouksilla, joita on tarjolla viikon jokaisena jopa viisi yhtä päivää kohti.

Käytettävyys Unikrnilla on vaivatonta, sillä sivusto toimii moitteettomasti niin mobiilissa, kuin tietokoneella. Kohdevalikoima sopii suomalaisille pelaajille erinomaisesti, ja kertoimet ovat kilpailukykyiset muuhun markkinaan nähden. Mansaarten pelilisenssi tarjoaa luotettavan ja turvallisen peliympäristön, jonka lisäksi suomalaiset vedonlyöjät saavat Unikrnilta aina verovapaat voitot.

TIETOA YHTIÖSTÄ

Unikrn Inc on vuonna 2014 perustettu rahapeleihin erikoistunut yhtiö, jonka päämaja sijaitsee Seattlessa, Yhdysvalloissa. Yhtiön perustivat Rahul Sood ja Karl Flores, jotka voivat olla suurelle yleisölle hieman tuntemattomampia nimiä, mutta yhtiön taustajoukoista löytyy myös melkoisia julkkiksia. Unikrniin ovat sijoittaneet muun muassa Dallas Mavericksin omistava Mark Cuban, sekä näyttelijä Ashton Kutcher, jotka ovat kehuneet Unikrnin liikeideaa vuolaasti. Unikrn on nimittäin lanseerannut myös oman kryptovaluutan, joka tunnetaan UnikoinGold nimellä.

Yhtiöltä löytyy vedonlyöntisivuston lisäksi myös muita suuria sijoituksia, sillä Unikrn on ostanut muun muassa LEET- sekä DotaProHub -yhtiöt, jotka ovat erikoistuneet esportsiin. Näiden lisäksi Unikrn keräsi huomiota vuonna 2016, kun yhtiö sijoitti saksalaiseen BIG-organisaatioon, joka on tunnettu erityisesti CSGO-joukkueestaan.

Unikrn chat, sähköposti ja puhelin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ONKO UNIKRN LUOTETTAVA?


Unikrn on erittäin luotettava vedonlyöntisivusto, joka toimii Mansaarten peliviranomaisten myöntämän lisenssin alaisuudessa. Tarkan valvonnan ansiosta Unikrn sopii suomalaisille pelaajille erittäin hyvin, ja peliympäristö on aina korkeasti suojattu.

Unikrnin takaa löytyy todella isoja nimiä, jonka ansiosta sivuston luotettavuus on todellakin kunnossa. Yhtiö on toiminut Yhdysvalloista käsin jo vuodesta 2014, joka lisää luotettavuutta entisestään.

MIKSI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ UNIKRN BONUS?


Unikrn tarjoaa yhden parhaista vedonlyöntibonuksista, joita markkinoilta löytyy. Voit napata sadan euron talletuksella hulppeat 400 euroa pelirahaa, eikä tämän tason tarjouksia aivan joka päivä tule vastaan.

Tervetuliaistarjouksen kierrätysvaatimuskin on helppo, jonka ansiosta kyseessä on pelaajan kannalta erinomainen bonus. Minimikerroinkin on hyvin maltillinen, jonka ansiosta bonus sopii loistavasti myös aloitteleville vedonlyöjille.

MIKÄ ON UNIKRN BONUKSEN KIERRÄTYSVAATIMUS?


Unikrnin bonus on sidottu 5-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, joka on yksi markkinoiden maltillisimpia. Mimikerroin kierrätysvaatimuksen edistämiseksi on 1,50, joka on myös todella helppo.

VOIKO BONUKSEN LUNASTAA SKRILL TAI NETELLER TALLETUKSELLA?


Unikrn bonus on lunastettavissa Skrill- tai Neteller-talletuksella. Kyseisillä maksutavoilla ei yleensä bonuksia voi lunastaa, jonka ansiosta Unikrn ansaitsee ehdottomasti ison sulan hattuunsa.

MILLAINEN ON UNIKRN VIP?


Unikrn pitää aktiivista asiakkaistaan erinomaisesti huolta, kuten varmasti jokainen on huomannut. Huolenpito viedään kuitenkin aivan eri tasolle Unikrnin VIP-ohjelmassa, sillä tarjolla on tajunnan räjäyttäviä kampanjoita sekä kilpailuja.

Bonuksia on tarjolla hurja määrä, ja Unikrn kanta-asiakasohjelma sopii niin suuren kuin hieman pienemmän pelikassan omaaville pelaajille. Tarjolla on runsaasti etuja hyvin pienillä kierrätyksillä, joita on tarjolla suuriin summiin asti.

REKISTERÖIDY